Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Castaignos heeft zinnen gezet op Benfica en wacht ontwikkelingen af’

Laatste update:

FC Twente heeft zo goed als overeenstemming bereikt met Swansea City over een transfersom van Luc Castaignos (circa 8,5 miljoen euro), maar of de spits daadwerkelijk naar Wales verhuist is nog maar de vraag. De aanvaller zelf zou namelijk graag naar Benfica willen verkassen, zo meldt TC Tubantia in de papieren editie.

/

Benfica werd niet eerder gezien als een serieuze optie voor Castaignos, maar door de inmenging van Doyen Sports Group zou een transfer tot de mogelijkheden kunnen behoren. Eerder werd ook Ola John door die investeringsmaatschappij naar Benfica gebracht.

De Portugese grootmacht neemt binnen afzienbare tijd vermoedelijk afscheid van Lazar Markovic, terwijl ook Óscar Cardozo op het punt staat om te vertrekken. Benfica gaat dan op zoek naar aanvallende versterkingen, terwijl het geld aanwezig is om zaken te doen. Onlangs werd Castaignos ook nog in verband gebracht met Newcastle United.

Benfica is een goede club voor Luc Castaignos

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Benfica, onbegrijpelijk, maar Doyen wil natuurlijk zoveel mogelijk verdienen, en dan zal hij ook nog wel voor een mooi bedrag vetrekken.

16 juni 2014 om 10:27

Volgens mij Tiote staat er dat Castaignos Benfica ziet zitten en dat Doyen daar wellicht een rol in kan spelen, dus niet Doyen pushed dit.....
Wat zou betekenen dat Luc Castaignos graag naar Benfica wil, wat ik weer niet begrijp....
Welke Nederlandse spits is nou ooit geslaagd in de hakkerscompetitie in Portugal? Castaignos vond Italie al te zwaar, Portugal lijkt me dan geen goede keus.
Ik heb toch het gevoel dat zowel Castaignos als zijn zaakwaarnemers maar wat doen met die carriere. Natuurlijk is geld belangrijk maar Luc zal nu ook eens ergens moeten spelen waar hij een paar jaar achter elkaar 15+ doelpunten erin kan leggen. Ik zie dit bij Benfica (weer) niet gebeuren.

16 juni 2014 om 10:51

Makaay, Hasselbaink en vast nog wel een paar. Neemt niet weg dat ik dit voor Castaignos een heel domme zet zou vinden waarmee hij zichzelf gruwelijk overschat.

16 juni 2014 om 10:52

Van wolfswinkel deed t redelijk bij sporting

16 juni 2014 om 10:58

Makaay? daarmee diskwalificeer jij jezelf al. Nooit in Portugal gespeeld. Tenerife en Superdepor. Hasselbaink wel, maar dat is het meest aparte verhaal ooit. Die ging van de amateurs naar Campomaiorense en begon ineens te scoren.
Benfica is geen kattepis. Als je het bij Inter niet haalt dan daar ook niet. Ga daar op in ipv dat je slim probeert te doen met verkeerde feitjes.

16 juni 2014 om 16:32

Gedraag je is joh mafkees

16 juni 2014 om 12:27

Echt een onzinbericht. We hebben betere spitsen die uitgeleend zijn, zoals Nelson Oliveira.
Dit is weer een fabeltje. De reden dat Ola John bij Benfica speelt is dat hij een hele goed wedstrijd speelde tijdens de Europa League van twee jaar terug tegen Benfica.

Hij hoeft daar ieder geval niet veel te doen voor zijn centen, spelen zal hij namelijk denk ik niet.

16 juni 2014 om 11:13

als v Wolfswinkel wekelijks kon spelen bij Sporting terwijl ie gemiddeld maar 7-9 veldgoals per seizoen maakte, in de competitie zie ik niet in waarom Cataignos die gemiddeld 14 veldgoals per seizoen in de competitie maakt, niet zou spelen.

Overigens als clubs als Inter eerder interesse toonde en nu Swansea, Newcastle en Benfica dan zal ie toch niet zo slecht zijn lijkt mij, daarbij is ie erg jong en staan er nog jaren van ontwikkeling voor hem

16 juni 2014 om 11:47

Beetje een scheve vergelijking omdat Sporting qua selectie vele malen onder doet voor Benfica. Heerenveen haalde Finnbogasson op basis van een goed seizoen in Zweden. Dus omdat Finnbogasson het hier goed doet, moet Ajax ook maar een willekeurige spits met 12 goals uit de Zweedse competitie halen. Immers, Finnbogasson doet het hier goed dus laten we dan vooral niet te kritisch zijn op de kwaliteiten van die willekeurige spits want een andere compleet onvergelijkbare spits uit die competitie doet het hier goed bij Heerenveen. Laten we vooral niet kijken naar de kwaliteiten van de speler en puur op basis van prestaties van andere spelers beslissen of Castaignos kan slagen.

Kom op zeg. Bij Benfica heeft hij een Lima voor zich, een cultheld en vele malen betere spits van Castaginos. Cardozo is geschikt als breekijzer, een rol waarvoor elke welwillende coach Castaignos nooit gaat gebruiken omdat hij daar geen enkele kwaliteit voor bezit. Als Djuricic en John, spelers die aantoonden in elk geval bij het bovenste segment van de Eredivisie te zitten qua klasse, al niet kunnen slagen bij Benfica, wat doet je dan denken dat Castaignos dat wel kan? En nee, dat is niet mijn argument waarom hij niet gaat slagen, dat heeft simpelweg te maken met een gebrek aan kwaliteiten.

En tsja, sinds wanneer is interesse van topclubs een vereiste voor kwaliteiten. Ik kan me herinneren dat Sarpong ooit in de belangstelling stond van Chelsea, Vincent van den Berg ooit naar de Engelse top trok en heeft Swansea diezelfde interesse die jij aanhaalt naar verluidt verlegt naar de zeer beperkte spits Sigthorsson

16 juni 2014 om 12:43

Van Wolfswinkel is eerder een uitzondering. Zijn al veel Nederlanders geflopt in Portugal.

16 juni 2014 om 11:34

Precies, gezellig samen met Ola John de bank warm houden. Als John en Djuricic daar al niks kunnen forceren, wat moet Castaignos daar dan

Ben ik nou echt de enige die niet begrjjpt dat er zoveel interesse voor deze jongen is?

16 juni 2014 om 10:16

Nee

16 juni 2014 om 10:17

Nee dat ben je niet. Het enige dat voor hem pleit: zijn looplijnen en het feit dat hij nog heel jong is en "nog zoveel beter kan worden". Ik zie hem ook nog wel stappen maken hoor. Maar dan zal hij nog zeker twee jaar in Nederland moeten voetballen voordat hij klaar is voor een stap naar het buitenland. Zo snel ontwikkeld deze jongen zich namelijk helemaal niet.

16 juni 2014 om 10:29

Als jij in vertegenwoordige jeugdelftallen die er toe doen, uitblinker bent, zeker tegen grote landen en op toernooien, dan zorgt dat tegenwoordig voor jarenlange internationale interesse.
Royston Drenthe kon ook jarenlang miljoenen pakken obv 1 goed jeugdtoernooi. Nu is ie alles erdoorheeen aan het jagen in Reading, maar hij heeft nmog lang kunnen teren op...

Nee Want ik begrijp het ook niet

Ik snap niet waarom al die clubs Castaignos zo graag willen hebben, hij mist 100% kansen en maakt altijd een onzichtbare indruk.

Dan heb je een spits als Cardozo en dan zou je je willen verlagen naar het niveau Castaignos?
blijf dromen vriend.

Ik snap niet dat er interesse of veel geld voor deze jongen betaald gaat worden. Deze jongen mist echt zoveel als voetballer. Maar zijn uitstraling is nog het ergste en zijn maniertjes. Deze man mist 40x 100% kansen natuurlijk is er dan wat kritiek in de pers. Dan scoort hij met toeval een frommel doelpunten en dan gelijk z'n vinger naar de mond. Zulke jongens heb ik z'n hekel aan. Die moeten eens gaan werken in de echte wereld voor een normaal maandsalaris dan zeg de baas met de vinger naar de mond ga jij maar lekker werken. Bij Feyenoord was hij al een verschrikkelijk trio met Fer, Leerdam en Wijnaldum. Dat kwartet dacht toen al het buskruit te hebben uitgevonden en zich alles te kunnen permitteren. En mensen ga nou niet roepen of het niet waar is. Dit is gewoon algemeen bekend. Spelers als Vlaar ergerde zich dood aan deze jongens die vaak te laat kwamen. Maar Mario deed er niks aan omdat hij stijf onder de stress stond vanwege de slechte resultaten dat jaar.

16 juni 2014 om 10:33

ja en jouw emotionele reactie is nou juist waarom het Feyenoord al jaren niet lukt om maximaal geld te halen uit hun toptalenten. Die hele mentaliteit van 'doe maar normaal dan doe je al gek genoeg'past helemaal niet bij de grote voetbaltalenten van tegenwoordig. Als je daar als club (en supporters) niet mee kan omgaan, dan vertrekken deze spelers veel te vroeg door ontevredenheid, en pak je niet de miljoenen die je als club verdient. Net als feyenoord niet heeft gedaan bij van Persie, Wijnaldum, Fer, Castaignos. Stel je nou voor dat Feyenoord daar gewoon 10-15 miljoen per speler op had gepakt. Dan waren ze nooit in de financiele probelemen gekomen. Begrijp nou toch eens dat niet iedereen Dirk Kuijt kan zijn.

16 juni 2014 om 10:55

Wij zijn Feyenoord en dat heeft een andere cultuur. Gasten als Kuyt, Bosvelt, wonderen, pi-air, wolf, Fraser, Gastel, vossen, Clasie, zien wij graag in de kuip. Gasten die gewoon normaal doen en werken. Ik heb een bloed hekel aan jongetjes van 18 die met koptelefoons oplopen, oorbelletjes dragen en schoner van het veld afkomen dan dat ze zijn begonnen. Kom op zeg als k met oorbellen en een koptelefoon op mijn werk kom dan zeg mijn baas jij heb 3 seconden om dat uit te doen ivm arbo en hygiene wet. Feyenoord is een andere club en dat moet het altijd zo blijven.

16 juni 2014 om 11:03

Ik begrijp jou raza, maar het is niet de realiteit. Feyenoord is een club uit een grote stad met een grote allochtone en stadse bevolking. Die jongens zijn gewoon niet van het 'doe maar normaal dan doe je gek genoeg'.
Feyenoord lukt het om deze jongens te scouten en vervolgens heel goed op te leiden. Dan vind ik het fair als ze daarna dikke miljoenen voor die jongens vangen. Dat doe je door ze ook te begrijpen en ruimte te geven om zichzelf te zijn. Ook al ben jij het er niet mee eens. 1 van de grootste schandes is Robin v Persie, die een audi TT wilde. Daar werd ie zo hard over uitgekotst dat toen Arsenal 2,5 miljoen bood, Feuyenoord m snel van de hand deed. Schande, daar Feyenoord 25 miljoen voor moeten pakken.
Als je allemaal burgerlijke hardwerkende voetballertjes wil, dat kan, die zijn er in katwijk en capelle genoeg. Maar daar wordt je geen kampioen mee en daar verdien je (bijna) nooit miljoenen op.
De keuze is aan het legioen!

Wat zien ze toch in Castainos????hij kan alleen hard rennen en af en toe een goal maken.technisch gezien is hij echt onder de maat.

Wat een domme vent. Duidelijk niet geleerd van zijn fout die hij maakte toen hij naar Inter ging.

Het artikel neemt mijn verbazing iets weg, het is Luc die graag naar Benfica wilt en niet andersom. Moet niet gekker worden dat er meerdere clubs deze houten klaas als aanwinst zien.

Zou hartstikke leuk voor hem zijn, maar daar is hij toch echt een maatje te klein voor. Ik denk niet dat Benfica hem echt wil hebben.

Als je hem maar kwijt raakt, desnoods met verlies, maar dit kan echt niet meer....benfica lijkt me ook niet gek, dus die willen vast een betere spits, misschien om de bank warm te houden?

Als het zo doorgaat, ben ik bang dat ie het komend seizoen gewoon weer in de Veste over de bal gaat struikelen...

Profvoetballers zijn voetballers die van hun hobby of talent hun werk hebben gemaakt. Ze werken voor hun geld om daarin voor hun toekomst in het levensonderhoud te voorzien. Andere mensen gaan naar bijvoorbeeld het Vmbo om timmerman te worden om in hun levensonderhoud te voorzien. Iedereen kijkt dus naar wat hij leuk vindt of goed in is om daar van te leven.
Ik snap daarom de verwijten nooit als een voetballer een aanbieding aangrijpt waarbij hij veel geld kan verdienen. Je zegtt toch ook niet tegen een timmerman die van een bedrijfje van 5 man naar een bedrijf van 100 man gaat: dat is slecht voor je toekomst of hij gaat alleen voor het geld? Die probeert ook zoveel mogelijk financieel gewin uit zijn werk te halen. Waarom is dat dan zo gek voor een voetballer.
Iedereen hier, die als hij voetballer was geweest en aanbieding zou krijgen van een Inter of Benfica, zou dat aanpakken. Dus hou toch eens op met dat hypocriete gelul en kijk naar wat je zelf doet of zou doen. Jij gaat toch ook voor € 100,- in de maand meer naar een andere werkgever?

Echt een hele mooie club, maar voor Castaignos. Komt gewoon te kort voor de echte top! Handelingssnelheid is zo traag

Heeft iemand een enig idee waarom Benfica Markovic zou laten gaan? Castaignos is totaal niet rijp voor een club als Benfica. Overigens wel een prachtige club, daar niks mis mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren