Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clasie loopt vooruit op transfer: ‘In dat geval wil ik daar absoluut weg’

Laatste update:

Jordy Clasie tast nog in het duister over zijn toekomst. De middenvelder wordt dit seizoen door Southampton verhuurd aan Club Brugge, maar Marvelous Nakamba en Ruud Vormer krijgen de voorkeur op het middenveld. In principe keert Clasie komende zomer terug naar Southampton, maar als zijn perspectief ook daar tegenvalt, dan wil hij weer ergens anders aan de slag.

Na dit seizoen zit Clasie in 'dezelfde situatie' als afgelopen zomer, vertelt hij aan de Krant van West-Vlaanderen Zijn contract bij Southampton loopt door tot medio 2020. "Maar op dat vlak is het afwachten. Als ik weet dat ik in Engeland weinig perspectieven heb op speelkansen, wil ik daar absoluut weg. Ik moet op het veld staan om me gelukkig te voelen."

Clasie, die onlangs flirtte met een rentree bij Feyenoord, heeft nog wel ambities in Brugge. De zeventienvoudig Oranje-international gaat in België voor de dubbel. "Daarnaast wil ik weer in mijn ritme komen en zoveel mogelijk minuten maken. Vorig seizoen was ik mijn voetbalgeluk volledig kwijt en dat hoop ik hier terug te vinden. Wat er daarna op me afkomt, zie ik dan wel. Veel verder in de toekomst wil ik niet kijken."

Denk je dat Jordy Clasie ooit terugkeert bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer voor hem dat Nakamba briljant bezig is, het wordt zeer moeilijk om zich in het elftal te knokken Was hij nu een keeper, rechtsback of spits geweest..

3 december 2017 om 11:39

Wie weet kan hij wel rechtsback

3 december 2017 om 11:43

Ik zou een Clasie met zijn lengte ook niet als keeper of spits hebben opgesteld, zelfs al zou ie daar redelijk uit de voeten kunnen.

3 december 2017 om 11:56

Messi, Aguero, Sanchez zijn ondanks hun geringe lengte best aardige spitsen. Als keeper, oke.

Beetje onzin om te zeggen dat hij om zich gelukkig te voelen, hij op het veld moet staan en dat ie vorig seizoen zijn voetbalgeluk kwijt was. Inmiddels staat ie in Brugge ook nooit op het veld. Dan is dat voetbalgeluk nu toch ook niet aanwezig? Toch blijft ie vooral zeuren over hoe erg ie het in Engeland had, terwijl nu in Belgie niks aan zijn situatie veranderd is.

3 december 2017 om 13:05

Dat zegt hij toch ook? Hij zegt dat hij naar België is gegaan om het geluk weer op te zoeken. Hij zegt nergens dat hij het in België al heeft.

Hij zit dus ook op de bank bij de club die hem gehuurd heeft dit seizoen.
Ook dus niet zo'n beste keuze cq stap geweest van de eredivisie naar Engeland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren