Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boëtius blijft worstelen: 'Als ik een datum kon geven, had ik dat gedaan'

Laatste update:
/

Jean-Paul Boëtius mocht zondagmiddag in de uitwedstrijd bij Willem II van de bank komen om zijn waarde te bewijzen aan Fred Rutten. De jonge buitenspeler van Feyenoord is de laatste periode niet meer dan reserve, maar onderscheidde zich met een assist bij de 2-2 van Colin Kazim-Richards. ''Ik wil ontzettend graag, maar moet geduldig zijn", verklaarde hij na afloop in gesprek met de NOS.

Boëtius zei wel te snappen waarom Rutten de laatste weken koos voor onder meer Anass Achahbar en Elvis Manu. Zij scoorden regelmatig en maakten een goede indruk. "Ik word er niet nerveus van, maar het is een moeilijke situatie", geeft hij toe. "Ik weet waarom ik op de bank zit en dat is iets tussen ons en het team. Als je iets niet goed doet, beland je op de bank."

De jeugdinternational kampt al een tijdje met vormgebrek en weet niet wanneer hij zijn oud zelf hervindt. "Als ik een datum kon geven, had ik dat gedaan. Ik werk hard, maar ik kom zeker terug, daar ben ik van verzekerd", garandeert hij. De 21-jarige vleugelspeler wilde daarnaast weinig kwijt over zijn toekomst, die mogelijk buiten Rotterdam zou kunnen liggen. "Er moeten plannen komen waarover gesproken wordt, maar daar kan ik niks over zeggen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

PSV sla je slag ,perfecte vervanger voor Depay..

12 april 2015 om 17:38

Duidelijk niet goed genoeg voor Psv, als hij bij Feyenoord al niet in de basis staat...

12 april 2015 om 17:43

Komt omdat hij op rechts moet spelen en niet links....

12 april 2015 om 17:45

hij is wel goed genoeg voor PSV maar at daar echt niet heen.

12 april 2015 om 18:32

Haha, grapjas! PSV mag dromen dat zij een speler als Boetius hebben, na Depay hebben zij geen waardige buitenspeler. Dat hij een mindere seizoen meemaakt betekent niet direct dat hij er niks van kan. Alleen mensen die geen verstand van voetbal hebben zullen dat denken

13 april 2015 om 09:26

90% van de wedstrijden heeft hij op links gestaan hoor. Als invaller op rechts waren zijn beste wedstrijden.

12 april 2015 om 17:44

Doe niet zo gek man. Nog niet 10% van het talent.

Zelfs toen hij 'in vorm' was was het een zeer beperkte voetballer.

12 april 2015 om 17:58

Boetius in vorm is evengoed als Depay in vorm hoor. Weet niet wat je gedaan hebt de laatste jaren maar Boetius was altijd beter dan Depay.

12 april 2015 om 18:18

Hahah Boetius kan niet een 5 goals in een seizoen scoren man JPB werd gehyped na zijn goede debuut tegen Ajax. JPB komt niet in de buurt van Depay .. Zelfs uit vorm is Depay beter.

12 april 2015 om 18:33

Nee, daarom scoorde hij vorig seizoen 10 goals en 12 assist... En daarom had Depay maar 1 doelpunt meer en een assist minder! Waarom wad Boetius in vertegenwoordigde elftallen vaste basis en Depay niet dan?

12 april 2015 om 18:36

Daarom gaf van Gaal hem ook een kans in oranje. Alleen beperkte voetballers komen in aanmerking voor oranje.

12 april 2015 om 18:57

Okee in jeugd en nu dan ? Depay is gewoon beter dan JPB.

12 april 2015 om 19:55

Leuk man Depay een stuk beter ja... en als hij een dip heeft ligt zijn niveau nog steeds een stuk hoger dan deze Jp.... maar besef ff dat deze jongen zich 3 keer keihard heeft terug geknokt van een zware knie blessure. Mentaal is het bij hem wel in orde daarom weet ik bijna zeker dan JP keihard zijn revanche pakt volgend seizoen.

13 april 2015 om 03:53

Ik vond boetius vorig seizoen beter dan depay als ik eerlijk ben.. Ik keek veeel liever naar JpB. En ik ben niet voor feyenoord of psv. Volgend seizoen staat jean paul er gewoon weer let maar op

12 april 2015 om 17:52

HAHA dit moet je toch niet willen als vervanger van Depay ? we moeten spelers van buiten Nederland halen !
Als we toch in de ED kijken Corona , Samba Sam of Berghuis.

12 april 2015 om 17:57

Adnan Tiga paar klasse beter dan Berghis

12 april 2015 om 18:55

Gast jij doet alsof JPB zo geweldig is is gewoon van het niveua Ondaan en Cabral .. soms wat leuk laten zien.
Er zijn zeker 5 betere Vleugel spelers in de ED.

12 april 2015 om 20:48

Neh, Ondaan en Cabral zijn toch minder dan JPB. Zelfs als hij uitvorm is en op de bank zit heeft die jongen 4 doelpunten gemaakt en 4 assists gegeven. Je moet niet vergeten dat hij niet in de basis staat en dat hij zijn acties moet laten zien met wisselbeurten.

Als ik PSV was, dan zou ik toch voor Tighadouni (weet niet als ik de naam goed spel) gaan of Rusnak. Hebben allebei een goede afstandsschot en halen veel rendement uit hun spel. Het liefst hoop ik niet dat Rusnak vertrekt uit Groningen, want hij is echt een talent op zijn positie.

Komt helemaal goed met die jongen, ook dit hoort bij een ontwikkeling van een voetballer, of het in Rotterdam is of niet is een ander verhaal, maar denk dat hij wel wat ziet in een hernieuwd Feyenoord met een Kuyt en misschien Guidetti voor aanvallende impulsen.

Hij zou ook gewoon op rechts wat zijn eigenlijke positie in de jeugd altijd was kunnen spelen, Manu op links en je hebt twee goeie buitenspelers.

12 april 2015 om 17:45

Inderdaad komt helemaal goed met hem, hij blijft een geweldig talent.

12 april 2015 om 20:57

Vind het wel mooi dat hij altijd kritisch is op zijn spel. Ook Vilhena vind ik een prachtige talent. Als ik hun was zou ik bij Feyenoord blijven.

Mocht Immers en Clasie vertrekken, dan een middenveld met Toornstra, Vilhena en El Ahmadi. En dan in de aanval Boetius, Kuyt/Achahabar (of misschien Kazim of Guidetti) en Manu. Maar als je met Achahabar speelt, dan moet je voornamelijk op de flanken lage ballen geven en vanuit het middenveld steekballen geven, want vanwege zijn lengte. Want hij is ontzettend sterk aan de bal en is snel. Wat ik al vaker zeg, qua speelstijl heeft hij wat weg van Aguero en Lacazette.

Sjongejonge. Nu gaan ze net doen alsof deze jongen ooit een geweldenaar is geweest die in een dipje zit. Heeft ooit eens 3 wedstrijden op rij 5 minuten goed gespeeld en nu is het ineens het grote verloren talent.

Boëtius heeft nog nooit wat gepresteerd, altijd een matige voetballer geweest. Liet ooit een vleug van talent zien, that's it.

12 april 2015 om 18:38

Hoppa, stop gewoon met reageren want het is duidelijk dat jij er geen kijk op hebt. Hoe verklaar je anders dat een beperkte speler 10 goals inlegt en 12 assist en in aanmerking kwam voor oranje? Mensen als jij kunnen beter FIFA spelen

12 april 2015 om 19:58

wauw je praat alsof JP je vriendin heeft gestolen Hoppa.. wil je er over praten maat :D ?

On: Ik vind dat hij de afgelopen 2 seizoen genoeg heeft laten zien... zijn ondergrens was altijd heel hoog maar Dit seizoen valt het tegen... Dat is niet erg niet iedereen kan de zelfde ontwikkeling hebben als Depay... Maar dat verwachten supporters hier wel van andere buitenspelers in de ED zoals Kishna en El Gazi..... minder vergelijken en geef iedereen gewoon tijd want deze 3 jongens zijn ook van de Buiten categorie.

Hoop dat hij volgend seizoen weer helemaal terug komt

Vorig seizoen 10 goals en 10 assists in 29 wedstrijden. Had gehoopt dat dit zijn seizoen zou worden maar helaas. Ik hoop dat Boëtius verstandig is en dat hij gaat bijtekenen.

12 april 2015 om 19:59

En bilal zat weer eens op de tribune..... je hebt 3 spitsen bij je eerste 18.... zucht

Had handig geweest als feyenoord Rutten gelijk op zijspoor had gezet Deze man blijft de verkeerde opstelling maken en daar aan vast houden. Ik ben bang dat we door deze trainer 2 hele goede voetballers gratis weg zien gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren