Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Capello zei 'nee': 'Gelukkig hoef ik me niet te bekommeren om Balotelli'

Laatste update:

Fabio Capello voelt nog geen dringende behoefte om weer aan de slag te gaan. Sinds zijn ontslag als bondscoach van Rusland in de zomer van 2015 is de Italiaan werkloos, maar daar had afgelopen zomer verandering in kunnen komen. Capello zag het echter niet zitten om Antonio Conte op te volgen als bondscoach van Italië, claimt hij.

/

De oefenmeester vertelt niet of hij daadwerkelijk een aanbod kreeg van voetbalbond FIGC, maar bevestigt dat er 'wat contact met de spelersgroep' was. "Maar ik zei 'nee', omdat ik geen wens had om bondscoach van Italië te zijn. Ik wens de nieuwe bondscoach (Giampiero Ventura, red.) het beste en ik ben blij dat hij een andere aanpak heeft. De ploeg barst nu van de jonge talenten."

Ventura zorgt in zijn eerste maanden als bondscoach voor de nodige discussie in Italië, door Mario Balotelli buiten de selectie te laten. De spits speelt bij de Franse koploper OGC Nice als herboren. Capello wil de vraag niet beantwoorden of Ventura de juiste keuze maakt. "Gelukkig hoef ik me daar geen zorgen om te maken. Ventura neemt daar het besluit over."

Zou Fabio Capello een goede bondscoach voor Italië zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het citaat in de titel komt niet overeen met wat Capello daadwerkelijk heeft gezegd. Hij laat zich, in tegenstelling tot wat de titel impliceert, respectvol uit over Ventura en zijn selectiebeleid.

10 november 2016 om 20:30

De titel impliceert dat helemaal niet. De titel impliceert dat Capello het fijn vindt dat hij zich niet hoeft te bekommeren over de moeilijke keuze om Balotelli al dan niet te selecteren.

10 november 2016 om 20:48

Nee, de titel impliceert dat Capello blij is dat hij zich niet druk hoeft te maken om Balotelli. Er staat letterlijk 'bekommeren om Balotelli', niet 'bekommeren over de moeilijke keuze om Balotelli al dan niet te selecteren'. Alsof Balotelli een lastpak is waar trainers bang voor moeten zijn, wat overigens best waar kan zijn.

Om eerlijk te zijn ben ik niet zo'n grote fan van Ventura. Die keuzes van hem slaan soms gewoon nergens op.

Lapadula selecteren op basis van wat? Omdat hij de bank warm hield van Milan? Mannetje heeft dit seizoen pas minuten gemaakt op het hoogste niveau van Italie, niet veel (6 wedstrijden, 153 minuten). Vorig seizoen bij Pescara heeft hij het meer dan uitstekend gedaan, maar dat is weliswaar op het tweede niveau. Maar dit seizoen is het belachelijk om hem voor de Squadra Azzurra te selecteren.

Daarnaast nog Gagliardini selecteren. Is net pas officieel doorgebroken bij Atalanta. Iets te snel geselecteerd voor Italie.

Zaza geselecteerd op basis van doelpuntenproductie in de Premier League (*kuch* 0 doelpunten gemaakt in alle wedstrijden)?

Rugani heeft ook amper minuten gemaakt voor Juventus. Geen schande natuurlijk, want er staat ook wel wat voor je in de pikorde.

Hij kiest jonge spelers om het kiezen. Maar die jonge jongens hebben nog helemaal niks bereikt en moeten het nog allemaal laten zien. Als ze de ploeg op sleeptouw nemen is een ander verhaal. In dit geval gaat het over Rugani en Gagliardini, want Zaza is al 25 en Lapadula is 26.

11 november 2016 om 06:39

Ventura wilt een jonge italiaanse selectie.. Gagliardini is een talentvolle jongen.. net als Baselli en Belotti die klaar zijn voor la squadra. Ik ben blij met Ventura, geen Pelle, Balotelli en nog meer van dat soort rotzooi.

11 november 2016 om 13:44

Nee dat snap ik wel, maar deze jongens hebben nog niks klaargespeeld. Een jongen als Weigl is 21 en is een van de belangrijkste spelers van Dortmund en heeft nu aardig wat ervaring opgebouwd. Dan is het volkomen begrijpelijk om hem te laten selecteren. Sane hetzelfde verhaal.

Die spelers die ik allemaal heb opgenoemd hebben nog niks klaargespeeld. Rugani heeft gewoon de laatste paar seizoenen niet veel gespeeld en loop nu gewoon te rotten op de bank, terwijl ik hem gewoon zal verhuren aan een andere Serie A club.

12 november 2016 om 07:22

Baselli en Belotti laten het ook gewoon zien bij Torino, Sportiello bij Atalanta, Verdi bij Bologna, Saponara bij Empoli, Immobile bij Lazio, Izzo en Pavoletti bij Genoa, Bernardeschi bij Fiorentina, Insigne bij Napoli en El Sharawaay bij Roma zijn allemaal talentvolle spelers die uitblinken bij hun clubs. Verratti, Marchisio,buffon en de geweldige 3 Cv's (bbc) zijn topspelers. Italie lijkt een geweldige generatie te gaan krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren