Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea-talent staat na jaar bij Vitesse voor overstap naar Everton

Laatste update:

Christian Atsu deed het in het afgelopen seizoen goed bij Vitesse en mag nu zijn kunsten gaan vertonen in de Premier League. Everton heeft een akkoord bereikt met Chelsea over het huren van de aanvaller, zo heeft Roberto Martínez dinsdag aangegeven. Alleen de werkvergunning moet nog geregeld worden, maar de coach van Everton verwacht niet al teveel problemen.

/

Volgens Martínez moeten alleen de puntjes nog op de i gezet worden: "We zijn eruit met Christian, er moeten nu alleen nog wat details worden opgelost wat betreft zijn werkvergunning en persoonlijke situatie", zei de coach. "Dat zal waarschijnlijk een paar dagen duren, maar er is een akkoord om hem tot het einde van het seizoen te huren van Chelsea."

Mocht de overgang van Atsu inderdaad doorgaan, dan is hij de tweede speler die deze zomer van Chelsea naar Everton gaat: the Toffees kochten eerder Romelu Lukaku van de titelkandidaat. Atsu maakte vorig jaar de overstap van FC Porto naar Chelsea, maar werd toen direct verhuurd aan Vitesse. In het shirt van de Arnhemmers speelde hij 26 competitieduels in de Eredivisie.

Christian Atsu is goed genoeg voor Everton

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bizarre transfers. Dit betekent werkelijkd dat Chelsea talenten koopt om ze door te verkopen anders snap ik niet dat je Atsu in dienst neemt en hem verkoopt voordat hij de kans gehad heeft door te breken. Zijn ontwikkeling gaat juist hartstikke goed

12 augustus 2014 om 17:50

Hij is toch verhuurd?

12 augustus 2014 om 17:51

ze huren hem, en atsu werdt bij vitesse gestald omdat hij 99% geen werkvergunning kreeg voor engeland.

12 augustus 2014 om 17:53

Knap. Een transferbeleid afkraken zonder ergens kennis van te hebben. Astu is nog niet klaar voor Chelsea, maar wel voor de Premier League. Kan dus mooi ervaring op doen en als hij succesvol is doet hij volgend seizoen gewoon mee bij Chelsea 1. Met zijn kracht, snelheid en techniek kan hij zeker de basis van Chelsea halen binnen nu en 3 jaar.

12 augustus 2014 om 18:06

Dat betwijfel ik hoor. Ze kopen vast nog meer concurrenten voor hem en op een gegeven moment is zijn geduld ook op. Bij FC Porte vond ik hem al een prima speler, bij Vitesse en het WK ook gewoon goed. Hij zal wel eisen stellen na deze periode, net zoals Lukaku

13 augustus 2014 om 12:31

Had het verkeerd gelezen. Dacht dat hij de overstap middels een transfer maakte. Een overstap klinkt als iets definitiefs, dus de titel was beetje misleidend.

12 augustus 2014 om 17:55

Daar staat Chelsea toch om bekend. Je kan alles van ze zeggen, maar ze maken wel meestal winst op elke aankoop. Het is echt zonde wat voor talenten daar misbruikt worden. Gelukkig worden soms talenten naar Nederland gestuurd. Omeru, Traoré, van aanholt, wallace, lucas piazon ect. Ook van andere clubs, die maken echt het voetbal kapot. Gelukkig gaan ze in Nederland beter met hun talenten om.

12 augustus 2014 om 17:58

Leg eens in welke vorm deze talenten misbruikt worden bij Chelsea? Ben namelijk zeer benieuwd hoe jij dat ziet.

13 augustus 2014 om 12:48

Marin, Piazon, Atsu, Aké, Van Aanholt? Kopen, kopen, kopen. Ergens anders stallen of op de bank laten wegrotten. Daarna hopen dat ze verkocht kunnen worden. Noem jij dan eens een talent dat is doorgebroken?

12 augustus 2014 om 18:04

Erg leuk dat je het beleid afkraakt, maar Lukaku was zeker wel welkom komend seizoen. Hij wou alleen gegarandeerd een basisplaats en dat zat er niet in. De Bruyne leek wel klaar voor het 1e te zijn in de voorbereiding vorig jaar, maar viel zwaar tegen in de wedstrijden die hij speelde. Courtois speelt nog gewoon bij ons, en krijg waarschijnlijk ook een basisplaats.

Volgens mij zit er achter iedere verkoop een uitstekende reden, graag hoor ik dat ook waar jij je kennis op baseert?

12 augustus 2014 om 19:28

Hij kraakt dat beleid toch niet af? Hij stelt gewoon vast.

Hoeveel youngsters heeft Chelsea op de 'betaalrol' staan? Ongeveer honderd of zo. En het gros zal nooit het 1ste team halen. Toch zijn ze daar niet rouwig om. Immers de meeste zullen goed genoeg voor een andere club worden en dus geld opbrengen.

Of denk je echt dat types als Thorgan Hazard echt ooit voor Chelsea zullen spelen?

Heeft niks met afkraken te maken, het is in de huidige situatie zelfs gewoon slim van Chelsea.

12 augustus 2014 om 19:44

Vaststellen dat Chelsea enkel youngsters aantrekt om er geld mee te verdienen vind ik toch getuigen van enige negativiteit. Dat is ook niet de reden dat de spelers worden aangetrokken maar slechts een gunstige bijzaak.

Natuurlijk heeft Chelsea net als iedere topclub ontzettend veel jeugdige spelers op de loonlijst. Maar dat is ook de enige mogelijkheid om te voldoen aan de home-grown regels in Engeland. Binnenlandse scouting word beperkt tot je eigen omgeving waardoor het binnenhalen van buitenlanders vrijwel een must is om kwalitatief betere home-grown spelers op te leiden.

Nogmaals natuurlijk gebeurd hetgeen wat je zegt maar dat is slechts een gunstige bijzaak, en niet de hoofdreden waarom de spelers gehaald worden.

12 augustus 2014 om 20:39

Neem een voorbeeld aan Lucas piazon? Zien we die ooit nog terug?

12 augustus 2014 om 18:11

Everton kan nog wel een speler gebruiken die uit de voeten kan op de vleugels. Zeker nu ze ook nog eens Europese verplichtingen hebben. Voor beide partijen een goede zaak.

Everton krijgt wel een goed team met Atsu die bij Vitesse toch wel 1 van de beste spelers was en Lukaku die ook een super spits is. Ik vind Martinez een goede coach en ik denk dat Everton komend seizoen mee kan doen voor een plaats in de top 4.

12 augustus 2014 om 18:02

Denk je nou echt dat Everton boven Man U, Man C, Tottenh, Arsenal, Liverpool of Chelsea eindigd?

12 augustus 2014 om 21:35

Tottenham is niet zo goed

Vraag me nog altijd af of hij niet net zo ver was geweest als hij gewoon links of rechtsbuiten bij Porto had gespeeld, maar hij wilde snel cashen en dat kon bij Chelsea.

De vervanger van Deulofeu bij Everton, jammer dat ze hem niet nog een jaar hebben kunnen huren want bij Barcelona komt hij met Suarez en Neymar als concurrenten toch weinig aan de bak.

12 augustus 2014 om 17:57

Hij is al een stuk verder als toen hij aangetrokken was dus deze stap is zeker niet slecht voor hem geweest. Als hij dit seizoen wederom stappen weet te zetten in de Premier League sluit hij volgend seizoen gewoon aan bij Chelsea 1 mocht iemand vertrekken.

12 augustus 2014 om 18:23

Bij Porto had hij zich ook ontwikkelt, zeg ook niet dat het een slechte stap is ik ben alleen van mening dat hij bij Porto minimaal net zoveel had geleerd als in een jaar Eredivisie.

Vooral de druk om te presteren.

12 augustus 2014 om 18:45

Dat zeker, maar op dit moment had Atsu veel meer gekost voor Chelsea. Nu zijn zowel Chelsea als Atsu onder de pannen voor de komende 10 jaar al is het maar de vraag of Astu hierna nog bij Chelsea blijft. zelfs als jij vertrekt is het een win-win situatie, want met de subtop van de Premier League is niet veel mis!

12 augustus 2014 om 19:01

Ik kijk puur naar wat voor hem beter was geweest voor zijn ontwikkeling als voetballer, hij had meer geleerd een jaar bij Porto waar hij genoeg kansen had als bij Vitesse in alle respect in de Eredivisie tegen RKC en NAC Breda.

Voor Chelsea een win situatie omdat hij voor maar 3 miljoen is gehaald en als hij volgend seizoen een belabberd jaar draait nog steeds met een 3-jarig contract met dikke winst word verkocht.

Goede stap voor Christian. Liet vorig jaar bij Vitesse zien dat hij zich snel weet te ontwikkelen en lijkt mij het type speler dat kan slagen in de Premier League. Hij is snel, zelfverzekerd en heeft een bepaalde power die je niet overal ziet. Nog één of twee jaar verhuren en dan inpassen in de selectie. Hebben we mooi weer een basisspeler die gekocht is voor 4 miljoen.....

Ja dit verhuren gaat waarschijnlijk zo door totdat hij verkast naar een team a la Everton. Chelsea staat er nou niet echt om bekent om talent de kans te gunnen en fouten te laten maken. Terry word altijd aanbeden, maar voor de rest zit al het homegrown talent veelal op de bank totdat ze een verhuur eisen. Mourinho is ook niet een trainer die talenten echt beter maakt heb ik het idee, dan moet je toch bij een Louiske aankloppen denk ik.

Courtios homegrown? Net niet volgens mij.

City is nog erger maar in de PL komt Chelsea zeker op de tweede plaats als minst goede club om door te breken als talent, mijn mening

12 augustus 2014 om 18:24

Nou ik vind atsu beter dan salah. Traore en atsu zijn mourihno lievelings vooral traore. Mourihno heeft ook om hun gevraagt. Mourihno was vooral een fan van traore want hij was een van de beste spelers bij de voorbereiding. Hij wou hem in de eerste team zetten als back up voor oscar.

12 augustus 2014 om 18:46

Klopt, maar Traore krijgt nog geen werkvergunning. Zodra hij interlands gaat spelen verlaat hij Nederland voor Engeland.

12 augustus 2014 om 18:27

Baker ake cristensen en terry zijn volgens mij homegrown. En mou zou echt wel talent de kans geven als hij niet steeds voor korte termijn word gehaald. Bijv al zou die bijv 10 jaar coach zijn bij dezelfde club zouden meer talenten doorbreken. En nu kan dat want hij wil zolang mogelijk bij chelsea blijven.

12 augustus 2014 om 18:28

O ja en moses en bamford zijn homegrown.

Dan krijgt Everton toch wel een mooie ploeg

Howard
Coleman
Jagielka
Stones
Baines
McCarthy
Barry
Atsu
Barkley
Mirallas
Lukaku
12 augustus 2014 om 20:16

Wat een talent in de voorhoede. Een stevig middenveld en ervaren verdedigers op stones na + een topkeeper. Spelen gewoon weer voor de plaatsen bovenaan!

Handig dat een grote PL club als Everton een speler van Chelsea huurt. Zo kan Chelsea direct zien of hij het niveau aankan. Heeft bij Vitesse knap gespeeld en heeft een goed WK gespeeld, tegen Duitsland speelde hij een goede wedstrijd. Benieuwd of hij het kan maken in de PL.

Mooie ploeg heeft Everton staan. Kan hopelijk stunten en 4e eindigen. Ben alleen bang voor ze dat buitenom de basis 11, de bankspelers te kort komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren