Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Coach stapt op bij belangrijkste concurrent van Stevens' Hoffenheim

Laatste update:

Charlison Benschop maakte in de zomer de overstap van Fortuna Düsseldorf naar Hannover 96, maar mocht pas in twee competitiewedstrijden in de basis beginnen. Wellicht komt er een nieuwe kans voor de Nederlander, want hij krijgt te maken met een nieuwe hoofdtrainer: Michael Frontzeck heeft besloten om op te stappen. Hannover meldt dat de club het ontslag heeft geaccepteerd.

Hannover verloor afgelopen zaterdag nipt van Bayern München (0-1) en staat voorlaatste in de Bundesliga; alleen het TSG Hoffenheim van Huub Stevens heeft nog minder punten. “Vertrouwen is in deze situatie belangrijk om goed samen te kunnen werken, maar ik voel dit vertrouwen momenteel niet”, legt Frontzeck zijn beslissing uit.

“We hebben vorig seizoen iets geweldigs bereikt, door ons te handhaven in de Bundesliga”, vervolgt Frontzeck. “Dat kan Hannover dit seizoen opnieuw lukken, als alle krachten worden gebundeld en de supporters achter de ploeg gaan staan. Ik wens Hannover het beste voor de tweede seizoenshelft.” Het is nog niet bekend wie Frontzeck gaat opvolgen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hannover heeft ondertussen de Japanse middenvelder Hotaru Yamaguchi (25) van Cerezo Osaka aangetrokken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren