Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Clubs uit Midden-Oosten melden zich officieel voor Feyenoord-duo’

Laatste update:

De belangstelling voor het Feyenoord-duo Colin Kazim-Richards en Karim El Ahmadi lijkt serieuzer te worden. Clubs uit het Midden-Oosten zouden bij de Rotterdammers een officieel bod op de spits en de middenvelder hebben uitgebracht. Feyenoord vond de bedragen echter te laag.

/

Volgens Voetbal International heeft een club uit Dubai zich gemeld voor spits Kazim-Richards, die na de terugkeer van Dirk Kuyt in De Kuip vermoedelijk genoegen zal moeten nemen met een plaats op de reservebank. Er werd naar verluidt een bedrag van 800.000 geboden op de Engelse Turk, maar een dergelijke aanbieding wordt door Feyenoord niet serieus genomen.

El Ahmadi zou naar Saudi-Arabië kunnen, waar Al-Ittihad in hem geïnteresseerd is. Ook dit bod zou echter zijn afgewezen door de clubleiding van Feyenoord. Het is ook de vraag of de dertigjarige middenvelder anders op het aanbod was ingegaan; El Ahmadi houdt vol dat hij in Rotterdam wil blijven. De twintigvoudig Marokkaans international kwam een jaar geleden van Aston Villa naar Feyenoord.

Denk je dat Kazim-Richards en Karim El Ahmadi bij Feyenoord blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verkoop sowieso Kazim aub! Elke euro die je kan verdienen is mooi. Vervelende vent dat meer bezig is met randzaken, dan met wat er moet gebeuren. Zijn kwaliteiten zijn er ook niet naar. El Ahmadi kan je nu je Vejinovic hebt ook wel van de hand doen. El Ahmadi is niet meer de jongste en kan je nu nog aardig verkopen.

8 juli 2015 om 08:21

Kazim mag inderdaad weg. Ik zou het wel een groot gemis vinden als El Ahmadi weg gaat. Is heel belangrijk voor dit Feyenoord en ik weet niet of van Geel en gelijkwaardige speler uit de hoge hoed kan toveren.

8 juli 2015 om 08:34

Die hebben we al met Vejinovic, de ideale partner voor Clasie!

Ik zou Tapia ophalen bij Twente!

8 juli 2015 om 08:40

Clasie vertrekt waarschijnlijk. Tapia vind ik wel een leuke speler. Benieuwd hoeveel hij zou moeten kosten.

8 juli 2015 om 08:54

Dat nadeel bestaat er wel. El Ahmadi én Clasie weg. Dat is te veel van het goede.

8 juli 2015 om 09:02

Vejinovic is vrij overschat. Een leuke speler maar echt wel een klasse minder dan Clasie en El Ahmadi.

8 juli 2015 om 09:44

En waarom is hij overschat? Als je bij een club als Vitesse hogere statistieken neer kan leggen dan bij clubs dat boven je zijn geeindigd, dan kan je toch moeilijk overschat zijn?

8 juli 2015 om 10:46

Tapia gaat zeker 5 miljoen kosten

8 juli 2015 om 15:50

Nu die bij Feyenoord zit wel ineens ja. Vorig seizoen riep je iets anders.

8 juli 2015 om 09:39

En dan alle hoop op de 36-jarige Kuyt vestigen? Ik zou Kazim er gewoon bij houden anders moet je bij afwezigheid van Kuyt weer die Te Vrede opstellen.

8 juli 2015 om 11:31

Nee,Annas Achahbar is een betere optie, dus kunnen Colin Kazim-Richards en Mittchel te Vrede weg, als er nood is kan Elvis Manu nog in de spits spelen en je hebt nog Wessel Dammers als het echt niet anders kan (en ja ik weet dat hij nu eigenlijk een cv is)

Mee eens FcDa, gwn van de hand doen die gasten. Cashen en nieuwe spelers halen.

8 ton voor Kazim? voor dat geld koop je niets terug.
Je bespaart er een salaris mee, maar wil je dat?

8 juli 2015 om 09:17

En een hoop gedoe, die gast is vorig seizoen te vaak negatief in het nieuws geweest. Daarbij heeft Feyenoord een echte spits nodig, niet zo'n paspop.

8 juli 2015 om 10:01

wat je dan wil? een betere vervanger van Kazim en die heb je al snel, ze hebben dan die 8 ton + nog wat te besteden dus dat komt best goed dan

8 juli 2015 om 11:47

Acht ton voor Kazim + 1mil voor Te Vrede en je hebt een spits achter Kuijt.

8 ton voor Te Vrede werd al geweigerd, voor Kazim lijkt het me dus ook te weinig. Al zou ik het wel een mooie stunt vinden als Feyenoord hem in een keer weer doorverkoopt, wat mij betreft beginnen we de competitie met Achahbar en Kuijt als spits. Te Vrede loopt natuurlijk ook nog steeds rond, en alleen als je hem en Kazim verkoopt zou ik nog voor een vervanger gaan.

Tapia halen bij Twente, el Ahmadi, Clasie, Immers, te Vrede en Kazim verkopen!

Dan houdt je 23 namen over,

Gk Vermeer, Hahn en Miazek
Rb Karsdorp, Wilkshire en Cabral*
Rcb v. Beek, Tapia en Dammers*
Lcb Kongolo, Verdonck* en Gronsveld*
Lb Nelom en Woudenberg
Cm Vejinovic, Tapia en Nieuwkoop*
Cam Toornstra, Karsdorp, Vilhena en Schuurman*
Lw Sleegers en Manu
Sp Kuyt en Achabar
Rw Boetius en Bilal

De jongens met een * achter de naam komen in optie tot verhuur, je hebt de ruimte er 2 te verhuren, verhuur je er meer kan je wat routine halen.

Voor Boetius en Vilhena, als ze niet verlengen kan je kijken voor bijvoorbeeld Tighadouini, en Chery of v.d. Berg.

Ik denk dat je mee kan doen om de bovenste plaatsen met deze groep. Individueel is PSV beter, Ajax denk ik gelijkwaardig en dus zou je een hecht team moeten smeden wat voor elkaar knokt om wat te kunnen halen dit seizoen.

Gio wil nog 3 verdedigers halen en als er nog ruimte over is ook een spits, een verkoop van deze 2 spelers zou ruimte vrij maken in het salarishuis want daar had je geen ruimte meer over begreep ik en je zou geld hebben om iets te kopen. Daarbij zou Vilhena dus weer een kans krijgen en misschien nog wel willen bijtekenen. Verder zullen Bilal en JpB op rechts spelen, wat JPB al eigenlijk wou en misschien dus nu ook wil bijtekenen en Manu en Sleegers op links, dan heb je Kyut en Achabar in de spits.

Verder mogen dan Immers, Te Vrede weg en dan hoop ik dat Clasie nog 1 jaar wil blijven.

Hoop dat el ahmadi blijft voor feyenoord.. kan hun ervaring geven net als kuyt.. kazim zal wel gaan

Voor Kazim werden eerden nog bedragen van 6 miljoen geboden en nu ineens 8 ton.
Vind het niet zo vreemd dat ze de biedingen afwijzen.

8 juli 2015 om 11:38

Een Turkse boulevardkrant beweerde dat er in de Serie A clubs waren die 6 miljoen voor hem wilde betalen. Dat is iets heel anders dan dat er daadwerkelijk 6 miljoen is geboden.

Toegegeven, 8 ton vind ik ook nogal aan de lage kant, maar 6 miljoen is ook totaal niet realistisch. Kazim is al bijna 29 en heeft het, nadat hij eerder eigenlijk overal mislukt is, net één jaar redelijk (maar ook niet meer dan dat) gedaan bij de nummer 4 van de eredivisie.

Ik zou ze het liefst volgend jaar nog zien spelen bij Feyenoord . Met kazim gebeurt er altijd wel wat.

Tapia gaat echt niet voor een appel en een ei weg. Denk niet dat Feyenoord daar het geld voor heeft . Twente hoeft niet meer te verkopen , maar met 7a 10 miljoen heb je misschien een kans.

Voor die acht ton zou ik Kazim laten gaan en transfervrij Ben Sahar ophalen.

Niet serieus te nemen bedragen, logisch dat feyenoord dat weigert.

Ik zou Kazim gewoon verkopen. Hij heeft niet het niveau voor Feyenoord. Ik zou echter wel proberen El Ahmadi voor de club te behouden. Die is na zijn periode in Engeland nig beter teruggekeerd en kan met zijn ervaring nog belangrijk zijn voor Feyenoord. Al helemaal als Clasie vertrekt, waar het wel op lijkt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren