Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bram van Polen pakt zijn moment: ‘Mag ik eerst even wat anders zeggen?’

Laatste update:

Bram van Polen is Sander van Roekel dankbaar voor zijn bijdrage aan het voetbal. Tijdens de wedstrijd tussen Vitesse en PEC Zwolle (1-0) was de 47-jarige grensrechter voor het laatst actief. Van Polen wordt na afloop gevraagd naar zijn mening over de nederlaag tegen Vitesse, maar grijpt de kans om een dankwoord uit te spreken richting de supporters van PEC én richting Van Roekel.

"Mag ik eerst even wat anders zeggen?", reageert Van Polen op de eerste vraag van ESPN over het wedstrijdverloop. Hij refereert allereerst aan een spandoek dat na afloop door de spelers van Vitesse werd getoond met de tekst 'supporters bedankt'. "Ik zag net ‘supporters bedankt’ en dat geldt uiteraard voor ons ook", aldus de verdediger. "Vandaag neemt ook een grensrechter afscheid: Sander van Roekel. Het vak van grensrechter wordt weleens ondergewaardeerd, ik ben zelf ook iemand die ze af en toe weleens uit kan schelden, maar zonder hen kunnen we niet voetballen."

"Mijn dank is enorm groot aan Sander voor zijn imposante carrière. Vanuit mij en de club een enorm bedankje", vervolgt Van Polen. In diens laatste wedstrijd hield Van Roekel de vlag omlaag na een doelpunt van Mustafa Saymak in de blessuretijd van de eerste helft, maar videoscheidsrechter Dennis Higler merkte op dat er sprake was van buitenspel. Daardoor kwam PEC niet op voorsprong. "Ja, dat was niet lekker hè. Maar het is wat ik zeg: ze worden ondergewaardeerd en zonder hen kunnen we het spelletje niet spelen. Mijn dank daarvoor is groot."

Gezien het wedstrijdbeeld maakte PEC aanspraak op meer in GelreDome. "Het is wel een beetje het verhaal van de eerste seizoenshelft", treurt Van Polen. "We voetbalden aardig mee en ik heb veel strijd en energie gezien, maar hij valt net niet. Ik denk dat het ook een stukje kwaliteit is. Het is zonde. Door een fout van ons krijgen we een doelpunt tegen en we maken de kansen niet." PEC staat met zes punten onderaan en dus is 'de slotsom van 2021' helder voor de clubicoon. "Snel vergeten, kop leegmaken en op naar 2022. Wij zullen een heel sterke tweede seizoenshelft moeten draaien als we uit de problemen willen komen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goedzo Bram goed je moment gepakt. Van Roekel verdiend deze aandacht wel hij heeft een mooie carrière als grensrechter gehad.

Toch netjes van hem. Kan inderdaad in de emotie als een gek tegen ze tekeer gaan, maar aan het eind van de dag ook gewoon een fatsoenlijke kerel

Mooie kerel die Bram. Één van de weinige aanvoerders/spelers met het hart op de tong, ik mag dat wel op de wijze hoe hij zich uit in de media.

Geldt natuurlijk vooral voor de amateurclubs en de goed willende vrijwilligers, maar daar is van Roekel ook begonnen lijkt me.

Mooie woorden.
Maar het spelletje niet kunnen spelen klinkt op dit moment wel aantrekkelijk als PEC supporter.

Van Polen pakt hier zijn moment; om de supporters te bedanken en daarna zijn moment aan van Roekel op te dragen. Heel netjes. Mooi gedaan.

Mooie woorden weer van Totti van de lage landen!

22 december 2021 om 07:05

Bijna de Totti v/d lage landen 😉. Waar Totti uit de jeugd van Roma komt en daar ook zijn gehele carrière heeft gespeeld, komt v Polen uit de jeugd van Vitesse maar heeft alleen officiële wedstrijden voor Zwolle gespeeld.

22 december 2021 om 15:28

Oei daar heb je me. Wist niet dat hij bij Vitesse heeft gezeten!

22 december 2021 om 18:14

Als hij niet pas vanaf zijn 21e de overstap naar Zwolle had gemaakt was ik het met jou eens geweest maar dit is een (qua leeftijd) aanzienlijk verschil.

Wel ruim 400 wedstrijden voor één club Zwolle, petje af..🎩

Mooi gezegd Bram dit mag weleens worden gezegd inderdaad.

Netjes Bram!
Doordat je niet alleen bekend staat als iemand met heerlijke emoties, sta je ook bekend als iemand met goede normen en waarden.
Geen opgeleid media poppetje maar gewoon puur.

Verder valt het mij op dat PEC hier wel hele lage cijfers krijgt vergeleken met Vitesse.
Maar het was juist PEC dat er op vechtlust een wedstrijd van maakte.
Als PEC deze cijfers verdient dan hoeven die van Vitesse wat mij betreft niet veel hoger te zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren