Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Buffon: ‘Mensen denken dat het me om geld gaat, maar dat boeit me niet’

Laatste update:

Donderdag maakte Juventus bekend dat Gianluigi Buffon en Giorgio Chiellini nog jaren bij de club blijven. De twee dertigers spelen al lange tijd in Turijn en blijven waarschijnlijk allebei tot hun pensioen verbonden aan la Vecchia Signora. Buffon weet nog niet of het ook echt zijn laatste contract zal zijn bij de regerend kampioen.

/

“Misschien wel, misschien niet: we zullen zien. Als het aan mij ligt, duurt dit verhaal nog even voort. Wat ik vooral wil, is harder werken op een nog hoger niveau; nog meer van waarde zijn in de kleedkamer en binnen de lijnen. Aan het eind van dit contract zullen we zien of ik nog door ga. Zo niet, dan is dat geen ramp”, aldus Buffon. Het gaat hem puur om de liefde voor het spel, benadrukt de 36-jarige doelman.

“Er zijn mensen die denken, of zeggen, dat het me om meer geld gaat. Maar dat boeit me niet. Juventus heeft me al datgene gegeven waarnaar ik op zoek was, de club is mij verder helemaal niets schuldig”, benadrukt hij. Teamgenoot Chiellini spreekt al even romantische woorden over de Italiaanse topclub. “Wat mij het meest trots van alles maakt, is dat mensen later aan Juventus denken, wanneer ze mijn naam noemen. Juventus is één grote familie en voorzitter Andrea Agnelli is het symbool.”

Behoort Gianluigi Buffon nog tot de vijf beste keepers in Europa?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat dit zijn laatste contract is, je ziet dat hij al achteruit gaat qua niveau.

20 november 2014 om 16:35

Ja hehe, hij kan niet voor altijd gaan. Ik ben ontzettend blij dat Buffon nog even door blijft gaan. Dit was mijn aller allereerste voetbalheld. Legende.

20 november 2014 om 17:05

Nee jo hij kan nog wel mee tot het einde van zijn nieuwe contract geloof ik! Zo slecht is die ook weer nieet

20 november 2014 om 14:39

Precies die jongens krijgen ook bakken met geld, Gerrard krijgt rond de 6 miljoen pond, deze wereld is all about the money.

20 november 2014 om 15:07

Je vergelijking met Buffon gaat al het schip, aangezien Buffon nog een vrij lange tijd bij Parma heeft gespeeld.

Wat betreft het romantiseren van die andere twee, nee, op een houtje bijten doen ze niet. Maar vergeet niet dat ze elders het drievoudige aan geld hadden kunnen verdienen en aan prijzen kunnen winnen. Bewonderenswaardig is het dus zeker wel.

En overigens doet iig Totti behoorlijk veel voor de gemeenschap en voor goede doelen.

20 november 2014 om 15:09

Zo kijkt geloof ik bijna niemand er naar het is meer dat het gewoon echte club mensen zijn en niet zoals veel spelers die ook goed zijn vol voor het geld gaan

20 november 2014 om 15:09

Ietswat kort door de bocht in mijn optiek. Ook mensen in de bijstand helpen niet amet het bouwen van een weeshuis. Gezien Buffon's giften aan goede doelen heeft hij er waarschijnlijk nog meer aan bijgedragen ook.

Punt is wel dat Chiellini en Buffon meer prijzen hadden kunnen pakken en meer geld kunnen verdienen elders maar trouw zijn gebleven aan de club die hen heeft groot gemaakt. Daar moet je respect voor hebben

20 november 2014 om 15:52

Dan nog, toen Juventus in de Serie B speelde is hij wel gewoon gebleven, terwijl hij echt wel naar een grote club toe zou kunnen als hij wilde.

20 november 2014 om 22:58

Niets zandbak, deze mensen hadden echt wel bij Barcelona/real/bayern terecht gekund hadden ze dat gewild. Ook zijn ze gebleven toen de club ze nodig had in de Serie B. Respect lijkt me op zijn plaats.

Prachtig. Zowel de spelers als de club. Dit is hét voorbeeld van eer en trots. Een schitterde club!

Deze man is al 36 en speelt al 11 jaar bij juve verdient miljoenen per jaar dus over geld hoeft hij zich geen zorgen te maken

Maar kan iemand mij vertellen waarom juve zoveel geld voor hem heeft betaald? Iets van 50 miljoen en dat is 11 jaar geleden hij is dat geld zeker waard maar vin het belachelijk terwijl je in die tijd top spitsen kon kope voor 20 miljoen

20 november 2014 om 15:53

Omdat in die tijd de transfersommen in Italia heel hoog lagen. Kijk maar eens wat Lazio in die tijd heeft uitgegeven, daar schrik je gewoon van.

20 november 2014 om 16:47

Omdat Buffon toen al een van de beste keepers was. En Italiaanse clubs in die tijd veel geld hadden. Hij is het iig elke cent waard geweest.

20 november 2014 om 18:15

tuurlijk is hij het waard geweest zelf 100 miljoen was hij waard geweest al 11 jaar basis bij juve en tot paar jaar geleden stond buffon bij mij op nummer 2

Buffon is een legende. Kan me geen keeper herinneren die al zo lang zo constant hoog presteert. Was in zijn tijd bij Parma al een geweldenaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren