Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Braamhaar fluit Ajax in Zwolle, PSV en Twente krijgen te maken met Blom

Laatste update:

Het zijn drukke tijden voor de Nederlandse scheidsrechters en de clubs in de Eredivisie; nadat er op dinsdag, woensdag en donderdag een volledig midweeks programma wordt afgewerkt, gaat vrijdag de volgende speelronde alweer van start. Pol van Boekel is dan de scheidsrechter bij de thuiswedstrijd die Vitesse speelt tegen hekkensluiter ADO Den Haag, heeft de KNVB bekendgemaakt.

/

Een dag later moet FC Twente proberen om ten koste van PSV de titelkansen levend te houden; de kraker in Eindhoven wordt gefloten door Kevin Blom. NAC Breda en Roda JC Kerkrade krijgen te maken met arbiter Tom van Sichem, terwijl de ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en AZ is toebedeeld aan Danny Makkelie. Die neemt op woensdag 12 februari ook het inhaalduel FC Groningen - FC Twente voor zijn rekening.

Reinold Wiedemijer is aangesteld om het treffen tussen Feyenoord en NEC in goede banen te leiden. Op zondag nemen Heracles Almelo en SC Cambuur-Leeuwarden het tegen elkaar op en wordt de fluit gehanteerd door Jochem Kamphuis. Martin van den Kerkhof heeft RKC Waalwijk - FC Utrecht toebedeeld gekregen, terwijl Eric Braamhaar Ajax fluit tijdens het uitduel met PEC Zwolle. FC Groningen - sc Heerenveen tot slot is voor Bas Nijhuis.

Alle aanstellingen:

Vrijdag 7 februari

Vitesse - ADO Den Haag, 20.00 uur. Scheidsrechter: Van Boekel. Assistent-scheidsrechters: Boonman en Diks. Steegstra en Jansen. Vierde official: Perez.

Zaterdag 8 februari

PSV - FC Twente, 18.45 uur. Scheidsrechter: Blom. Assistent-scheidsrechters: Langkamp en Simons. Vierde official: Janssen.

NAC Breda - Roda JC Kerkrade, 19.45 uur. Scheidsrechter: Van Sichem. Assistent-scheidsrechters: Droste en Dobre. Vierde official: Oostrom.

Go Ahead Eagles - AZ, 19.45 uur. Scheidsrechter: Makkelie. Assistent-scheidsrechters: Goossens en Van Dongen. Vierde official: Martens.

Feyenoord - NEC, 20.45 uur. Scheidsrechter: Wiedemeijer. Assistent-scheidsrechters: Siebert en Janson. Vierde official: Gerritsen.

Zondag 9 februari

Heracles Almelo - SC Cambuur-Leeuwarden, 12.30 uur. Scheidsrechter: Kamphuis. Assistent-scheidsrechters: Zeinstra en Hoekstra. Vierde official: Lindhout.

RKC Waalwijk - FC Utrecht, 14.30 uur. Scheidsrechter: Van den Kerkhof. Assistent-scheidsrechters: Van Zuilen en De Vries. Vierde official: Boot.

PEC Zwolle - Ajax, 14.30 uur. Scheidsrechter: Braamhaar. Assistent-scheidsrechters: Lobbert en Meenhuis. Vierde official: Van de Graaf.

FC Groningen - sc Heerenveen, 16.30 uur. Scheidsrechter: Nijhuis. Assistent-scheidsrechters: Van de Ven en Schaap. Vierde official: Mulder.

Woensdag 12 februari

FC Groningen - FC Twente, 19.45 uur. Scheidsrechter: Makkelie. Assistent-scheidsrechters: Diks en Geutjes. Vierde official: Van den Kerkhof.

Denk je dat Ajax na de midweekse speelronde nog steeds koploper is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maak mij niks uit wie fluit, als Ajax de 3 punten vinnen sleept ben ik blij.

scheids Makkelie bij Eagles - Az
remember Eagles - Vitesse eerder dit seizoen met diezelfde scheids...
Pure provocatie van de kant van de knvb om deze imcapabele fluitist op deze wedstrijd te zetten!!!
Hopelijk weet het publiek het ludiek te houden!

4 februari 2014 om 12:59

Een gedeelte van het publiek daar kennende gaat dat erg lastig worden.

4 februari 2014 om 13:00

Tja, ik vind ook dat je iedere wedstrijd weer apart moet bekijken. Daarom haat ik het zo erg dat scheidsrechters al vijf dagen van tevoren bekend worden gemaakt. Ik bedoel, wat schiet je daar nou mee op? Het publiek heeft nu alle tijd om de haat op te kroppen en alles eruit te gooien op zondag.

Makkelie geeft veel strafschoppen en kaarten, maar het is niet dat hij dramatisch fluit dit seizoen.

4 februari 2014 om 13:04

EN niet te vergeten tegen Feyenoord floot hij ook dramatisch!... het word weer een GAE - Danny wedstrijd ben ik bang...

4 februari 2014 om 13:15

Fc Danny zal er wel weer een potje van maken, zoals die elke week dramatisch loopt te fluiten, onterechte penalty's geeft en strooit met kaarten.

4 februari 2014 om 13:17

Ik weet niet welke wedstrijd jij bedoelt? Dat hij twee penalty's gaf voor Feyenoord tegen Psv? Dat is weer een discussie oplaaien, maar ik vond ze allebei terecht. De derde goal was ook terecht goed gekeurd, maar goed. Dat zal altijd een punt van discussie blijven.

Ik hoop gewoon voor Makkelie dat hij een goede wedstrijd fluit.

4 februari 2014 om 13:14

Weet je nog dat Blom Feyenoord - PSV floot en Engelaar toen onterecht rood gaf....weet je nog weet je nog...wat een onzin allemaal. Het kan zijn dat die man toen een off day had. Dat wil niet zeggen dat hij een hekel aan de Eagles heeft en deze altijd zal tegen fluiten. beetje vergezocht

4 februari 2014 om 13:21

Lachen hoor Makkelie. Jammer dat hij GAE gewoon fluit. Waarom er niet voor kiezen om GAE te mijden? Dit is vragen om problemen.

4 februari 2014 om 14:14

Of de supporters van go ahead eagles gaan zich eens gedragen? Zou ook leuk zijn misschien? Gewoon 1 keertje, puur voor de verandering? Leuk idee?

4 februari 2014 om 21:06

Of de supporters van GAE moeten zich voor 1 keertje, puur voor de verandering, een keer gedragen??? Jij moet je eens in de wedstrijden van GAE en de supporters dit seizoen gaan verdiepen voordat je van die onzin uitkraamt!

Je kan ook bepaalde situaties (voorlopig) vermijden. Onbegrijpelijk van de Knvb dat Makkelie nu al op een (thuis)wedstrijd van GAE gezet wordt. Dit doen ze gewoon met opzet.

Waar is Kuipers? Fluit hij niet dit weekend?

4 februari 2014 om 13:07

Die krijgt waarschijnlijk wedstrijdje in CL, dat begint ook weer.

4 februari 2014 om 13:19

Ah oke. Dan had ik alsnog wel een wedstrijd op de zaterdag verwacht. Maar goed, dan kan hij zich nu focussen op de Champions League.

Van den Kerkhof uit Breukelen fluit FC Utrecht. Leuk maar wel beetje vreemd.

4 februari 2014 om 13:13

Onzin.....er zijn genoeg scheidsrechters die ook voor een bepaalde club zijn en die ook af en toe fluiten. Hier staan ze boven

4 februari 2014 om 14:02

De regel is dat scheidsrechters geen clubs uit de eigen woonplaats fluiten. Daar is in dit geval geen sprake van. Dat hij uit de provincie Utrecht komt dat zegt helemaal niets.

4 februari 2014 om 14:14

Klopt hij is op en top professional. Hij is al verschillende keren 4e man geweest bij Utrecht. Had alleen verwacht dat de KNVB nog even zou wachten met hem een aanstelling te geven bij een wedstrijd van FC Utrecht.

4 februari 2014 om 14:16

Zoals Malloot hierboven al aangeeft, dat hij uit de provincie Utrecht komt zegt helemaal niks. Ik woon zelf ook in de buurt van Utrecht, en heb helemaal niks met die club. Ben sinds klein af aan al fan van Ajax. Het zegt dus helemaal niks dat als je in de buurt van een club woont, dat je daar ook automatisch fan van bent of iets dergelijks.

Lol, ik weet nog hoe PSV tegen Twente afliep de vorige keer dat Blom de fluit hanteerde in dat onderlinge duel...

Ach ja, aan de andere kant zal zelfs een thuisfluiter de ballen of de winnaarsmentaliteit er niet in werken bij dit crappy presterend Psv. Misschien tijd voor een flink wedje op Twente, onder het mom van liever huilen met een volle portemonnee dan met een lege ! Waar zijn toch de slimme, bescheiden winnaars gebleven in Eindhoven, en hoe heeft het kunnen gebeuren dat ze stuk voor stuk zijn vervangen door kinderen met vedettetrekjes?

Word Ajax-Groningen overmorgen (donderdag) niet gefloten door Serdar (respectbandje) Gozunogwat??.

4 februari 2014 om 14:43

Ja klopt, Gözübüyük fluit donderdag in de Arena.

Wat een pol. Een gelijk spel verandert niks aan de ranglijst.. Vraag het over 7 dagen weer.

Raar dat Liesveld Groningen-Twente niet fluit. Zou wel het meest logisch zijn en nu krijgen we ook nog Makkelie -__- .

4 februari 2014 om 22:43

Beter dan die Higler, die kan helemaal niets

De poll is dus eigenlijk gewoon;
"gaat Ajax verliezen in Zwolle?"
Nou dat denk ik zeer zeker niet.

ajax verliest in Zwolle. Want is een Twent dus die zal er echt alles aandoen om het Ajax moeilijk te maken.

Higler in de Jupiler League, we gaan vooruit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren