Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cijfers van Bayern maken indruk na overwinning op Hoffenheim

Laatste update:

Bayern München blijft dit seizoen een klasse apart in de Bundesliga. Jupp Heynckes koos zondag in de uitwedstrijd tegen TSG Hoffenheim bewust niet voor zijn sterkste opstelling, maar desondanks werd voor de twintigste keer een driepunter geboekt. Mario Gómez maakte de winnende treffer: 0-1. Arjen Robben kampt met een spierblessure en werd uit voorzorg niet ingezet. Nog nooit verzamelde een club 63 punten uit de eerste 24 Bundesliga-duels, net als 34 punten uit de eerste 12 uitduels.

In de eerste vijftien à twintig minuten bood Hoffenheim goed tegenstand, met enkele gevaarlijk ogende aanvallen. Bayern kwam echter schadevrij uit de openingsfase, daar Daniel Williams en Igor De Camargo het vizier niet op scherp hadden staan. Naarmate het eerste bedrijf vorderde nam Bayern het heft in handen, maar dat leidde niet tot grote kansen. Pas in de 38e minuut namen de bezoekers de leiding. Na een foutieve pass van De Camargo kwam het leer via Jerome Boateng en Franck Ribéry terecht bij Gómez, die Heurelho Gomes verschalkte: 0-1.

Bayern probeerde voor rust nog een doelpunt te forceren, maar Gomes verleende geen medewerking. Na de onderbreking zocht een moedig Hoffenheim naar de 1-1 en het was aan Tom Starke te danken dat Stephan Schröck na ruim een uur spelen niet tot scoren kwam. Hoffenheim had ook het geluk aan zijn zijde. Tot tweemaal toe schoot Bastian Schweinsteiger de bal uit een vrije trap tegen het aluminium. Bayern boekte zondag ook een nieuw Bundesliga-record. Nog nooit bleef een club 581 minuten in opeenvolgende uitduels van een tegendoelpunt verstoken.

Wint Bayern München de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie cijfers voor Bayern!

Vandaag een zakelijke overwinning met een een aantal wisselspelers in de ploeg. Titel is allang binnen alleen moeten ze nu de vorm vasthouden richting het einde van het seizoen met het oog op de CL

3 maart 2013 om 20:54

ze verbreken records, spelen sterk en hebben meerdere mensen die of een goal voorbereiden of een goal scoren.

met die ingrediënten kunnen ze heynckes een meer dan waardig afscheid geven.

4 maart 2013 om 08:57

Bayern heeft wel echt een geweldige ploeg weten op te bouwen. Qua kwaliteit zeker vergelijkbaar met Real, Barca en Manu en misschien zelfs wel iets beter. Vooral verdedigend is Bayern dit seizoen ongekend goed. Met Lahm hebben ze wellicht de beste vleugelverdediger ter wereld in huis en met Alaba 1 van de grootste talenten. Centraal achterin hebben ze 2 reuzen staan (boateng en Dante) en dan straks nog Badstuber achter de hand. In dat opzicht zijn ze dus denk ik beter dan de eerder genoemde ploegen.

Aanvallend kunnen ze ook zeer goed meekomen met Ribery, Mandzukic en Muller (en natuurlijk Robben, Shaqiri en Gomez achter de hand). Het enige puntje van kritiek wat je zou kunnen hebben is dat er op het middenveld met Schweinsteiger, Kroos en Martinez wat te weinig creativiteit rondloopt. De 2 Duitsers scoren vrij veel en zijn dreigend, maar zullen niet vaak verrassen met een geniale pass en Martinez heeft een iets verdedigendere rol.

Als ze Ozil van Real zouden kopen zou Bayern misschien wel de beste ploeg ter wereld hebben.

Hoe zit het met die blessure van Robben? Is hij lang uitgeschakeld?

3 maart 2013 om 17:37

het is uit voorzorg dus dat lijkt me gelukkig niet. Of hij in de CL speelt weet ik niet.

3 maart 2013 om 18:36

Dat denk ik dan wel, als het uit voorzorg is.

Bayern is dit jaar echt een goed team. Net als man utd een kanshebber op de treble.

3 maart 2013 om 17:40

Bayern Munchen was ook vorig jaar een geweldige team.. verloor net de Cl-finale..

3 maart 2013 om 18:45

Volgens mij zit Man u niet meer in de FA cup of league cup. Maar ik zie Bayern inderdaad de treble nog wel winnen nu Barca een dip heeft.

3 maart 2013 om 21:09

Treble= Landstitel, Fa Cup en CL. Zover ik het weet .. League Cup wordt niet eens beschouwd als een grote prijs in Engeland.

3 maart 2013 om 21:22

Maar als je de CL, de landstitel en de league cup wint dan heb je wel drie prijzen gewonnen en volgens mij is dat wat een treble inhoud.

4 maart 2013 om 09:23

Dus als ze de landstitel, FA cup en league cup zouden winnen hebben ze ook de treble?

Geen mooie wedstrijd vond ik dit .
Desalniettemin Bayern geen enkel moment in de problemen geweest

Laatste pass kwam telkens niet aan bij de aanvallers en middenvelders beetje zonde !
Vind martinez overigens weer geweldig spelen . Valt niet op , doet geen gekke dingen.
Maar z'n ballen komen altijd aan en laat zich 1 op 1 niet passeren

Bayern word langzamerhand de grootste kanshebber om de CL te winnen. Barca ligt er bijna uit, dan blijven alleen Real Madrid en Man Utd over denk ik. Man Utd schat ik zelf wat lager in. Real lijkt steeds beter in vorm te komen en daarmee de grootste bedreiging te vormen voor Bayern denk ik. Ik gun het Bayern dit jaar wel. Na de 2 verloren CL finales van de laatste paar jaar.

Klote dat die 2e er niet in viel.. hoopte ook op een vroege tegengoal in de 2e helft om die nog een goal van Bayern te forceren maar het mocht niet baten; toch nog mijn toto verpest.

Ze kunnen robben beter wissel zetten. Hij speelt paar wedstrijden en is meteen geblesseerd. Je hebt meer aan hem als hij een half uur mee speelt dan heb je minder kans op blessures.

Bayern speelt echt goed voetbal en wat een selectie hebben ze. Ze hebben een top keeper top verdedigers top middenvelders en een aanval van wereldklasse. Ik zie ze in de finale komen van de champions leage en ik hoop tegen barca of tegen real.

Dit Bayern is een machine. Heeft voor mij toch op alle vlakken het grootste respect. Ze zijn inderdaad kanshebber, maar het is zeer weinig voorgekomen in de CL dat wanneer er een uitgesproken favoriet is, dat die ook de titel pakt. Ik zie eerlijk gezegd Real die beker wel winnen. AC Milan en PSG zijn voor mij de outsiders.

3 maart 2013 om 18:05

AC Milan outsider? Sorry hoor maar als je 2 - 0 van Barcelona kan winnen ben je geen outsider maar titelkandidaat..

3 maart 2013 om 18:21

Hmmm ja hoe zeer ik ook de laatste maanden van Milan onder de indruk ben geraakt na een zwak begin. Je kan Milan nou ook niet opeens als titelkandidaat gaan bestempelen. Ook al mochten ze Barcelona uitschakelen. Ik schat Bayern, Real Madrid, Man Utd en Juventus en Dortmund in mindere mate hoger in dan Milan.

3 maart 2013 om 18:23

Hm dus is sociedad ook kanshebber zijn voor het kampioenschap?? Komop man Acm had alle geluk van de wereld, dankzij een handsbal die de scheids gewoon ziet op voorsprong komen, ze zijn er 2x uitgeweest en hebben dan geluk dat hy 2x goed valt. Nee acm zie ik niet als kanshebber , daar zijn bayern,Real gewoon te sterk voor, united ook overigens. En laat ze eerst maar de return in spanje goed afwerken

3 maart 2013 om 18:26

Inderdaad, Milan heeft ook een Barça in mindere doen getroffen, ze hebben dan wel al hun kansen afgemaakt, wat ook een klasse is, daar is toch ook geluk met gemoeid, Barça in vorm is praktisch niet te kloppen, Bayern en United zijn de twee kanshebbers, mijn Juventus en Dortmund volgen, Real gaat denk ik niet doorgaan, evenals Arsenal waarschijnlijk eruit zal vliegen.

3 maart 2013 om 18:45

Neen, titelkandidaat vind ik wat overdreven,maar als een team van Barca kan winnen dan weet je nooit .
Barca is nu voor topploegen gewoon simpeler af te stoppen voor het moment, maar dat maakt hen geen titelkandidaat in mijn ogen.

3 maart 2013 om 19:00

Ben het met de Rodeduivelfan eens, Milan speelde van het weekend ook weer uitstekend tegen Lazio en als je van Barca kunt winnen kun je de CL gewoon winnen. En PSG heeft ook een gevaarlijk team, met verschrikkelijke goede voetballers!

3 maart 2013 om 20:27

Psg? Noem dan eerder een Juventus en Dortmund, die zie ik veel eerder de Champions League winnen. Voor PSG komt dat echt nog veel te vroeg. Milan zie ik ook niet zo snel gebeuren.

Bayern is voor mij wel grote favoriet.

Bayern gaat deze seizoen heel goed in alle competitie's maar ik denk niet dat ze de cl winnen , eerlijk gezegd denk ik dat Real Madrid de cl zal winnen.

3 maart 2013 om 20:05

Real maakt een goede kans, ze zijn in vorm op het juiste moment!

3 maart 2013 om 20:15

als real dinsdag wint van united hebben ze denk ik het ergste al gehad en omdat ze 2 keer van barca hebben gewonnen is bijna het hele team gemotiveerd dus hebben ze meer kans.

Bayern is 'gewoon' de beste ploeg ter wereld op dit moment. Kom nu niet af met dat kinderachtig gedoe dat Corinthians de beste ploeg is! Ik zie ze echt de Champions League winnen

3 maart 2013 om 18:52

Inderdaad, hebben nul euro schuld, een budget voor transfers van om en bij de 250 miljoen (!!) een selectie vol toppers met op elke positie dubbele bezetting, de beste cijfers, en zijn overal nog in de race om te winnen, competitie is binnen waarschijnlijk, momenteel is Bayern de Créme de la créme van het Europese voetbal.

3 maart 2013 om 20:22

Nu ben ik echt benieuwd wat Guardiola er van gaat maken, want onder Jupp is het ook al adembenemend voetbal!

Ik denk dat Bayern München de CL niet wint ze gaan weer in de finale eruit denk ik

Robben alweer geblesseerd??

Verder heeft Munchen zo'n enorme sterke selectie en staan ze financieël ook enorm goed voor en zijn ze volgens mij de gezondste club ter wereld...

Alleen vindt ik dat ze defensief centraal maar 3 goede Cv's hebben met Dante, Boateng en Badstuber.. Van Buyten is echt een drama... Voor de rest hebben ze echt zo goed als alles in hun team met bankspelers als Pizarro, Robben, Shaqiri, Gomez, Luiz Gustavo etc..

Robben alweer geblesseerd??

Verder heeft Munchen zo'n enorme sterke selectie en staan ze financieël ook enorm goed voor en zijn ze volgens mij de gezondste club ter wereld...

Alleen vindt ik dat ze defensief centraal maar 3 goede Cv's hebben met Dante, Boateng en Badstuber.. Van Buyten is echt een drama... Voor de rest hebben ze echt zo goed als alles in hun team met bankspelers als Pizarro, Robben, Shaqiri, Gomez, Luiz Gustavo etc..

Nog maar eens het bewijs dat de aankoop van Lewandowski totaal overbodig zou zijn.

Bayern is dit seizoen superieur aan de rest van de Duitse clubs. Werkelijk ongelooflijk tot welke prestaties ze dit seizoen in staat zijn. Ik ben benieuwd hoe ze het in de Champions League gaan doen. Ik reken ze tot een serieuze kandidaat (waren ze al natuurlijk). Zeker nu Barcelona eruit lijkt te gaan. Voor Bayern Munchen is heel erg veel mogelijk dit seizoen. Hoe Guardiola dit gaat evenaren is mij een raadsel haha. Hij kan bijna alleen maar teleurstellen, want de supporters worden dit seizoen wel heel erg verwend.

Voor Bayern is er ook totaal geen uitdaging in de Bundasliga. Ik ben ervan overtuigd dat Bayern zelfs met het Bteam de grootste kanshebber op de titel zou zijn. Enkel dortmund kan enigzins tegenstand bieden..

3 maart 2013 om 20:20

Komt het door de zwakte van de Bundesliga of de sterkte van Bayern? Want in Spanje komt het zogezegd door de zwakke Spaanse competitie , maar ik denk gewoon dat zowel Barça(afgezien van dit dipje), Real Madrid en Bayern gewoon uitzonderlijk sterk zijn

3 maart 2013 om 20:30

Komt in mijn ogen zeker door de sterkte van Bayern. Met clubs als Dortmund en Schalke zijn er toch europese (sub)topclubs in de Bundesliga, maar Bayern is gewoon een klasse apart dit jaar.

3 maart 2013 om 20:38

Ik denk dat ze dit seizoen gewoon uitzonderlijk sterk zijn. Vorig seizoen waren ze ook al erg goed, maar toen lieten ze wat vaker punten liggen in wedstrijden die ze nu wel winnen. Beetje zoals de wedstrijd van vandaag.

3 maart 2013 om 21:18

Soms vraag ik mij af, kijken jullie überhaupt naar de BL? Het kan best zo zijn dat 3 BL clubs doorgaan nar de laatste 8 van de CL. Duidelijk.

3 maart 2013 om 22:10

@gelemuur

Schalke heeft 'geluk' met de loting tegen Galatasaray.. Dortmund is ook net als Bayern enorm sterk

Bayern speelt gewoon geweldig voetbal. Ik ga inzetten op Bayern cl winst ik zie ze hem wel winnen dit jaar. Zeker wanneer barca niet doorgaat en als real eruit vliegt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren