Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chadli breekt door: 'Ik ga me niet inhouden omdat er een WK is'

Laatste update:

Nacer Chadli begint de laatste weken zijn draai te vinden bij Tottenham Hotspur. Na zijn overstap van FC Twente had de buitenspeler het aanvankelijk lastig, maar volgens hem is dat inherent aan het niveauverschil tussen de Eredivisie en de Premier League. "Ik begin stilaan te bewijzen wat ik kan en krijg daarvoor applaus terug van de supporters", zegt hij in Het Nieuwsblad.

/

De 24-jarige aanvaller moest met name wennen aan het hogere tempo dat in Engeland wordt gehanteerd. "Bij Twente voetbalden we meer vanuit balbezit, hier moet de bal zo snel mogelijk naar voren om te scoren. En er is veel meer media-aandacht, ook dat was aanpassen. Ik ben blij dat ik die uitdaging aangegaan ben, want ik heb al veel geleerd."

Chadli begon de laatste vier duels in de basis en lijkt dus langzaam maar zeker het vertrouwen van manager Tim Sherwood te winnen. "Ik zit nu in een goeie fase", claimt de Belgisch international, die nog niet aan zijn top denkt te zitten. "Maar ik doe ritme op na een wisselvallig seizoen." Dat is nodig ook, want over ruim twee maanden begin het WK in Brazilië en daar wil de technicus koste wat kost bij zijn.

"Ik wil tot het einde van het seizoen alles spelen en tonen dat ik op mijn best ben. Ik ga me niet inhouden omdat er een WK is", klinkt het stellig. Doel is om uiteindelijk een niet meer weg te denken onderdeel van the Spurs te worden en daar heeft Chadli alles voor over. "In januari, toen ik niet speelde, kon ik naar Swansea, maar ik had er geen goed gevoel bij en wou hier niet bij de eerste tegenslag weggaan. Ik wil altijd vechten voor mijn plek en weet dat ik de kwaliteiten heb om bij Tottenham te slagen."

Nacer Chadli gaat alsnog slagen in Engeland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wellicht de derde FC Twente speler, na Fer en Tioté, van de succesvolle generaties (ik dacht vanaf 2008/2009) die slaagt bij een andere club.

Luuk De Jong, Ruiz, Stam, Elia, Arnautovic, Janssen (alhoewel hij bij Ajax verkeerd werd gebruikt naar mijn mening), Braafheid, Engelaar, Ola John, etc. lukte dit niet.

12 april 2014 om 16:51

Toch raar aangezien Fer , Tiote en Chadli niet de beste spelers waren bij FC Twente maar toch degene zijn die het maken

12 april 2014 om 18:54

Chadli was wel een goede speler bij Twente. Fer en Tioté zijn fysiek wel erg sterk en dat is denk ik de reden waarom ze slagen in de PL.

12 april 2014 om 16:51

Arnautovic doet het vrij goed bij Stoke, voor Elia idem bij Werder

12 april 2014 om 16:55

Het vrij goed doen bij Stoke vind ik niet echt een voorbeeld van slagen

12 april 2014 om 16:59

Arnautovic is verder overal zo'n beetje mislukt door zijn grote mond en nog groter ego.

12 april 2014 om 17:07

@ RH _ Afca
Als je vindt dat Fer en Tioté geslaagd zijn, dan kun je met hetzelfde gemak zeggen dat Arnautovic geslaagd is, spelen in dezelfde competitie en doen het alle 3 vrij goed, niet super, maar ook niet slecht.

12 april 2014 om 17:17

Arnautovic doet het niet erg goed bij Stoke toch? Heeft bij mijn weten nog amper gescoord.

12 april 2014 om 19:15

Arnautovic doet het geweldig bij Stoke maar is helemaal geen spits, misschien dat hij daarom niet veel scoort?

12 april 2014 om 22:00

@wandering

Daar was ik niet van op de hoogte. Ik dacht vernomen te hebben dat hij het daar ook slecht deed. Echter gaat wel hetzelfde op, na FC Twente heeft die omwegen via Internazionale en Werder Bremen moeten maken.

Dus niet direct vanuit FC Twente. Tioté en Fer echter wel.

12 april 2014 om 17:00

Ik vind dat wel een compliment waard richting Twente. Ze weten (of wisten) toch het maximale uit spelers te halen en een goede transfersom te innen voor het merendeel van de spelers. Dat ze later niet slaagden blijkt dat Twente wel hun kwaliteiten wist te benutten.

12 april 2014 om 17:17

@dd28

Leuk voor Twente is het op de korte termijn. Ze halen alles uit de spelers, krijgen het sportief goed voor elkaar, door de verkopen ook financieel, maar voor de lange termijn is dit niet leuk.

Clubs gaan op een gegeven moment ook opmerken dat er bij Twente minder spelers slagen dan het gemiddelde.

Bij Ajax bijvoorbeeld slagen daartegen veel spelers in het buitenland als ze uitblinken (suarez, Ibrahimovic, Sneijder, Van Der Vaart, Eriksen, N. De Jong, etc.), en dit is ook de reden waarom Ajax altijd het meeste geld weet te vangen voor dit soort kaliber spelers.

Ook gaan spelers eerder naar Ajax toe hierdoor.

12 april 2014 om 19:46

Ik zie Fer toch meer als een van de Feyenoord jeugd dan een product van Twente.

12 april 2014 om 21:56

Ik heb niet over jeugdproducten, want met alle respect, FC Twente heeft daar weinig van.

Engelaar, Janssen, Luuk De Jong, Stam, Braafheid, Tioté en Ruiz zijn ook geen jeugdproducten.

Je had het eigenlijk al uit de context kunnen halen.

Ik kan me nog goed herinneren hoe hij nog speelde in de Jupiler Leageau en moet je nu kijken!
Ik hoop echt dat ie een stijgende lijn kan gaan doorzetten bij Tottenham, want samen met Erikssen kunnen ze voor leuk voetbal zorgen.

Mooi dat chadli zijn draai gevonden heeft bij de Spurs, maar betwijfel ik wel of hij basis speler wordt bij belgie met hazard en Mertens' voor hem. Of hazard moet op 10 worden opgesteld of een van hun drie aan de rechterkant, alhoewel je daar ook Mirallas hebt.

12 april 2014 om 16:52

Chadli heeft behoudens blessures eigenlijk altijd basis gestaan.

Ik dacht dat hij er niet in ging slagen,want hij miste precies iets,maar toch....#proudbelgian

Ik vind Chadli een heerlijke voetballer, lengte, lekker sterk, doelgericht en technisch vaardig. Maakte laatst ook twee goede goals bij Benfica.

Gewoon groot, sterk en snel. Niet helemaal mijn type voetballer maar ik kijk er graag naar. Heeft ook wel een paar mooie sierlijke bewegingen in huis, al is hij niet zo verfijnd.

Heeft de tijd nodig maar denk wel dat i er komt.

Dacht dat Chadli het sowieso al wel goed deed bij Spurs? Echt mislukt was hij toch zeker niet?

Respect voor de carriere die hij heeft opgebouwd. Denk wel dat hij kan slagen bij tottenham, mits hij genoeg kans krijgt. Het is ook ff wennen daar natuurlijk. Niet iedereen past zich even makkelijk aan.

Chadli heeft het fysiek en de techniek voor de PL maar komt tekort voor het niveau wat Tottenham nastreeft. Misschien na het WK een stapje terug om misschien in de toekomst er wel weer twee vooruit te maken.

12 april 2014 om 19:17

Hij staat toch in de basis? Dan is hij goed genoeg voor het niveau dat Tottenham nastreeft. Ik heb geen idee waarom hij het eerst op een lager niveau zou moeten proberen.

12 april 2014 om 19:26

De plek waar Tottenham momenteel staat op de ranglijst is niet de plek waar ze na het investeren van 100 miljoen afgelopen zomer hoopten te staan, dus in dat geval kun je zeggen dat hij niet goed genoeg is voor het niveau dat de club nastreeft. (top 4)

13 april 2014 om 10:11

Met Chadli pakt Spurs meer punten dan in die wedstrijden waar al die dure aankopen in de basis stonden. Ze hebben trouwens ook voor 100 miljoen verkocht dus netto is er nauwelijks geinvesteerd.

Chadli speelt helemaal niet goed vind ik. Sherwood kan hem wel in de basis zetten en hij kan zelf wel claimen dat het goed gaat, maar hij voegt nauwelijks wat toe vind ik. De wedstrijd tegen Sunderland heb ik live gezien en daar deed hij/ bijna alles fout. Het ergste is nog dat hij op de positie mag starten waar Eriksen hoort te spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren