Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

City-fans weten Ballon d’Or-winnaar: ‘Hij wint hem boven Messi’

Laatste update:

Voor het eerst in zijn historie heeft Manchester City de Champions League gewonnen. In het Atatürk Olympisch Stadion in Istanbul was Rodri de gevierde man door in de 68ste minuut te tekenen voor het enige doelpunt van de avond waardoor met 1-0 werd gewonnen van Internazionale. Voetbalzone-verslaggever Jelle Kusters was ook aanwezig in Istanbul. Voorafgaand aan de finale peilde hij de verwachtingen van de Manchester City-supporters. Zo vertelden zij wie hun favoriet is voor het winnen van de Ballon d’Or, en wie de sleutel is achter het succes van de ploeg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het succes van Manchester City? Dat is geen individu maar tomeloze bakken met groen. Spelers van city zijn omgebouwde zakken met geld.

21 juni 2023 om 15:32

Wat een onzin, daarom doet PSG het ook zo goed Europees? City staat niet eens in de Top 5 met meeste uitgaves in Engeland.

21 juni 2023 om 15:35

Eeeeindelijk iemand met dezelfde gedachte als ik !!

21 juni 2023 om 15:43

Natuurlijk staat City wel in de top 5. Zeker als je het betrekt op uitgaven.

21 juni 2023 om 15:43

City staat niet in de top 5? Over welke jaren gaat dit dan? Over de laatste 15 jaar staan ze stijf bovenaan.

21 juni 2023 om 15:43

@Sirius Staan op de 6e plek.

21 juni 2023 om 15:56

Nou ja City is wel begonnen met absurpt hoge bedragen bieden aan redelijk doorsnee voetballers (zoals Nigel de Jong). Op den duur hadden ze naam gemaakt en wilde ook de grote namen wel komen. Dus het opbouwen van de huidige 'naam' city heeft zeker wel wat tijd en geld gekost. Inmiddels is die club wel van dien formaat dat je spelers (die naam hebben gemaakt) ook langer kan behouden.

21 juni 2023 om 17:53

@Tim Niet stom, wel simpel gedacht, zeker als je kijkt naar PSG of Chelsea, de halve PL is in handen van buitenlandse eigenaren. Er is geen club geweest in de laatste 10 jaar met een selectiewaarde lager dan 700 mil die de CL won.

Hoe City afgelopen seizoen speelde was het vooral Guardiola en goed teamspel wat ik zeg.

21 juni 2023 om 18:32

Nou Manu heeft de laatste 5 jaren veel meer uitgegeven, zie weinig prijzen...

22 juni 2023 om 12:35

@excedo - Nee hoor. Je had het over uitgaven, niet net-spent. In de afgelopen 10 jaar gaf City meer dan een miljard euro uit. In 2022 stond City nog op twee en dat is in een jaartje tijd niet heel erg veranderd. Het is door Chelsea misschien een plekje gezakt in die lijst. Jij doelt waarschijnlijk op net-spent. Dat is een lijst waarbij transferinkomsten van de transferuitgaven worden afgetrokken. Daar hebben we het hier niet over.

22 juni 2023 om 16:31

Kom op, we weten allemaal dat City dmv schimmige constructies veel meer heeft betaald aan transfers. En dan neem je het salarishuis nog niet mee, dat is al helemaal gestoord.

22 juni 2023 om 00:50

Geld is in bijna alle gevallen een belangrijke factor in sportief succes. Goed beleid is daarnaast ook belangrijk om het middel goed in te zetten om de doelen te bereiken

22 juni 2023 om 10:02

Dat kan je voor zowat elke club uit de top 6 zeggen toch?

Geld geeft geen garantie op successen. Dus dat soort argumenten dat alleen het geld de doorslaggevende factor is dat kan wel de prullenbak in. Dat is ook wel gebleken in het verleden.

22 juni 2023 om 10:45

Op een gegeven moment wel natuurlijk. Als je zo veel jaren zoveel geld hebt moet je wel heel gek doen wil je niet eens wat winnen.

22 juni 2023 om 12:02

Mwah, dat is niet helemaal waar. Geld zorgt ervoor dat je een goede trainer, goede spelers en goede faciliteiten kunt regelen. Dat is wel de basis. Clubs als Chelsea, Manu, PSG, Real Madrid en City zullen over de lange termijn, bij onveranderende financiele situatie het altijd winnen van bijv onze nationale toppers. Niet omdat Ajax, Feyenoord of PSV niet goed zijn, maar als hier al toppers rondlopen, worden ze keihard weggekocht. Daarmee is het gebrek aan geld wel een garantie voor geen succes.

Is iedereen tegenwoordig magier?

Rijkelijk laat dit item. Die finale is toch alweer even voorbij.

Ik lees altijd maar knap bakken met geld. Liverpool, Chelsea, Man United, etc spenderen niks? PSG koopt niks? City heb gewoon een goed voetballend team gesmeed en de meeste spelers zitten er al jarenlang dus elk seizoen komen en gaan er spelers he en wie kende sommigen voorheen eigenlijk? ze zijn daar allemaal sterren geworden met een wereldklasse trainer

22 juni 2023 om 12:45

Je kunt Liverpool natuurlijk niet in zo'n rijtje scharen. Liverpool heeft sinds 2010 meer dan 600 miljoen euro minder gespendeerd dan bijvoorbeeld City. Die cijfers zullen dus bij Chelsea, PSG en United ook niet veel verschillen. Dan hebben we het nog niet eens gehad over het salarishuis, want ook die komt in relatieve zin niet in de buurt van dat van die andere clubs.

Haaland hoort hem natuurlijk gewoon te winnen, meerdere records gebroken in pl, treble gewonnen, topscorer cl. Maar hij zal door het wk en populariteit wel weer maar messi gaan.

Ik snap wel dat die City fans blij zijn met alle successen, maar eigenlijk zijn die behaald door een totaal andere club dan City was.

KDB wordt bij persoonlijke prijzen altijd over het hoofd gezien.
Heeft mss niet die x-factor,
Maar Kevin verdiend hem ook!

22 juni 2023 om 12:18

Tja, die heeft zich al die jaren als heel normale jongen geprofileerd. Ondanks dat hij de beste middenvelder op de Europese velden was dit seizoen, is het natuurlijk spraakmakender om weer Messi te kiezen.

Haaland is de beste doelpuntenmaker met grote afstand, maar de beste voetballer word natuurlijk niet bepaald door alleen goals.. Hij hoort dit jaar naar Messi te gaan natuurlijk. Is geeneens een discussie waard.

22 juni 2023 om 16:19

Ook niet door alleen een wk. En al helemaal niet door prestaties in de uber league waarin hij niet eens de beste speler van PSG was. En over de CL hoeven we het niet eens te hebben..

22 juni 2023 om 17:00

Messi zal hem wel krijgen omdat het het laatste jaar zal zijn. Maar dit jaar was hij bij lange na niet de beste voetballer. Hij heeft het WK gewonnen en daar goed geweest, maar zou hij hem daarom verdienen?

Het is nog nooit voorgekomen wat Haaland laat zien in de PL alleen daarom mag hij hem van mij ophalen. Vergeet niet dat hij de PL FA cup en de CL heeft gewonnen dat zou voor Messi of Ronaldo genoeg zijn geweest.

Discussie of niet, Argentinie is aan de hand van aanvoerder Messi wereldkampioen geworden. Dat toernooi speelde hij als nooit tevoren. Zeer dominant geweest in het grootste gros van die wedstrijden. Ik verwacht dat deze toernooiwinst veel zwaarder weegt dan de Champions League. Dus, Lionel Messi wordt voor de allerlaatste keer de winnaar van deze prestigieuze individuele prijs.

23 juni 2023 om 11:12

Ja alleen gaat de balon dor over een heel jaar, en niet om een toernooi van 2 maanden..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren