Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Braziliaanse oud-international voor tweede keer in week tijd op straat gezet

Laatste update:

Zé Maria lijkt definitief klaar als coach bij het Roemeense Ceahlaul Piatra Neamt. De Braziliaan werd vorige week woensdag ontslagen vanwege de slechte resultaten, maar keerde een dag later weer terug in dienst: clubeigenaar Angelo Massone gunde hem een herkansing. Dinsdag kreeg de oefenmeester opnieuw te horen dat hij zijn biezen mag pakken.

Zé Maria, goed voor 25 interlands in het shirt van Brazilië, had zijn baan alsnog kunnen redden met een goed resultaat tegen FC Botosani, maar slaagde daar niet in. De 2-0 nederlaag heeft hem nu definitief de kop gekost. De Zuid-Amerikaan was al de derde coach die dit seizoen voor de groep stond bij Ceahlaul. Vanya Radinovic en Florin Marin gingen hem voor.

De voormalige verdediger van onder meer Internazionale werd in januari aangesteld door Massone, die hem de opdracht meegaf om degradatie te vermijden. Dat lijkt niet te lukken: Ceahlaul staat vlak voor het seizoenseinde zestiende en moet nog minimaal zes punten inlopen om een gang naar het tweede niveau af te wenden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In dat soort landen wordt er ook (bijna) nooit gewoon beleid gevoerd. Alles gebeurt op impulsen van de voorzitter. En dat dan niet alleen in het voetbal.

21 april 2015 om 16:29

Lijkt wel Nederland of België dus.

Lekker beleid van de club hoor..

Stiekem moet ik er wel om lachen. Is toch ondenkbaar in Nederland dat een trainer wordt ontslagen, de dag erna een herkansing krijgt en de volgende wedstrijd kan hij zijn biezen weer pakken. Heel impulsief inderdaad. En een trainers kerkhof.

21 april 2015 om 15:54

RBC met Dolf Roks kwam aardig in de buurt bij dat scenario

21 april 2015 om 16:30

Komt hier ook voor.

In België zijn er al trainers ontslagen nog voor de competitie was begonnen.

Dat vind ik ook altijd knap. lol

21 april 2015 om 17:37

maar een trainer 2 keer in 1 week ontslaan zal toch weinig gebeuren.

21 april 2015 om 18:47

Of wat hier gebeurde bij Alex Pastoor. Die werd na 3 wedstrijden ontslagen. Oke, de resultaten waren het jaar daarvoor niet goed, maar dat wisten ze al. Nee, wat doet N.e.c. Die laten een trainer de hele zomer gewoon blijven, die mag aankopen doen en deed de hele voorbereiding en dan 3 wedstrijden later alsnog ontslaan, waardoor er een nieuwe trainer moest komen die het maar even mocht doen zonder aankopen en voorbereiding.

Ik zie dat Cluj nog lager staat, wist niet dat die club zo erg is afgezakt..

21 april 2015 om 16:03

Ik dacht me te herinneren gelezen te hebben dat Cluj een flinke puntenstraf heeft ontvangen dit seizoen. Dat zou de lage plaats wel verklaren.

21 april 2015 om 16:06

Owja, dat verklaart het inderdaad.

Zie nu inderdaad dat ze 24 punten in aftrek hebben gekregen vanwege €20 miljoen schuld.

De laatste alinea klopt volgens mij niet. Ze moeten 6 punten inlopen? Betekent dat dat de laatste 6(!) degraderen? Ze staan nu 6 punten achter de nr 12 namelijk..

Ja de laatste 6 clubs degraderen, vanaf volgend jaar zijn er maar 14 clubs in de Liga 1, geloof me ik woon in Roemenie ik weet hoe het er aan toe gaat hier.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren