Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brekebeen lijkt na vertrek bij Arsenal toch in Premier League te blijven

Laatste update:

Het ziet ernaar uit dat Abou Diaby op de Engelse velden actief zal blijven. Het aflopende contract van de blessuregevoelige middenvelder bij Arsenal werd niet verlengd, waardoor hij momenteel zonder club zit. Volgens Sky Sports komt daar snel een einde aan en zal Diaby zijn loopbaan gaan vervolgen bij West Bromwich Albion. Hij moet dan wel door de medische keuring komen.

/

De 29-jarige Diaby zal zaterdag of zondag gekeurd worden, zo is de verwachting. Dat is voor de Fransman zeker geen formaliteit: in negen jaar bij Arsenal liep hij liefst veertig blessures op. In het afgelopen seizoen kwam de middenvelder dan ook niet verder dan een officieel duel voor het eerste elftal, in de Capital One Cup tegen Southampton.

Arsène Wenger overwoog nog om zijn landgenoot toch bij Arsenal te houden, maar uiteindelijk werd dus besloten om uit elkaar te gaan. De kans is nu groot dat Diaby naar West Bromwich zal verkassen. The Baggies zijn overigens ook nog op zoek naar een nieuwe spits en zijn druk bezig met de komst van Rickie Lambert van Liverpool.

Abou Diaby zou een aanwinst zijn voor West Bromwich Albion

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tuurlijk een aanwinst! Toen hij niet geblesseerd was, was hij gewoon een hele goeie voetballer.

24 juli 2015 om 17:04

Was inderdaad een geweldige voetballer. Het is alleen wachten tot dat hij weer geblesseerd raakt.

24 juli 2015 om 17:22

Let maar op mijn woorden, na de eerste 5 wedstrijden maakt hij grote indruk op de fans, en dan raakt hij in de 6e wedstrijd geblesseerd voor weer een half jaar. Al is dat niet eens zo heel moeilijk te voorspellen.. Ik snap niet eens waarom je als WBA je vingers aan deze speler zou branden.

24 juli 2015 om 17:24

Iemand als Bouhlarouz, en zelfs Badstuber is nog niets vergeleken met deze Diaby

24 juli 2015 om 17:33

Ik weet niet wie zijn zaakwaarnemer is maar die man verdiend een loonsverhoging.
Dat deze jongen nog mag voetballen in de Premier League.
Tuurlijk is het een goede voetballer wanneer fit, maar er zijn betere, fittere opties beschikbaar.

24 juli 2015 om 18:53

Maar hij raakte geblesseerd en hoe kwam hij teug.
Bij Arsenal willen ze hem niet meer en dat is niet voor niks.l

Nou als je zo lang geblesseerd bent is het moeilijk om he oude niveau te halen kijk maar naar falcao

En je zal dan weer zien dat hij bij West Brom wel fit blijft. Een fitte Diaby is voor bijna iedere ploeg een aanwinst, maar houd hem maar eens fit...

24 juli 2015 om 17:20

Zou me totaal niet verbazen mocht dat gebeuren. Weer eens bevestiging dat de medische staf van Arsenal gewoon tien keer niks is.

24 juli 2015 om 17:24

De medische staf van Arsenal is wel al flink verbeterd. We hebben afgelopen zomer een nieuwe fysio aangetrokken, en hebben ondanks het WK toch 30 procent minder blessures. En niet alle blessures liggen bij de medische staf, die beenbreuk kan een medische staf niet bepaald voorkomen.

24 juli 2015 om 17:25

Inderdaad, die bakken er werkelijk helemaal niets van. Bij een topploeg zou je wel een goede medische staff verwachten, niet?

24 juli 2015 om 17:37

Even kijken naar de langdurige blessures dit jaar: Diaby, daar ga ik het niet over hebben. Giroud drie maanden door een enkelbreuk. Ozil een paar maanden door een probleem met zijn muniscus. Debuchy 6 maanden door een schouder uit de kom en een botbreuk. Arteta door een botbreuk. Walcott door een gescheurde knieband, Ramsey een enkelblessure, Oxlade met een spierblessure en dat was het wel. Enkel die van Oxlade is te voorkomen, breuken en scheuren van banden kan geen enkele medische staf voorkomen.

24 juli 2015 om 17:55

Veel mensen weten niet eens waardoor de blessures bij Arsenal zijn veroorzaakt. Hierboven is het goed uitgelegd bij wie het wel zo was. Alleen bij Ox was het te voorkomen.
Medische staff is sowieso veel beter geworden als je het vergelijkt met andere jaren.

Hoop dat Diaby toch nog kan genieten van het voetbal en dan maar bij WBA.

24 juli 2015 om 18:51

@stravven

Zeker, als het goed is had Belgunner denk ik een link van een artikel in de Mirror gepost in een reactie van een eerdere berichtgeving over de impact van die fysio die Arsenal recentelijk heeft aangetrokken. Werd ook tijd, Arsenal was op een gegeven moment zelfs uitgeroepen tot meest blessuregevoelige team over de afgelopen decennium las ik.

Gaat hij een 'pay-as-you-play' contract krijgen? Lijkt me wel zo verstandig...

24 juli 2015 om 20:19

Ja. Anders zou ik het ook niet doen als ik hun was..

Met de bijnaam brekebeen kun je wel een competitie in.
Bj Arsenal is het afgelopen en nu moet West Bromwich Albion hem accepteren.
Eerst dor de medische keuring en afkeuren.

Hoop echt echt echt dat hij z'n blessureleed achter zich kan laten. Geweldige, maar dan ook echt een geweldige speler. Echt enorm zonde van die klote blessures.

Zo zonde van al die blessures. Ik vond hem een geweldige speler om te zien spelen. Vooral zijn fysieke capaciteiten viel me hard op. Een speler kan blessuregevoelig zijn maar ergens denk ik toch dat er iets niet klopt bij Arsenal. De afgelopen jaren hebben ze TE vaak spelers moeten missen omwille van blessures. Light het aan de medische staf of de traningsmethoden van Arsene Wenger(?) Ik weet het nog steeds niet. Ik gun Diaby een warme club die hem niet meteen als de topspeler ziet die overkomt van de (sub)topclub Arsenal. Al die blessures komen het mentale zeker niet ten goede. Hopelijk wordt hij hierin begeleidt bij zijn nieuwe club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren