Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea wint en voorkomt evenaring van reeks uit november 1993

Laatste update:

Chelsea heeft zaterdagavond geen misstap begaan tegen Newcastle United. Het team van manager Maurizio Sarri was met minimaal verschil te sterk voor Newcastle United, dat nu elk van de laatste zeven visites aan Stamford Bridge heeft verloren: 2-1. Chelsea voorkwam tegelijkertijd dat men voor het eerst sinds november 1993 in drie opeenvolgende thuisduels in competitieverband niet tot scoren kwam, na misstappen tegen Leicester City (0-1) en Southampton (0-0).

Het duurde weliswaar enige tijd voordat de wedstrijd op Stamford Bridge op gang kwam, maar de toeschouwers werden vervolgens wel op hun wenken bediend. In de achtste minuut nam Chelsea de leiding: Pedro werd na een geweldige lange bal van David Luiz voor Martin Dubravka gezet en verschalkte de doelman met een bekeken lob.

Newcastle liet zich vervolgens zeker niet onbetuigd en deed er alles aan om de achterstand nog voor het rustsignaal weg te poetsen. Zes minuten voor rust kregen the Magpies ook hun verdiende gelijkmaker. Na een corner van Matt Richie vanaf links kopte Ciaran Clark het leer in de linkerhoek achter Kepa Arrizabalaga: 1-1.

Het tweede bedrijf ging furieus van start, met mogelijkheden voor Pedro en David Luiz, terwijl Christian Atsu ploeggenoot Salomon Rondón over het hoofd zag. Na 56 minuten spelen nam Chelsea wederom de leiding. Vijf verdedigers konden Hazard niet van de bal zetten, waarna hij Willian op links bediende. De Braziliaan maakte ruimte met zijn rechtervoet en mikte het leer heerlijk in de verste hoek achter Dubravka: 2-1.

De voltreffer van Willian was ook meteen doorslaggevend. Chelsea was niet bij machte om de voordelige marge uit te breiden, ondanks een goede kans voor Willian, terwijl Newcastle weliswaar goed verdedigde maar niet in staat was om in offensief opzicht iets uit te richten. Chelsea blijft na de zege vierde op de ranglijst, met 47 punten uit 22 duels. Newcastle verandert evenmin van positie. Het team van Rafa Benitez staat net onder de rode streep.

Denk jij dat Chelsea in de top drie gaat eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is Jorginho toch slecht. Nutteloze speler. Bij far de zwakste schakel van dit Cfc. Ik snap echt niet wat Sarri in hem ziet.
Kante is zoveel beter op die positie.

12 januari 2019 om 20:29

Jorginho kent een dip maar startte geweldig, komt er wel weer bovenop, hij is een strateeg met een geweldige passing. Kante is defensief beter, maar Jorginho is strategisch beter, en dat is cruciaal voor Sarri zijn systeem.

12 januari 2019 om 20:34

Die 2 zijn totaal niet te vergelijken op die positie. Als Kante op die positie zou staan, zou er verwacht worden dat hij alle ballen zou afpakken en gelijk zou inleveren bij een andere speler. Van Jorginho wordt verwacht dat hij druk zet op de bal en het spel maakt op die positie. Kante is dus een bal afpakker en Jorginho een spelmaker op die positie dus niet echt vergelijkbaar. Hangt dus van de trainer af wat voor type speler je daar wilt hebben. Ik zou ten alle tijden voor een Kante gaan maar eem Sarri wilt nog meer voetbal en gaat dus voor een spelmaker.

12 januari 2019 om 20:37

Jorginho komt fysiek te kort en moet wennen aan het hoge tempo in Engeland. Maar hij speelt laatste tijd inderdaad bedroevend slecht.

Sarri heeft geluk dat hazard bij Chelsea speelt anders stond Chelsea nu ergens in het rechterrijtje!! Vind het verschrikkelijk jammer dat kante niet meer op zn oude plek staat!

12 januari 2019 om 20:52

Duidelijk dat je de wedstrijd niet gezien hebt en maar wat makkelijks zegt. Hazard was vandaag verre van de beste speler bij Chelsea, al kwam dat grotendeels door het feit dat hij als spits speelde. Kante was juist man of the match vandaag, en lijkt in zijn nieuwe positie als een vis in het water. Heeft zowel verdedigend als aanvallend enorm veel bijgedragen vandaag.

M’n eerste wedstrijd op Stamford bridge vanaf de Matthew harding stand, geweldig! Man wat prachtig om dat mee te maken. 90 minuten staan en lekker meezingen, is wel wat anders dan bij az haha. Wedstrijd was niet geweldig en er werd weer niet al teveel gecreeerd, maar toch mooi 3 punten. Ik hoop dat Jorginho zich snel herpakt want het zag er echt niet goed uit vandaag. Kanté man of the match. Het wordt wel echt tijd voor een nieuwe spits, hazard als hangende 9 is echt zonde van zijn kwaliteiten. Elke keer was Chelsea rond de 16 in balbezit en door de compacte verdediging van Newcastle zorgde dat ervoor dat er alleen maar om de 16 heen gepasst werd. Met een spits kan je die bal nog een keer voorslingeren, maar dat kon vandaag dus niet. Handen maar op elkaar voor Icardi.

Grootse positiviteit vandaag voor Newcastle was Lejeune. Ik bashde hem veel in zijn eerste seizoen (meestal ook terecht) maar ik hoop dat hij op deze manier verder kan, zeker na zo'n nare blessure. Snap alleen die korte corners niet. Leuk en al en verrast de tegenstander soms van tijd tot tijd, maar met Rondon Lascelles, Clark en Lejeune zal je toch wel denken dat je ze gewoon in de 16 kan wippen? Longstaff was ook "decent". Hopen dat hij en Sørensrn lekker minuten kan maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren