Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cavani tikt Paris Saint-Germain in slotfase naar tweede zege

Laatste update:

APOEL Nicosia verloor maar nipt bij Barcelona en hield Ajax drie weken geleden op een 1-1 remise op Cyprus. Ook dinsdagavond stevende de ‘kleine club’ weer af op een aansprekend resultaat in de groepsfase van de Champions League: thuis wist het regerend Frans kampioen Paris Saint-Germain lange tijd op een gelijkspel te houden. Drie minuten voor het einde tikte Edinson Cavani zijn team echter naar een 0-1 zege. De Fransen komen op zeven punten uit drie duels, APOEL heeft er één.

/

De kampioen van Cyprus liet tegen Barcelona en Ajax dus al zien niet voor een kleintje vervaard te zijn en begon ook tegen les Parisiens gedurfd. Georghe Ephram bracht Cillian Sheridan al vroeg in de wedstrijd in stelling, maar Salvatore Sirigu kon zonder veel moeite redding brengen op het schot van de Ier. De eerste mogelijkheid voor het team van Laurent Blanc kwam pas halverwege de eerste helft. Cavani, bij afwezigheid van Zlatan Ibrahimovic nog steeds eerste spits, liet die echter liggen.

Paris Saint-Germain pakt mét Ibrahimovic gemiddeld 2,4 punten per wedstrijd en zonder de fabelachtige Zweedse spits niet meer dan 1 punt. Zijn brille werd ook dinsdag node gemist op Cyprus en het was Cavani aan te zien dat hij veel vertrouwen nodig heeft bij zijn club. In de tweede helft lukte het hem lange tijd niet het verschil te maken. Keeper Urko Pardo maakte een kopbal van de spits onschadelijk en zag later ook hoe Lucas en Yohan Cabaye de bal er niet in kregen. Vlak voor het einde nam hij de bal echter schitterend mee nadat Blaise Matuidi een voorzet met de borst bij hem bracht. De Uruguayaan tikte vervolgens de 0-1 langs Pardo.

Gaat Paris Saint-Germain door naar de knock-outfase?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Einde CL ajax lijkt me dit. Europa league gaat nog moeilijk worden want apoel moet je niet weer onderschatten. Ik hoop toch echt dat er een wonder plaats gaat vinden.

21 oktober 2014 om 23:26

Was toch allang ingecalculeerd. Kom op, wie denkt er nou serieus dat Ajax tweede kon worden. Wel realistisch blijven. 3de plek is mooi en op naar de EL en hopen op geen onbekende tegenstander die onderschat word..

22 oktober 2014 om 09:12

al word het een onbekende tegenstander, ajax mag niemand onderschatten. Je mag hopen dat tegenstanders ajax onderschatten

het was weer niet goed vanavond maar Paris heeft behaald waarvoor ze zijn gekomen, dus er valt niets te klagen.
Wel hoop ik dat Zlatan snel terug is, hij is echt nodig. Op naar de volgende wedstrijd,

Allez Paris!

Da's pech voor Ajax, anders kon het eventueel nog (2e plek).

21 oktober 2014 om 22:53

Nee, PSG en Barca moeten alle wedstrijden winnen buiten de wedstrijden tegen Ajax. 3e is niet meer dan normaal en reel.

Heel jammer dit, hoopte dat Psg hier punten zou laten liggen.

21 oktober 2014 om 23:03

voor de 3e laats is het juist gunstig dat Apoel verloor.
nu mogen ze thuis tegen Apoel gelijk spelen om 3e te worden.

Belangrijke overwinning van Psg, zeker voor Ajax. Op deze manier wordt 't waarschijnlijk 3e. PSG grote kans op 1e in de poule, ook knap!

21 oktober 2014 om 22:56

3e plaats mag Ajax ook heel tevreden mee zijn. Als ze thuis gewoon winnen van nicorsia moet toch dat zeker lukken.

22 oktober 2014 om 09:12

Dan is het waarschijnlijk al zover... Ik zie Ajax in Amsterdam tegen dit Barca ook geen resultaat halen, het zal tegen Apoel moeten en wellicht een puntje in Parijs...

Mooi zo nu alles op plek 3 zetten en punten verzamelen in de Europa League!
Al had PSG gelijk gespeelt ze zouden de 2e plek never nooit halen.

Ze kunnen met PSV heel ver in de Europa League komen. Tegen ploegen als Sevilla en Valencia moeten ze zeker op kunnen botsen.

22 oktober 2014 om 01:00

Serieus, Valencia en Sevilla? Bekijk de tegenstanders eens die de laatste jaren Ajax of PSV uitschakelden.

Ik maak me niet druk. Gewoon thuis winnen van Barcelona met 3-0 en uit bij PSG met 0-2 en je doet weer makkelijk mee in de poule. We laten ons niet kisten door een Barcelona en een Psg.

Wij zijn Ajax! Wij zijn de beste!

21 oktober 2014 om 22:58

Vraagje. Ben je stoned ofzo? :P

21 oktober 2014 om 23:04

Zeker een spaceflip gegeten.

21 oktober 2014 om 23:02

haha "gewoon winnen" . Het gaat heel moelijk voor Ajax worden om te overwinteren in de Cl, natuurlijk is er altijd nog een kleine kans

21 oktober 2014 om 23:25

Inderdaad! en daarna gewoon even rustig de champions league pakken

Die Cavani is volgens mij echt een hele rare gozer. Hij wilde weer allerlei rare bewegingen en gebaren gaan maken. Volgens mij echt een complete loco loco.

21 oktober 2014 om 23:08

Dat doet hij altijd, de scheidsrechter was raar. Batistuta had anders vroeger ook altijd eraf gemoeten, Suarez ook.

Lekker!!!
Dit weekend weer richting Parijs voor PSG-Bordeaux, Balen dat mister Ibra nog niet mee doet!
Hoop op een betere wedstrijd dan dit!

Lees ik nu dat mensen Ajax nog 2e zien worden? Dat is complete waanzin! Ajax mag blij zijn met dit resultaat van PSG want nu hebben ze meer kans om 3e te worden. Ze zullen echt geen tweede meer worden hoor, zo reeel moet je ook zijn

22 oktober 2014 om 01:15

Als Ajax tweede wil worden moeten ze wel alles winnen en uit bij PSG geef ik ze 0% kans al.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren