Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Cillessen begint aan laatste seizoen bij Barcelona

Laatste update:
/
Yannick Bolasie staat voor een vertrek bij Everton. De aanvaller laat zich waarschijnlijk voor één seizoen verhuren aan Middlesbrough. (Press Association Sport)
/
Jeffrey Bruma en Riechedly Bazoer mogen vertrekken bij VfL Wolfsburg. Eerstgenoemde Nederlander staat in de belangstelling van Celtic, maar de Schotse topclub heeft zich nog niet gemeld. (Diverse Duitse media)
/
Jasper Cillessen lijkt een zomerse transfer te kunnen vergeten. De verwachting is dat Barcelona medio 2019 gaat meewerken aan een transfer van de doelman. (AS)
/
Ángel di María gaat verlengen bij Paris Saint-Germain. De buitenspeler ligt momenteel nog tot volgend jaar zomer vast, maar de Franse topclub bindt de Argentijn binnenkort tot medio 2021. (Le Parisien)
/
Filip Kostic heeft Hamburger SV ingeruild voor Eintracht Frankfurt. Laatstgenoemde club betaalt eerst 1,2 miljoen euro aan huur en kan de buitenspeler na twee jaar voor 6,5 miljoen euro definitief inlijven. (BILD)
/
Fluminense wil Pedro niet zonder slag of stoot laten gaan. De Braziliaanse club heeft een bod van 8,5 miljoen en 15 miljoen euro geweigerd van respectievelijk Girondins Bordeaux en Monterrey. (Globo Esporte)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Let op hij gaat terug naar Ajax als vervanger van onana

20 augustus 2018 om 21:10

Hahaha denk t niet !!

20 augustus 2018 om 21:16

Zou zo maar kunnen, zoals het nu laat zien is hij niet echt gewild bij (Europese) subtoppers of zelfs middenmoters

20 augustus 2018 om 21:32

Barca wilt hem niet laten gaan dat is heel wat anders

20 augustus 2018 om 21:43

Híj heeft één afkoopsom in zíjn contract staan, als er een club is die dat betalen wil dan heeft Barça helemaal níets te vertellen.

20 augustus 2018 om 23:05

En dat is ook geen probleem, de afkoopsom van 60 miljoen betaald niemand voor een keeper die dit seizoen 30 jaar wordt en amper tot 15 wedstrijden per seizoen keept voor Barcelona. En als er een club zo gek is om 60 miljoen te willen betalen dan zal Barcelona zeer blij zijn met al dat geld te krijgen voor een 2de keeper.
Barcelona neemt zelf genoegen met de helft wat nog steeds 30 miljoen is en nog behoorlijk veel om voor een 2de keeper te betalen die je nu ook niet meer jong kunt noemen. Waarschijnlijk verkoopt Barcelona hem in 2019 of pas in 2020. Dan houden ze nog 1 of 2 seizoenen een prima 2de keeper en kunnen ze nog altijd blijven rekenen om volgend seizoen of zelfs in 2020 nog 15 miljoen terug te krijgen. Zo hebben ze Cillessen 3 of 4 jaar kunnen gebruiken zonder verlies te maken op hem.

20 augustus 2018 om 21:26

Ik hoop het jou mee! Als Ajax dit seizoen goed draait en ook in de CL iets kan betekenen, mist ze Kiev verslaan... dan Zie ik het nog wel gebeuren, maar anders heeft hij veel betere opties dan Ajax denk ik.

De kans is groot dat Rafinha nog deze week of volgende week vertrekt naar Real Betis of Sevilla helaas

Bruma en Bazoer mogen Wolfsburg verlaten. Dat zijn dus spelers die enkele jaren geleden international waren en toen hevig beledigd wegliepen bij Psv/ajax omdat ze daar niet permanent werden opgesteld.
Wat hebben die gasten slechte keuzes gemaakt en/of weinig geinvesteerd in hun voetballoopbaan.
Weggestuurd worden bij een Duitse middenmoter/degradatiekandidaat lijkt mij geen reclame om elders verder te gaan.

20 augustus 2018 om 21:34

Bruma werd helemaal niet hevig beledigt bij PSV omdat hij daar niet speelde. Hij had gewoon een ijzersterk seizoen gedraait bij PSV en was klaar voor een stap hogerop. Hij vetrok gewoon als basisspeler uit Eindhoven en kwam ook als basisspeler naar Wolfsburg. Hij deed het daar aardig, alleen gooit een blessure helaas roet in het eten waardoor Wolfsburg zich ging versterken met Brooks en die is gewoon wel een klasse beter dan Bruma.

20 augustus 2018 om 22:46

Bruma was basisspeler en oranje international. Die heeft met zijn spel transfer afgedwongen naar Wolfsburg. Begon daar ook aardig volgens mij en raakte daarna geblesseerd. Daarna is die bijna niet meer aan de bak gekomen.

Ik zeg laat Bruma maar weer lekker terug naar PSV komen, als Celtic hem kan betalen is het dus ook niet al te duur dus lijkt mij een prima aankoop.

Lijkt me ook wel zo eerlijk. Onze Jasper heeft er tegen die tijd ook al 3 jaar opzitten bij ons als bankspeler.

Wordt dan nog een drukke zomer voor Barca. Het vertrek van Vermaelen, Cillissen staan wel vast. Maar de kans is groot dat Luis Suarez ook de deuren achter Camp Nou achter zich dicht trekt. Dan moet Barca dus op zoek naar een 2e keeper, 1 centrale verdediger, 1 spits en waarschijnlijk nog een middenvelder. Want het lijkt me dan toch dat er een aantal middenvelders weggaan. Rafinha, Denis Suarez en Andre Gomes zullen sowieso verkocht of verhuurd gaan worden terwijl Rakitic mogelijk ook weggaat. Dan mag je hopen dat Rabiot gratis wordt opgepikt in Parijs, tegelijkertijd oriënteren naar een andere middenvelder en wellicht een gigantische dubbelslag slaan door Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong binnen te halen. Dan zou het geen schande zijn om 200 miljoen te bieden op Roberto Firmino of een andere topspits. Maar er zullen grote mutaties moeten gaan plaatsvinden volgend jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren