Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cambuur-drietal kan straf verwachten na geklungel met smartphones

Laatste update:

Een drietal spelers van SC Cambuur-Leeuwarden kan een flinke berisping verwachten. Wout Droste, Melvin de Leeuw en Charles Dissels kwamen zondag te laat voor het uitduel met Sparta Rotterdam (2-0 verlies). Het trio dacht slim te zijn door hun smartphones al op zaterdagavond één uur terug te zetten, in verband met de wintertijd die in de nacht van zaterdag op zondag inging.

De spelers waren echter vergeten dat hun mobiele telefoons zich automatisch op de wintertijd aanpassen. Derhalve kwamen Droste, De Leeuw en Dissels te laat bij het vertrek voor het duel tegen Sparta. Trainer Alfons Arts was woedend en liet het trio op de bank beginnen. Alle drie de spelers kwamen na rust wel weer het veld in.

Hiermee is de kous echter nog niet af. “Dit kunnen we niet over onze kant laten gaan”, aldus coach Arts tegen de Leeuwarder Courant. Cambuur behaalt dit seizoen wisselvallige resultaten en staat momenteel op de zevende plaats in de Jupiler League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja, haha dat is ook niet slim natuurlijk, maar aan de andere kant is het ook wel vooruitgedacht, met goede bedoelingen jezelf in de nesten werken, tja snapt die trainer toch ook wel. Geef ze een strafje en klaar, doen ze natuurlijk niet met opzet.

dat zijn zeker niet de meest slimme gasten, een kind van 10 weet toch dat de klok om 3.00 een uur terug wordt gezet?

31 oktober 2011 om 21:16

Lees het hele stuk eens, er staat toch juist dat ze hem zelf terug hebben gezet, maar niet wisten dat hun telefoon dit automatisch deed. Ik had precies hetzelfde probleem hoor, mijn oude telefoon deed zulke dingen namelijk niet.

Dit kan gewoon gebeuren, een helft op de bank is wel genoeg straf, daar moet je ze echt niet nog meer voor schorsen. Wel toevallig dat het 3 spelers van Cambuur gebeurt en verder nergens.

31 oktober 2011 om 21:26

Een degelijke smartphone geeft dat vrij duidelijk aan hoor. Standaard wordt de tijd automatisch met je provider gesynchroniseerd. Dikke kans dat het zelfs in de handleiding staat. Je mag er ook gerust vanuit gaan dat dit niet de eerste smartphone is die de heren in bezit hebben (een beetje voetballer moet toch bij de tijd blijven met de meest hippe gadgets).

Dat het drie spelers uit de Jupiler League betreft vind ik nog niet eens zo raar. Die jongens horen gewoon niet op zondag te spelen en ze zijn dat niet gewend. Voor de eerste keer moeten ze er op een wedstrijddag rekening mee houden. Al met al leren ze hier een wijze les uit. Als je het niet zeker weet moet je je bek open trekken richting iemand die het wel weet of gewoon op safe spelen (en dat is hier dus de klok niet verzetten met het risico dat je een uur te vroeg bent).

31 oktober 2011 om 21:43

Ik heb toch voor zover ik weet een degelijke smartphone en keek 's nachts toch vreemd op toen mijn gsm ineens aangaf dat het nog maar 2 uur was, terwijl ik toch al een tijdje in de stad was. En lees jij doorgaans je handleiding voordat je de telefoon gaat gebruiken? Ik althans niet.

31 oktober 2011 om 22:51

Haha ik precies hetzelfde.. Ik was de weg kwijt op een groot feest toen was het opeens niet 3 u maar 2 u . Ik dacht ben ik nou gek of wat? Bleek dat die het automatisch deed

1 november 2011 om 05:01

S.ramos.............ben je nu serieus of die je met opzet zo...

Oke uitleg:
Als het 12 uur is en je zet je wekker terug naar 11, vervolgens word hij nog 1 uur terug gezet. Dan is het 10 uur op je telefoon en in werkelijkheid 11 uur, dan denk je dat je nog 1 uur hebt terwijl dat niet zo is.

31 oktober 2011 om 21:17

Je klok gaat hierdoor twee keer een uur achteruit, waardoor het 7 uur is als je telefoon aangeeft dat het 6 uur. Zet je dus je wekker om 9 uur dan word je om 10 uur wakker.

31 oktober 2011 om 21:19

Ja idd, hij moest 1 uur terug, en dan zijn ze alsnog telaat? Vind het maar een heel raar verhaal!

31 oktober 2011 om 21:19

als jij je klok 1 uur terugdraait van nu hoe laat is het dan? 20.15u als je een afspraak hebt om 21.30u en je gaat uit dat het 20.15u is hoe lang heb je dan nog. In werkelijkheid is het dus een uur later dan dat je klok dit aangeeft.

31 oktober 2011 om 22:06

Bijna slim,

Als je wekker om bijvoorbeeld 12:00 zet,
Je zet je klok terug naar bijvoorbeeld 01:00
De klok word vervolgens automatisch nog een uur terug gezet.

Dan duurt het toch een uur langer voordat de wekker gaat?

Slimme mensen hier allemaal.

Dan ben je toch juist te vroeg of heb ik het nu mis?

Edit; okay i get it! Thanks

31 oktober 2011 om 21:17

Als je de klok 2 uur terug zet terwijl het maar 1 uurtje moet, ben je een uur te laat...

31 oktober 2011 om 21:17

Nee, je wekker zou dan op je smartphone om bijvoorbeeld 10 uur afgaan, terwijl het dan werkelijk al 11 uur is.

Het is natuurlijk oliedom, maar wat heeft het voor zin om bij zo'n foutje nog een extra straf te gaan opleggen. Denk dat een helft op de bank zitten en goede les is voor de mannen.

Ik vind 't ook wel een beetje humor ... Haha . Op de bank beginnen vind ik terecht maar nog een vervolg vind ik een beetje ''onzin/onnodig''

Ach, mijn telefoon besloot dat de wintertijd afgelopen woensdag al inging waardoor ik een uur te laat op school kwam. Zo blijkt toch maar weer dat die technologie soms zelfs zichzelf te snel af is.

Gewoon 's ochtends even teletekst kijken, weet je alles zeker ;p

31 oktober 2011 om 22:39

Teletekst verteld volgens mij niet hoe een smartphone omgaat met de zomer-/wintertijd.

1 november 2011 om 07:53

Neuj, maar rechtsboven kan je ten alle tijde de juiste tijd zien.

Hoe kunnen ze te laat komen als hun smartphone een uur eerder staat afgesteld? Dan ben je toch juist te vroeg? Of heb ik het nu mis? Verder wel raar dat je niet weet dat je smartphone zich automatisch op de wintertijd aanpast.

31 oktober 2011 om 21:29

Als je de klok terug zet ben je te laat, zet je hem vooruit ben je te vroeg.
Het is nu 21.30, zet je klokje een uurtje terug en het geeft 20.30 aan. Moet jij om 22.30 ergens zijn dan heb je volgens deze tijd nog een uur, wanneer je leeft terwijl je de klok 2 uur terug gezet is (zou nu 20.30 aangeven) heb je nog 2 uur en ben je dus te laat.

Hebben ze niet de klok een uur naar voren gezet ipv naar achteren?;

31 oktober 2011 om 22:40

In dat geval waren ze te vroeg geweest. Het antwoord is dus: nee.

ff uitleggen voor iedereen die het niet snapt :

een smartphone die via internet werkt update altijd zichzelf de tijd en datum zodat die gelijk loopt aan de atoomklok

Maar deze 3 spelers wisten dat blijkbaar niet en hebben dus zatedag avond de tijd op hun mobiel gewijzigd, vervolgens om 4 uur ging hun smartphone automatisch ook al een uur terug

(stel ze hebben hem om 12 uur 1 uur terug gezet dus hij stond weer op 11 uur, vervolgens om 4 uur verzette de telefoon zichzelf ook een uur vanwegen het internet dan is hun mobiel 2 uur terug gezet
)

Als ze hun klok all een uur terug gezet hebben en hij gaat dan in de nacht van zaterdag op zondag nog eens automatisch een uur terug dan hadden ze twee uur te vroeg op de club moeten zijn.br Gaat de klok een uur vooruit dan kan ik het begrijpen dat ze te laat komen maar in dit geval slaat het helemaal nergens op!

31 oktober 2011 om 21:26

Zet nu je klok een uurtje terug, dan is het half negen volgens het klokje. Je moet om 22.00 uur ergens zijn das over een half uur, terwijl je klokje aangeeft dat je nog 1,5 uur hebt. Dan zal je wanneer je volgens het klokje leeft te laat komen...

31 oktober 2011 om 21:26

nee klopt niet.. Omdat de klok op hun telefoon twee keer terug gegaan is klopt tijd niet.. Op hun telefoon is het dan bijvoorbeeld 11 uur. Maar in het echt is het twaalf uur. Dus dan denken ze o we hebben tijd genoeg we hoeven nog niet te gaan. Snappie?

1 november 2011 om 05:12

Adebajord.......jouw reactie slaat helemaal nergens op want het klopt niet wat je zegt. Even logisch nadenken en even rekenen en je snapt dat het in werkelijkheid een uur later is dan dat ze denken dat het is.

haha is wel komisch om te lezen zeg.. Wel opvallend dat het bij andere spelers van clubs niet gebeurt is.

31 oktober 2011 om 22:30

Ja of andere spelers die dit ook overkwam hoefden zondag niet te spelen?

Wij hadden zondag met 2 spelers precies hetzelfde. Met onze FC hebben we alleen niet de luxe om boetes uit te delen. Het kan gebeuren hoor. Die spelers proberen er juist nog aan te denken door de klok te verzetten, en dan worden ze gestraft omdat de telefoon "slimmer" is en het zelf kan.

31 oktober 2011 om 23:16

De telefoon is eigenlijk net zo slim. Allebei denken ze eraan en gaan tot actie over..

Wat moeten Sporters met een Smartphone, Het brengt alleen problemen zoals op Twitter. Neem een voorbeeld op Guardiola,

Koop een Sony Ericsson!

31 oktober 2011 om 21:35

Voor 't geval je de afgelopen 10 jaar onder een steen hebt geleefd, Sony ericsson heeft ook smartphones...

31 oktober 2011 om 23:15

Zelfs mijn opa heeft een ipad.. Dan zullen jonge gasten met een dikke auto geen iphone kunnen hebben?

Haha , dit deed mijn telefoon jaren geleden al automatisch. Zelfs mijn magnetron doet dit automatisch.
Vraag me af welke telefoons voetballers vooral hebben , Denk aan Iphones en Galaxy s2.

31 oktober 2011 om 21:41

Jij wilt mij vertellen dat je magnetron naast de tijd ook weet welke datum het is en wáár hij zich bevindt? Winter- en zomertijd is namelijk ook afhankelijk van het gebied waar je bent (in veel landen wordt overigens niet eens gebruik gemaakt van zomer- en wintertijd).

Zoals je weet begint de wintertijd elk jaar op een andere datum, maar daarvan heeft je magnetron ook een lijst geprogrammeerd? Maak dat de kat wijs joh.

31 oktober 2011 om 23:13

Ja maar dat gebied is meestal ook voorgeprogrammeerd, net als de taal. Mijn nieuwe koelkast wist het ook, net als mijn ipod.. Het hangt een beetje samen met de prijs.. Je hebt ook koelkasten met een tv erin.

31 oktober 2011 om 23:35

Nou ik wilde anders vandaag alle klokken goed gaan zetten maar kwam er achter dat de klokken van mijn magnetron en oven al goed stonden. Dit is dus ook automatisch gebeurd. Het kan dus wel degelijk.

1 november 2011 om 10:18

In dat geval heb ik niks gezegd! Excuus.

Ik snap niet dat mensen die zeggen dat ze dan te vroeg zouden zijn zoveel duimpjes omhoog krijgen. Rekenen mensen!

Mijn telefoon hield zelf al rekening met het ingaan van de wintertijd toen ik het alarm voor zondagochtend instelde. Het meldde heel netjes over hoeveel tijd het alarm zou afgaan. Daaruit kon ik al zien dat mijn telefoon dus automatisch de wintertijd zou gaan aannemen......

Maar verder wel grappig dat er dus nog best veel mensen zijn, die al helemaal geen echte wekker meer hebben en dus compleet afhankelijk zijn van alleen nog hun telefoon.....

Hoe kan je te laat komen als de wekker eigenlijk nog een uur eerder terug zet ?

31 oktober 2011 om 22:41

Omdat je dan te lang in bed blijft liggen.

1 november 2011 om 05:06

Omdat het dan in werkelijkheid een uur later is! de Tijd gaat 1 uur terug niet 2! Slimme mensen hier zeg. Staat al 80 keer hier uitgelegd en nog diezelfde vraag blijven stellen!

De heren hebben een Blackberry.

Heb dat ook een keer gehad, niet met een smartfone overigens.toen wilde ook niemand begrijpen dat je dan te laat zou zijn.

kijk als ze nou een pocketline swing hadden kon ik ze begrijpen, maar dit jah...

Hoe vaak is nu al uitgelegd dat je dan uiteindelijk te laat komt als die klok 2 uren teruggezet wordt. En nog zijn er mensen die roepen '' maar dan kom je toch juist op tijd ''

Misschien wat onnozel maar moeten ze daar nog weer extra voor gestraft worden. Foutje is menselijk hè.

Trouwens, ook ik keek verbaasd op mijn telefoon toen ik zag dat deze uit zichzelf al op de juiste tijd stond. "staat in de handleiding", tsja, maar als je altijd hetzelfde merk hebt en de menu's er altijd hetzelfde uitzien(nokia), dan is dat het eerste wat in de oud papier container verdwijnt.

En dus waren ze te laat ja. Is toch niet zo moeilijk.....???

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren