Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clubicoon haalt hard uit: ‘Streppel probeerde me op zijspoor te duwen’

Laatste update:
/

Willem II neemt afscheid van assistent-trainer John Feskens. Het clubicoon kreeg dinsdag na een gesprek met de directie en trainer annex technisch manager Jurgen Streppel te horen dat er komend seizoen geen plek meer is voor hem. Feskens is absoluut niet te spreken over de handelwijze van de club uit Tilburg.

Het clubicoon weet dat het lastig wordt om nu nog ander werk te vinden. D’n Beitel speelt de zwartepiet toe aan Streppel. “Vanaf het moment dat Jurgen hier twee jaar terug begon, had ik al het gevoel dat hij me langzaam op een zijspoor probeerde te duwen. Dat heb ik nooit naar buiten toe gezegd, maar zo voelde het wel”, zegt hij in gesprek met Voetbal International.

“Ik vind het jammer dat de clubleiding zich nu laat leiden door de mening van een passant”, doelt hij op Streppel. Oud-middenvelder Feskens speelde tussen 1982 en 1997 meer dan vierhonderd officiële wedstrijden voor Willem II. Supporters reageren onder meer via Twitter woedend op het vertrek van Feskens.

Willem II had John Feskens bij de club moeten houden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan had je je ook wel moeten uitspreken. Lekker makkelijk om nu te zeggen dat je het al die tijd oh zo erg hebt gehad. Als een volwassen man ga je dan gewoon een gesprek aan en vraag je om opheldering en ga je niet aan het eind natrappen. Dat is zo zielig.

21 mei 2013 om 17:21

Helemaal mee eens.
Als je al 2 jaar het gevoel hebt dat ze bezig zijn je eruit te werken dan kom je er wel heel laat mee naar buiten.
Ik denk eerder dat het een bezuinigingsmaatregel is omdat ze volgend jaar Jupiler league spelen

21 mei 2013 om 17:22

Makkelijk praten zo vanaf de zijkant zonder te weten wat er exact gebeurt is. Er kunnen duizenden redenen zijn waarom hij zich niet uitgesproken heeft. Werkrelaties kunnen heel gecompliceerd zijn, er spelen vaak ook zaken van bovenaf, en lang niet alles gaat op een eerlijke manier. Het is zielig dat je zo snel conclusies trekt zonder er inhoudelijk iets vanaf te weten (of je weet het wel maar zegt het niet). Ik vind het sneu dat iemand die al zoveel jaar trouw is aan zijn club opzij wordt gezet, om wat voor reden dan ookk.

Ongelofelijk dat zo'n icoon van onze club zo word weggeduwd en zonder enige dank mag vertrekken. Dit laat maar weer is zien dat het nog steeds niet allemaal goed werkt bij onze club

Onbegrijpelijk dat dit gebeurt. Dit soort mensen moet je koesteren als club. Wat er precies allemaal aan de hand was weet ik natuurlijk niet. Maar je moet er alles aan doen om echte clubmensen te behouden. Erg spijtig

21 mei 2013 om 17:30

Ik ben verder niet op de hoogte, maar als je zou moeten kiezen; Streppel of deze beste man?

21 mei 2013 om 17:34

Tja als je het zo bekijkt is de keuze duidelijk natuurlijk. Maar het zou eigenlijk geen keuze moeten zijn. Kan me niet voorstellen dat hij bijvoorbeeld enorme salariseisen heeft. Maar goed ik weet zelf helaas ook nog niet precies wat er aan de hand is, dus we zien wel

Erg spijtig idd. D'n Beitel... een clubicoon puur sang. Jammer...

21 mei 2013 om 18:51

als je van Willem II naar Nac gaat ben je in mijn ogen geen echte echte clubman. Vond hem altijd een beetje als een hersenloos iemand overkomen maar de spelers konden erg goed met hem opschieten.

21 mei 2013 om 20:27

Zo komt hij niet alleen over hij is hersenloos.
Wij hebben 2 jaar tegen Broekhoven 2 mogen voetballen hierin deed dhr Feskens ook mee.

Hij zei tegen zijn tegenstander dat ze hem niet mochten aanpakken en dat er anders iets zwaaide. Toen mijn teamgenoot besloot hem toch de bal maar eens aftepakken werd hij ordinair tegen de grond geschopt.

De scheidsrechter van Broekhoven was echter zo'n grote fan dat hij mijn teamgenoot ook letterlijk kwam vertellen dat je hem ook niet de bal af moet pakken dan vraag je er zelf om.

Hersenloze asociale kerel die absoluut niet thuis hoort bij een nette club als Willem 2.
Niet eens op een voetbalveld!!!

Ik weet natuurlijk niet hoe het zit, maar als je niet goed genoeg functioneert moet je gewoon ontslagen kunnen worden, icoon of niet. Geef hem een andere functie dan zou ik zeggen.

Dus of Streppel is een geniepig mannetje, of de directie zit te slapen.

Misschien dan maar terug naar NAC

De man die ongeveer heel zijn leven bij Willem II speelde en toen hij daar vertrok vanaf de televisie zag dat ze 2e werden en in de Champions League speelde.

Streppel degradeert met willem2 en word beloond met een promotie en het wegwerken van den beitel goed beleid van de directie komen zo in het rijtje terecht van veendam en agovv

Veel mensen vinden Streppel zo'n aardige correcte man...maar hij trekt wel heel veel macht naar zich toe vind ik. Verder zegt iedereen dat willem 2 zo leuk en aanvallend voetbal speelde, maar het aantal goede aanvallen in de laatste 2 seizoenen is op 1 hand te tellen. Niet dat willem 2 zich ingroef, maar aanvallend was hetgewoon zo ontzettend krachteloos en fantasieloos. De enige aanvaller die nog wel eens een goede pass gaf, Marc Hocher, stond vaakreserve, terwijl Misjedan, die alleen maar hard kan rennen, een onbeperkt krediet had.

Demouge kon in de winterstop voor 60.000 euro gehuurd worden, amar Streppel wilde liever een buitenspeler...die niet kwam. Wel kwamen Cornelisse en Hofs. Niks ten nadele van die 2; Cornelisse bleek wel degelijk een aanwinst, en Hofs was te vaak geblesseerd om een oordeel over te vellen, maar dat was niet de positie waar willem 2 behoefte aan had...een scorende spits hadden ze nodig. Ik snap dat Willem II niet het materiaal had voor een hoge klassering, maar met Hocher en Demouge had willem 2 toch VVV achter zich gehouden....ok, dit hele verhaal zegt niks over het al dan niet goed functioneren van Feskens, maar ik wilde het toch ff kwijt

22 mei 2013 om 10:11

Van Hintum heeft dat tegen gehouden die was toen nog verantwoordelijk voor het halen van spelers. Dus niet Streppel zn schuld.

Feskens en Streppel kunnen niet door 1 deur dus dit zat er al aan te komen. Had alleen gehoopt dat ze Feskens een baantje als jeugdtrainer zouden geven. Misschien ook gebeurt maar voelt ie daar niets voor.

Zuur voor de supporters dat een clubicoon (ugly Kid John...) aan de kant wordt gezet. Daarom zou het goed zijn om naar buiten te communiceren, waarom hij niet langer assistent is.

Niet alle geweldige clubvoetballers kunnen een goede assistent of trainer zijn.

Dus om verder onrust te vermijden, zou een verdere verklaring van Willem Ii-zijde handig zijn !

Geen enkele speler is groter dan de club, dat weet John zelf ook. Hij is altijd correct geweest naar de club, dit verdient hij niet op deze manier. Het is gewoon een bezuinigingsmaatregel en wrijving tussen 2 ego's. John het gaat je goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren