Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bruno Fernandes scoort met schitterende knal van veertig meter tegen Liverpool

Laatste update:

Bruno Fernandes heeft Manchester United zondagmiddag vlak na rust op gelijke hoogte met Liverpool gebracht. De Portugees onderschepte een pass van Liverpool-verdediger Jarell Quansah en schoot van heel ver in één keer raak.

In de eerste helft kwamen de bezoekers na 23 minuten op een 0-1 voorsprong dankzij een treffer van Luis Díaz. Liverpool kreeg genoeg kansen om de score verder uit te breiden, maar liet dat na.

In het tweede bedrijf maakte Bruno Fernandes er in de 50e minuut dus 1-1 van. De captain van Manchester United schoot de bal van een meter of veertig in één keer over doelman Caoimhin Kelleher heen: 1-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is ook gewoon matig gekeept toch? Om over die pass van de verdediger nog maar te zwijgen.

7 april 2024 om 21:21

Alsof die keeper er wat aan kan doen? Die gaat er niet vanuit dat die verdediger de bal zo inlevert

Vraag me af of we met Allison deze ook hadden geïncasseerd. Ik betwijfel het namelijk...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren