Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Celtic-toekomst onzeker voor Nederlander: ‘Hij zal het moeten laten zien’

Laatste update:

Derk Boerrigter verruilde Ajax in de zomer van 2013 voor Celtic, maar de Nederlandse vleugelaanvaller heeft in anderhalf jaar nog niet veel kunnen betekenen voor de topclub uit Glasgow. Boerrigter was veelal geblesseerd en trainer Ronny Deila laat weten dat zijn toekomst bij Celtic aan een zijden draadje hangt; de 28-jarige buitenspeler moet zich snel van zijn beste kant laten zien.

/

Deila wil zijn selectie nog deze maand op enkele posities versterken en om dat mogelijk te maken, zullen er ook spelers verkocht moeten worden. Boerrigter is een van de gegadigden die hiervoor in aanmerking komt. De linkspoot stond de afgelopen periode buitenspel na een knieoperatie en maakt deze week weer zijn opwachting op het trainingsveld van the Bhoys.

Deila maakt duidelijk dat hij niet heel veel geduld meer heeft met de voormalig Ajacied. “Hij traint vanaf donderdag weer mee en hij heeft een hoop te bewijzen”, vertelt de coach in de Britse media. “Hij is lang uit de roulatie geweest. Als hij op de training laat zien dat hij goed genoeg is, dan zullen we zien wat we doen.” Een winters vertrek van Boerrigter lijkt evenwel een serieuze optie voor Deila.

Denk je dat Derk Boerrigter bij Celtic mag blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Best een redelijke voetballer als hij echt in vorm is. Jammer genoeg is hij vaak geblesseerd.

13 januari 2015 om 13:44

Inderdaad de man van glas... bij Ajax ook vaak spierblessures gehad.
Jammer, want een Boerrigter in vorm is een versterking voor menig team

Dat is in ieder geval een fantastisch verkoop praatje voor een speler die ze mogelijk willen verkopen , goed bezig Ronny .......

Haha door de titel dacht ik dat het over van dijk ging. Maar ja ik had beter moeten weten

Als je geld wil vrijmaken doot te verkopen, moet je vooral Boerrigter gebruiken, daar krijg je natuurlijk geen cent voor...

13 januari 2015 om 15:39

Je krijgt er mogelijk vrij weinig voor, maar er komt wel ruimte vrij bij de salarishuishouding. Misschien kunnen ze dan nét dat beetje meer bieden aan een andere speler, waardoor die wel zou willen komen!

Lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat Boerrigter zijn debuut maakte en dat prachtige doelpunt scoorde tegen Psv.

Ik vind het wel jammer om te horen dat hij vaak last heeft van blessures. Wat was hij goed toen hij fit was en nog geen rugblessure had.

14 januari 2015 om 03:26

Prof debuut voor Haarlem in de eerste divisie. Eredivisie debuut was voor RKC tegen Utrecht. Zijn Ajax debuut was een nederlaag tegen Twente en zijn eerste Ajax goal was tegen de Graafschap.

Geschikt voor een subtopper in Nederland. Heerenveen, AZ, Vitesse..niet meer, niet minder.

13 januari 2015 om 13:17

Ik heb het idee dat Boerrigter zichzelf nog niet op ons niveau ziet spelen en toch ook wel waarde zal hechten aan de leuke zakcent die hij met zijn sport vedient.

13 januari 2015 om 13:18

Meen je dit serieus. Als hij al niet eens speeltijd bij celtic krijgt. Dan is hij echt niet goed genoeg voor de subtop. Eerder degradatie/ jupiler club.

13 januari 2015 om 13:29

Natuurlijk. Nederlandse clubs als Heerenveen, Cambuur en AZ spelen toch redelijk het spelletje ouderwets via de buitenkanten. Dergelijke spelers moeten ook gewoon geschikt zijn voor het systeem...bij Celtic is hij dat misschien net niet (naast zijn ontelbare blessures natuurlijk).

13 januari 2015 om 13:45

Lekker terug naar PEC als backup van Thomas

13 januari 2015 om 18:37

Ik denk niet dat Boerrigter daar genoegen mee gaat nemen.

Blonk uit in de Jupiler League met Rkc, begon sterk bij Ajax raakte geblesseerd en is toen nooit meer de oude geworden en nauwelijks fit.

Destijds begrepen dat hij nooit helemaal vrij in zijn hoofd was, dan word het toch lastig om ergens als buitenspeler te slagen. Raak maar eens volledig fit en kijk dan wie er nog eens wil kijken naar je, zal daar ook niet al te hoge eisen aan stellen want wat heb je precies bewezen op die paar wedstrijden bij Ajax na.

Iets voor heereveen, az. Met geluk misschien een club als Nice, Granada of Koln

Doodzonde, man wat was die gast goed de eerste seizoenshelft na zijn terugkeer. Hij werd nb geselecteerd voor oranje. Daarna een blessure en eigenlijk nooit meer zijn nivo gehaald, hoewel hij nog een belangrijk aandeel had in de titel 2012/2013 en ik hem altijd dankbaar zal zijn voor zijn goal uit tegen PSV dat jaar

Word maar snel weer fit en bewijs het ongelijk van die mensen die jou succes misgunnen. Het is zo makkelijk om iemand met zelfvertrouwen belachelijk te maken als hij niet fit is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren