Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea bekert door: beauty Madueke maakt curieuze eigen goal Disasi ongedaan

Laatste update:

Chelsea heeft zondagmiddag op moeizame wijze de halve finale van de FA Cup bereikt. De Londenaren gaven een 2-0 voorsprong tegen Leicester City uit handen, maar sloegen vervolgens in extremis toch nog twee keer toe: 4-2. Verdediger Axel Disasi viel op met een bizarre eigen goal, terwijl Noni Madueke als invaller op schitterende wijze doel trof.

Mauricio Pochettino had in het bekerduel met Leicester geen basisplaats in petto voor Noni Madueke. De voormalig PSV’er moest toezien hoe Raheem Sterling en Palmer de voorkeur kregen op de vleugels. Mykhaylo Mudryk startte als nummer 10 achter spits Nicolas Jackson.

Chelsea wist de score al binnen het kwartier te openen. De treffer kwam grotendeels op het conto van Jackson, die na een sterke individuele actie de bal voorgaf, waarna Marc Cucurella bij de tweede paal van dichtbij in een leeg doel kon binnenwerken: 1-0.

The Blues kregen hierna de uitgelezen kans om de marge te verdubbelen nadat de bal op de stip ging vanwege een stomme overtreding van Issahaku Fatawu op Sterling. De Engels international ging zelf achter de bal staan, maar faalde vanaf elf meter oog in oog met Leicester-doelman Jakub Stolarczyk.

Sterling maakte zijn misser op slag van rust goed door de bal panklaar neer te leggen voor Palmer: 2-0. Leicester kwam in het tweede bedrijf terug in de wedstrijd dankzij een miraculeus eigen doelpunt van Axel Disasi. De centrumverdediger kreeg de bal uit een inworp van ploeggenoot Malo Gusto en wilde vervolgens zijn keeper Robert Sánchez inspelen. Na een klein duwtje van Patson Daka schoot Disasi knullig in eigen doel: 2-1.

Stephy Mavididi bracht de bezoekers met een uur op de klok weer volledig terug in de wedstrijd. De linksbuiten kapte naar binnen en krulde de bal hierna op fraaie wijze in de rechterhoek: 2-2.

Leicester verloor het moment echter al snel doordat Callum Doyle aan de noodrem trok door de doorgebroken Jackson vlak voor eigen zestien te vloeren. De verdediger werd logischerwijs met een rode kaart weggestuurd.

Chelsea leek het overtal niet meer uit te kunnen spelen, maar sloeg in extremis toch toe. Invaller Carney Chukwuemeka had de hoek voor het uitkiezen na een mooie assist van Palmer: 3-2. Het slotakkoord was hierna voor een andere invaller. Madueke schoot van afstand prachtig raak met een geplaatst schot: 4-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

IK hoop dat de supporters hun punt vandaag duidelijk hebben gemaakt. Pochettino moet de deur gewezen worden, hij heeft geen idee wat hij aan het doen is en elk moment van interactie tussen hem en het team zorgt dat het team slechter speelt… Weg met die clown!

Als we het toch hebben over mensen de deur wijzen: Raheem Sterling. Alweer een compleet amateuristische wedstrijd van zijn kant. Gadverdamme, ik heb echt een afschuwelijke hekel aan die man. De rillingen lopen over mijn rig als die egoïstische eikel het veld op zie lopen..

Ik zal alvast een gokje wagen naar de halve finales:
Liverpool-Chelsea
Manchester City-Coventry

17 maart 2024 om 16:02

Speelt Chelsea niet 100% zeker tegen Coventry? Dacht dat ik dat ergens had gelezen.. indien het geloot moet worden maakt het niet echt uit. Ik heb een gevoel dat we Coventry krijgen en poch dan kan Wenen bij het bestuur dat hij wel 2 finales heeft gehaald. Zo’n soort scenario haha!

17 maart 2024 om 16:08

Dat lijkt me ook ja, Manchester City loot altijd gunstig en anders komt Liverpool natuurlijk logischerwijs meer in aanmerking voor een makkelijke loting. Liverpool zal de finale moeten halen, daar zal alles voor in het werk gesteld worden.

17 maart 2024 om 16:13

Het maakt me eigenlijk niet zoveel uit.. een halve finale tegen City of Liverpool zie ik ook wel zitten! Je krijgt dan weer een geweldige pot en winst of verliest maakt minder uit dan in een finale. Mits Chelsea zou verliezen kan je er ook nog eens van uitgaan dat Poch bijna zo goed als zeker weg is! Soort situatie dat je als supporter bijna niet kan verliezen.

17 maart 2024 om 16:19

Het is belachelijk dat hij nog steeds op zijn plek zit als je het mij vraagt, maar ik kan ook begrijpen dat ze het scenario van vorig seizoen willen voorkomen. Het maakt mij eigenlijk niet eens meer echt uit wanneer het gebeurt, als hij maar vanaf 01-06niet meer voor de groep staat.

17 maart 2024 om 16:26

Niet dat Pochettino de aangewezen persoon is hoor, maar de man heeft bij Tottenham wel aangetoond echt wel te weten hoe je een goed voetballende ploeg bouwt. Het zegt ook wel wat dat zo'n coach dit op de mat legt. Dan is er ook iets fundamenteels fout met de spelersgroep.

Die selectie heeft gewoon totaal geen balans en bovenal heeft het ook gewoon geen exceptionele kwaliteiten. Niet in de verdediging, op het middenveld hooguit met Enzo Fernandez die wel dat extra dingetje heeft op zijn positie en ook in de aanval is het allemaal niet heel bijzonder. Misschien Nkunku vanaf volgend seizoen, maar het is nog afwachten hoe hij de overstap van de Bundesliga naar de Premier League ervaart.

17 maart 2024 om 16:34

Ik denk dat wij daar fundamenteel van mening over verschillen. Ik vond zijn werk bij Tottenham namelijk weinig speciaals. Wat mij betreft werd er weinig spectaculair gevoetbald, is er niets gewonnen en stond er een ploeg die bij het minste of geringste hun kop verloor en begon te schoppen, bijten en krabben.

De selectie is niet compleet en mede door blessures komt het maximale er niet uit, maar dat neemt niet weg dat de progressie minimaal is en er van een eigen speelstijl of spel patronen nog helemaal niets te zien is. Dat hoeft echt geen 18 maanden te duren?!

18 maart 2024 om 14:24

Sorry hoor, maar je kunt toch niet serieus stellen dat er onder Pochettino niet goed gevoetbald werd bij Tottenham? Alleen dat laatste jaar was geen mooi voetbal meer.

17 maart 2024 om 17:00

Sterling begint een beetje een parodie te worden.

2 dingen zijn weer duidelijk! Sterling en Poch zo snel mogelijk weg aub. Mudryk en Jackson waren vandaag je 2 beste spelers op het veld, en wat doet onze ‘trainer’? Mudryk wisselen en je slechtste speler (Sterling) laten staan. Hoe haal je het zelfs in je hoofd. Ik denk dat iedere Chelsea supporter het zelfde dacht, haal Sterling er uit voor Madueke of Chuku. Waarom loopt Sterling ook van in het begin op nummer 10 en niet Mudryk? Sterling heeft zowat de slechtste pas in de voeten van heel Chelsea. Allemaal echt zo onbegrijpelijk. Madueke prachtgoal, Jackson prachtactie, Palmer prachtassist & Mudryk prachtpot. Dat vat zowat de wedstrijd van vandaag samen, vat ook het seizoen van poch samen. Poch word gered door klassenflitsen en niet omdat hij er iets van kan!

17 maart 2024 om 16:16

Mudryk was zeker niet een van de beste vandaag. De Mudryk hype begint echt zorgwekkende vormen aan te nemen. Het was tenslotte ook nog zijn vervanger die Chelsea op voorsprong schoot, na een prachtige assist van Palmer. Alle kritiek op Pochettino is terecht, maar vandaag heeft hij het goed gezien met zijn wissels.

17 maart 2024 om 16:23

Hoe kan je zeggen dat hij het goed heeft gezien met zijn wissels? Hij had altijd Sterling eraf moeten halen en niet Mudryk. Heel het stadion was het duidelijk aan het maken het moment zelf en jij komt nu echt zeggen dat het een goede wissel was. Mudryk brengt Sterling ook gewoon 2 keer voor doel en zijn kopbal bij de 2-0 word zo hard onderschat. Of het nu 100% de bedoeling was of niet I don’t care, maar het was gewoon bepalend dat Sterling die bal zo op snelheid kon meenemen. Mudryk heeft buiten 2 slechte balcontrolers niets slechts gedaan. Elke dribbel is gelukt, zelfs een paar keer zelf de bal afgepakt.. en het spel op bepaalde momenten echt versneld door acties. Tot zijn wissel was hij van onze aanvallers (samen met Jackson) echt wel de betere van Palmer en zeker Sterling.

17 maart 2024 om 16:38

Hoe ik dat kan zeggen? Op basis van de beelden. Chukwuemeka heeft in de 20 minuten wat hij speelde meer laten zien dat Mudryk in een maand doet en beslist ook nog eens de wedstrijd. Waar was Mudryk voor zijn wissel? Zijn beste actie tegen een Championship club was op snelheid een man passeren. Je liegt ook als je zegt dat hij een paar keer de bal heeft veroverd want dat heeft hij precies 0 keer gedaan. Daarnaast is Sterling er ook gewoon afgehaald hoor, weliswaar te laat maar beide invallers hebben de wedstrijd beslist dus Pochettino heeft het wel degelijk goed gezien. Die zelfde fans die tegen de wissel van Mudryk waren stonden te juichen toen Chukwuemeka had gescoord, dus ja die gaven Poch ook gelijk.

17 maart 2024 om 17:00

Je beseft toch dat het een wereldassist was die Palmer gaf? Die had Mudryk en zelfs Sterling gescoord. Buiten de goal van op 2 meter kan ik me niets supergoeds van Chuku herinneren hoor? Ook word Mudryk eraf gehaald juist na de rode kaart. Maar oké.. ik zeg niet dat Chuku er niet moest of mocht inkomen. Ik zei alleen dat het voor de foute persoon was. Als jij nu gaat zeggen ‘poch heeft gewoon gelijk gehad dit dat’ dan ben je al even blind als de eigenaren van Chelsea. Mudryk scoort letterlijk 2 wedstrijden op rij een belangrijke goal. Vandaag speelt die alweer gewoon weer goed. En toch is het altijd de gene die er word afgehaald of niet eens mag starten. Het gaat niemand om wat er gebeurd is NA Mudryk eraf is gehaald. Het gaat om de reden WAAROM hij er is afgehaald. Maar bon, Mudryk begint eindelijk in vorm te raken. Begint te scoren, begint duidelijk beter te spelen. En je moet niet vrij slim zijn om door te hebben dat dat een speler zijn zelfvertrouwen kan schaden als je hem altijd als eerste wisselt of niet laat starten na goede momenten of goals.

17 maart 2024 om 17:23

Sterling gaf in een van zijn slechtste wedstrijden nog een prima assist, wat deed Mudryk in een van zijn betere wedstrijden(volgens jou)? Juist ja een man passeren. Daar is dan dik 70 miljoen voor betaald, niet zo gek dat als je aanvallend wat veranderd dat hij als eerste aan de beurt is, is gewoon de minste aanvaller van Chelsea en dat zegt genoeg met spelers als Sterling en Jackson. Zal niet lang duren totdat hij Pulisic 2.0 genoemd wordt en dan zijn diezelfde fans die hem nu de hemel in prijzen er als eerste bij om te zeggen dat ze het al lang aan zagen komen.

17 maart 2024 om 17:53

Geef hem De Zerbi van Brighton en je zal wel zien hoe goed hij wel niet is. Voor de 3de keer: Hij scoort tegen Leeds en speelt een goede pot. De wedstrijd erna word hij gebankt tegen Brentford. De wedstrijd erna word hij weer gebankt, maar scoort hij wel tegen Newcastle een meer dan prima goal. Nu start hij en speelt hij echt wel degelijk en word hij er weer als eerste af gehaald. Sorry maar wat verwacht je dan? Je kan pas oordelen als je hem in deze vorm constant laat spelen. Als je niet snapt waar ik naar toe wil, en ik bedoel dat je hem constant moet laten spelen. heeft deze discussie weinig zin.

17 maart 2024 om 18:19

Ey ey mooie fantast , hou alsjeblieft op met je onzin , Mudryk is 1000x beter dan sterling!

Als die egoïst er niet is speelt Mudryk 10x beter maar nu in dit geval speelt Sterling niet samen en moet Mudryk wel iets afgelopen 2wedstrijden was Mudryk beste van iedereen

Aandacht zoeker! Ga boeken lezen

17 maart 2024 om 18:30

Discussiëren heeft inderdaad weinig zin als je door een gekleurde bril kijkt.

17 maart 2024 om 18:49

Yes sir! Als je dan toch de discussie wilt eindigen is het heel simpel. Wie zou jij dan op linksbuiten zetten en laten staan indien het Mudryk niet is? als je me hier een overtuigend antwoord op kunt geven waar veel mensen het eens mee zouden zijn geef ik je gelijk.

17 maart 2024 om 20:07

In een verloren seizoen als deze zou ik lekker de jonge spelers meer kansen geven. Spelers als Sterling, Mudryk, Disasi, Jackson hebben het gewoon niet en zijn o.a. de redenen dat je zo laag staat. Geef dan maar jongelingen als Diego Moreira, Washington, Gilchrist een kans.

17 maart 2024 om 20:33

Heel overtuigend! Je beseft toch dat Mudryk en Jackson ook nog jong zijn? Of denk je dat die 25+ zijn? Als je echt denkt dat er meer potentie in Moreira zit dan in Mudryk kan ik je echt niet meer serieus nemen. Gilchrist ook. Voor wie? Gusto? Gusto is 1 van onze betere dit seizoen.

18 maart 2024 om 00:29

Haha laat die internet supporter! Denk dat zn telefoontje weer af is gepakt door de begeleiding want verstand en kennis heeft die niet🤣

18 maart 2024 om 01:42

Voor Gusto zegt die, terwijl Alfie een centrale verdediger is en de naam van Disasi staat... en dan over serieus genomen worden praten.

Weer een matige tot slechte wedstrijd maar dat is niks nieuws. Belangrijkste is dat duidelijk werd dat Sanchez lekker op de bank moet blijven. En dat leeftijd niks betekent want bij Sterling heb ik altijd het gevoel dat hij 22 is met zijn ego. Laat Palmer lekker die penalty nemen als je pas 1-0 voor staat. Al helpt het ook niet mee dat Poch gewoon zegt dat Palmer ze neemt. Maar goed elke dag met die slapzak Pochettino is een verloren dag.

Yes, Chelsea is wederom op Wembeley te bewonderen! Leuke wedstrijd gezien vandaag met uiteindelijk Chelsea als terechte winnaar. Vandaag werden er wel wisselende prestaties neergezet van de spelers onderling. Palmer, Caicedo en Jackson vond ik zeer goed vandaag. Dat waren naar mijn mening toch de drie spelers die toch wel een 8 of een 9 scoren deze wedstrijd. Daarin tegen waren Sterling en Disasi erg matig! Deze twee spelers hebben er eigenlijk voor gezorgd dat Chelsea hier niet met een makkelijke overwinning naar de halve finale gaat.
In elk geval mooi dat Chelsea het zo goed doet in beide bekers dit seizoen. Chelsea is de laatste tijd wel een echt cup fighter gebleken. Alleen moet er nu weer eens toetasten en de beker brengen naar Stamford Brigde!

Hoogtepunt van de wedstrijd was voor mij toch echt de vrije trap van Raheem Sterling.
Minuut 74, randje zestien, Raheem gaat staan. Neemt een diepe hap adem, laat zijn schouders rusten alvorens de aanloop te beginnen en de bal finaal het stadion uit te schoppen (waar hij misschien het net niet heeft gered omdat hij al zo absurd dicht op die kant van het stadion zat). Je had die goal nog 10 keer kunnen vergroten en nog was het niet in de buurt gekomen. Ik heb echt zelden zo'n slechte vrije trap gezien zonder dat daar enige aanleiding voor was van bijvoorbeeld uitglijden, polletje, strandbal of wat dan ook.

17 maart 2024 om 16:11

Inderdaad. Was zo hard aan het hopen dat een Mudryk zo’n bal eens trapte. Aangezien heel het team zegt dat hij de beste trap in zijn voeten heeft.. Maar nee dan krijg je die clown van een Sterling en trapt hij hem nog slechter dan dat ik zelf ooit een bal heb getrapt. Ongelofelijk eigenlijk. Die Penalty van hem was ook bar maar barslecht.. ik begin echt oprecht meer en meer te denken aan zijn naam als ze me vragen wie ik de slechts spelende speler van het seizoen vind.. iedereen staart zich blind op 2 goede potten van hem. Maar de man heeft zoveel slechte keuzes en slechte schoten afgeleverd dat het niet meer normaal is!

Leuke wedstrijd voor de neutrale toeschouwer. Gelukkig was hij op de BBC want ik kan dat geleuter van die Nederlandse commentatoren niet meer aanhoren. Zeker niet bij Engels voetbal.

Verschrikkelijke wedstrijd.
Sterling man denk dat hij er geen zin meer in heeft.
Kreeg de rillingen maar weet niet door de wedstrijd of de griep die ik nu heb.

17 maart 2024 om 19:18

De 1 op 1 meters naast, de belachelijk slecht geschoten strafschop en de vrije trap die niet eens een omschrijving verdient. Ongelooflijk wat hij vandaag heeft gedaan haha.

Een gelopen wedstrijd leek het tot het fout ging met de terugspeelbal.. Daarna kreeg Leicester even vleugels tot aan de rode kaart en viel het weer de kant op van Chelsea. Wel echt een rare move van Pochetinno om Sterling op 10 te zetten en niet Mudryck. Sterling is echt done en als je hem laat spelen laat hem lekker aan de zijkant staan waar hij kan wachten op de diepte pass en niet dar hij op 10 veel de bal krijgt en het spel soort van moet maken.

Volgende wedstrijd hoop ik erop dat hij eens probeert de spelen met Mudryck-Palmer- Madueke en daarvoor dan Jackson.( die begint ook steeds beter te spelen voor mijn gevoel)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren