Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brandts keert vlak voor seizoensstart terug als hoofdtrainer in Nederland

Laatste update:

Twintig dagen voor de start van het seizoen wisselt FC Eindhoven nog van trainer. De club uit de Keuken Kampioen Divisie maakt via de officiële kanalen bekend dat er ‘in goed overleg’ is besloten dat de samenwerking met David Nascimento per direct wordt beëindigd. Ernie Brandts, die al als assistent-trainer werkzaam was in Eindhoven, is de nieuwe hoofdtrainer van FC Eindhoven.

“Ten eerste wens ik de club alle succes toe voor het nieuwe seizoen. Ik heb een mooie tijd beleefd bij FC Eindhoven met ups en downs. Ik wil iedereen bedanken voor de steun in de afgelopen seizoenen”, zo reageert Nascimento op de website van FC Eindhoven op zijn vertrek. De 53-jarige oefenmeester stond sinds januari 2018 aan het roer bij FC Eindhoven, nadat hij eerder in verschillende functies bij Malta Onder-19, APOEL Nicosia, Chivas de Guadalajara, Mamelodi Sundowns FC, Sparta Nijkerk, FC Utrecht, AZ en Sparta Rotterdam had gewerkt.

FC Eindhoven eindigde afgelopen seizoen op de veertiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. “Door een verschil in inzicht in het te volgen beleid hebben we deze keuze in overleg met David gemaakt. Wij willen David bedanken voor zijn inzet en passie die hij heeft geleverd voor FC Eindhoven. Ernie Brandts gaat de rol van hoofdtrainer verder invullen dit seizoen”, zo licht technisch manager Marc Scheepers namens FC Eindhoven toe.

Het betekent dat Brandts voor het eerst sinds 2015 weer terugkeert in de functie van hoofdtrainer. De 63-jarige oefenmeester werkte eerder als eindverantwoordelijke bij FC Volendam, NAC Breda, het Iraanse Rah Ahan, het Rwandese APR FC, Young Africans uit Tanzania en FC Dordrecht. De afgelopen jaren werkte Brandts als assistent bij NEC, alvorens hij in dezelfde functie bij FC Eindhoven terechtkwam.

Snap jij dit besluit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind Brandde wel een hele aardige, gemoedelijke man maar ben geen fan van hem als hoofdtrainer.

20 juli 2019 om 15:42

Brandts*
Thanks autocorrect

Wat een slecht beleid voert fc eindhoven de afgelopen jaren,terwijl het een paar jaar geleden er zo goed uitzag,en er echt een goed elftal stond,vergeleken met de laatste jaren,en wat een een grote fout hebben ze gemaakt om La Ling het technisch beleid te laten voeren,wat een arrogante man is dat ,en hij was ook zelden aanwezig bij de club.
Hoe hebben ze ooit Nascimento kunnen aanstellen als hoofdtrainer,die heeft er helemaal niks van gebakken,maar komt ook mede door Ling wat een waardeloze selectie hebben we de laatste jaren gehad,en dan nou net voor de competitie begint afscheid nemen van Nascimento,waarom niet aan het einde van de competitie afscheid genomen van die man,en nu neemt Brandts het over,wel een verbetering,maar ik zie deze 63 jarige man veel liever als assistent dan als hoofd coach.
Ook afscheid nemen van Scheepers als technisch directeur die veel te onervaren is,en geen ervaring heeft met het aantrekken van spelers,en geen enkele connecties heeft in het voetbal.
Haal snel Hans Smulders terug als technisch verantwoordelijke,en stel een trainer aan als het type J.P de Jong of Erwin Koeman,en laat die jonge Pieter van der Leeghte weer het beleid bepalen,dan gaat het voetbal weer leven in Eindhoven zowel bij de sponsors,als bij de supporters,en dan kunnen we weer zingen Eindhoven zal wezen,eindhoven zal zijn.

20 juli 2019 om 16:31

Het tijdstip waar ze nu Nascimento ontslaan is uiterst bizar inderdaad. Het nieuwe seizoen staat al op het punt van beginnen.

Ernie Brandts werd derde met NAC. Waarom hij daarna geen serieuze club heeft getraind is mij een raadsel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren