Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cambuur in slotfase van competitie zonder hoofdtrainer De Jong

Laatste update:

Henk de Jong zit zondag uit bij FC Dordrecht voor de laatste keer in dit seizoen op de bank bij SC Cambuur. Het seizoen duurt weliswaar nog drie duels, maar De Jong mist de laatste twee competitiewedstrijden, omdat hij op 6 mei een knieoperatie ondergaat. Sandor van der Heide zal uit bij Ajax en thuis tegen Willem II als eindverantwoordelijke voor de groep staan.

/

De Jong krijgt een heel nieuwe knie. "Door die ingreep nu uit te laten voeren ben ik vanaf de voorbereiding op het nieuwe seizoen er zeker helemaal weer bij", zegt de coach tegen de Huis aan Huis. "Voor Sandor is het prachtig om mee te mogen maken dat hij de leiding mag hebben in twee Eredivisiewedstrijden. Zijn cv wordt er ook mooier van."

De 36-jarige Van der Heide is dankbaar voor de kans en maakt bekend dat hij zich zal gaan aanmelden voor de cursus Coach Betaald Voetbal. Cambuur staat momenteel negende, met veertig punten, en zou zich nog kunnen plaatsen voor de play-offs voor Europees voetbal.

Denk je dat SC Cambuur de play-offs nog kan halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van der heide en Slot zijn minstens even belangrijk voor het voetbal en team Cambuur ben ik van mening. Daarom verwacht ik ook geen problemen.

Nou sterkte met de operatie en het herstel Henk! Lijkt me geen misselijke ingreep, een nieuwe knie

Natuurlijk kan Cambuur de playoffs halen. Of dat gaat lukken hangt van de laatste wedstrijden af. Oftewel de poll moet 100 ja zijn.

24 april 2015 om 13:14

Duimpje! Zolang het in punten theoretisch haalbaar is, is het inderdaad 100% ja. Ik denk overigens dat ze het niet gaan halen.

24 april 2015 om 13:17

Dat is wat anders, maar het kan nog steeds

Sterkte! Wel mooi voor vd heide

Sterkte! Was van der Heide vorig jaar nog speler van Cambuur? Play-Offs kan nog wel, maar wordt wel lastig.

24 april 2015 om 14:28

Nee hij stopte een jaar voor het kampioensjaar hij is nu al bijna 3 jaar gestopt

Het zijn de spelers op het veld die het moeten doen. Enorm veel zal het niet schelen dat De Jong er niet bij is deze laatste wedstrijden.

24 april 2015 om 13:19

Ja maar een trainer is wel bepalend voor de sfeer, en de sfeer weer bepalend voor de prestaties van de spelers. Daarmee heb ik verder geen oordeel over Van der Heide, want die ken ik immers niets.

24 april 2015 om 13:28

Die sfeer gaat in deze laatste wedstrijden niet zomaar omslaan.

24 april 2015 om 13:37

Waarom heeft een club eigenlijk nog trainers? Als het toch niet veel scheelt? .
Een trainer kan juist uiterst belangrijk zijn. Een ander tactiek, een gouden wissel, een goede anekdote wat binnen komt bij de spelers. Een trainer is hartstikke belangrijk.

24 april 2015 om 15:25

Zwolle is het team waar de coach het meest belangrijk is van alle teams, dus apart dat uitgerekend een Zwolle fan dit zegt.

24 april 2015 om 18:07

En aan de andere kant spreekt zijn gebruikersnaam voor zich, denk ik

Kom helemaal goed. Vd Heide past precies in de Cambuur-filosofie: Aanvallend en verzorgd voetbal. Heeft dat al eerder laten zien in het amateurvoetbal. Heb er wel vertrouwen in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren