Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brian Brobbey onderbreekt al lachend interview: ‘Klaagt hij weer?’

Laatste update:

Jan Paul van Hecke heeft mooie duels uitgevochten met Brian Brobbey. Dat vertelt de centrumverdediger na afloop van het duel met Ajax (0-2) voor de camera van ESPN. Terwijl Van Hecke geïnterviewd wordt, valt Brobbey hem al lachend in de rede: "Klaagt hij weer?", plaagt de spits.

"Brobbey kreeg niet veel mee en we weten dat je ook veel met scheidsrechters praat", legt ESPN-verslaggever Cristian Willaert aan Van Hecke voor. "Die had je ook weer in je zak geloof ik hè?"

"Niet helemaal in mijn zak, want ik krijg uiteindelijk nog een gele kaart", antwoordt Van Hecke met een glimlach. "Weet je wat hij heel goed doet? Hij houdt de tegenstander heel kort bij zich en hij probeert dan te draaien."

"Ik probeer hem dan af te stoppen, maar soms valt hij achterover, dan val ik mee en dan lijkt het alsof ik de overtreding maak", legt de verdediger uit, die dan plots onderbroken wordt door Brobbey.

"Klaagt hij weer?", vraagt Brobbey met een knipoog. Het leidt tot gelach bij Van Hecke. De fysiek sterke spits verschijnt later ook zelf voor de camera.

De aanvaller zag Van Hecke zelf ook al druk in de weer met de scheidsrechters. "In de rust sprak hij in de catacomben ook al met de scheidsrechter. Ik weet niet wat hij zei, maar ja."

"Hij is een slimme jongen", looft Brobbey zijn landgenoot. "Hij kan dat goed, ik heb het meegemaakt in het Nederlands elftal. Daar is het wel lekker als hij het doet."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was wel opvallend dat in de rust eerst Brobbey met de arbitrage ging praten en dat van Hecke daarna aanschoof en zijn verhaal deed.

Laten we er inderdaad maar om lachen.
Meer zit er niet in.

Brobbey, een enorme beer van een vent die helaas tig kansen nodig heeft. Het oogt allemaal zo geforceerd bij hem. Is nog jong en zijn plafond nog niet bereikt, maar het wil op de een of andere manier nog niet echt lukken met vertrouwen kweken.

Lekker lachen nadat je zo goed als uitgeschakeld bent in de Europa League. Precies het probleem bij Brobbey, allemaal leuk en gezellig maar niet het niveau wat hoort bij topsport.

9 november 2023 om 22:07

Het is nooit goed.

9 november 2023 om 22:15

Wat dan?...moet hij gaan schreeuwen en om zich heen slaan, zodat jij je beter voelt?

9 november 2023 om 22:22

Het lijkt hem weinig te boeien dat ze verliezen.

9 november 2023 om 22:39

Jij lacht niet meer na een kutdag op je werk? Doe normaal. Uiteindelijk blijven het mensen en zijn ze net klaar met werk. Ze hoeven niet de hele dag te gaan janken.

9 november 2023 om 22:53

Prima, maar dan hoeft niemand ooit meer te klagen. Het is immers maar voetbal toch. Beter deze site ook gelijk maar opdoeken.

9 november 2023 om 23:50

RedondoNo5

Een maatschappelijke carriere is wel heel iets anders dan topsport, vind je niet? Brobbey heeft er sowieso wel een handje van schijtlollig over te komen in interviews.

10 november 2023 om 09:51

Hoezo is het anders? Het is uiteindelijk gewoon werk voor die jongens. Tuurlijk mag je balen, maar na de wedstrijd moet je verder.

10 november 2023 om 09:54

@ryangarcia, hoe oud ben jij? Lekker dramatisch. Het is ook 'maar' voetbal en waarom zou je niet mogen klagen. Je reactie is echt overdreven. Het blijft gewoon een commercieel evenement, waarbij de minder intelligenten denken dat ze 'echt' onderdeel van een club zijn als supporter.

10 november 2023 om 08:27

Bij het gemiddeld interview met Brobbey de laatste tijd staat ie er bijna jankend voor de camera. En toch durft ie er te staan. Je kan veel over Brobbey zeggen maar hij geeft wel alles.

Lijk me een leuke gozer die Brobbey. Maar met hem in de spits gaat Ajax niks winnen. Ajax moet een andere spits kopen. Brobbey is het in ieder geval niet. Akpom leuk voor de laatste 10 min, en die Georgiër moet wel heel erg slecht zijn aangezien die niet eens een kans krijgt. Snel verkopen die gast en Brobbey ook maar weg. Berwijn mooi naar de zandbak laten gaan en in de winter 3 gerichte aankopen doen. Iemand voor naast Branco, een nieuwe spits en een rechts buiten. Dan volgend seizoen knallen want dan kan Ajax er gewoon weer staan.

10 november 2023 om 00:18

Nee Brobbey gaan we houden en hij zal dit uitbetalen. Hij deed al bijna alles goed (behalve scoren) en dit gaat elke wedstrijd beter. Zelfs voor europa zal hij goed genoeg zijn en daarmee bedoel ik niet de loser league waar we met een beetje pech in terecht komen. En met pech bedoel ik dat ik liever geheel uitgeschakeld wordt, dan overwinteren in die competitie.

10 november 2023 om 07:01

‘Behalve scoren’. Een spits moet scoren toch?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren