Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz wijst naar Feyenoord in aanloop naar Dortmund - PSV: ‘Misschien dat doen’

Laatste update:

Peter Bosz maakt in aanloop naar het Champions League-duel met Borussia Dortmund van woensdag een grap over het incident rondom de vrije trap van Feyenoord tegen Heracles Almelo (3-0) van zondag. Daarnaast is de coach van PSV lovend over het scorend vermogen van Guus Til.

Bosz krijgt dinsdag op de persconferentie de vraag wat hij gaat doen, mochten tegen Dortmund strafschoppen de beslissing moeten brengen. "Nou, bij ons zijn er een heleboel die een penalty willen nemen. Dus ik moet misschien een spelletje bedenken." Wat volgt is gelach in de perszaal van het Signal Iduna Park.

De PSV-coach verwijst met deze kwinkslag waarschijnlijk naar de spelers van Feyenoord die afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen Heracles een vrije trap verdeelden via steen, papier, schaar. De vrije trap werd overigens binnengeschoten door Igor Paixão.

Guus Til


Bosz zit tijdens het persmoment naast Til, waardoor de trainer de vraag krijgt of daar een speciale reden achter zit. "Dat hij onder andere makkelijk van zijn woorden afkomt. Het is een vorm van wedstrijdmanagement, dit", antwoordt de coach met een glimlach.

Er volgt al snel een serieuze uitleg. "Hij laat het hele seizoen al zien dat hij belangrijk voor ons is. En morgen (woensdag, red.) kan hij het belangrijkste zijn in doelpunten maken. Een grote kwaliteit die Guus heeft, en dat is in het voetbal toch het belangrijkste, is effectief met de kansen omgaan. En dat kan hij."

Til krijgt vanuit de perszaal de vraag waar hij als speler beter in is geworden. "Daar had ik het met de trainer in de winterstop over. Ik ben vaster geworden in het balbezit zelf. Ik sta bekend als een speler die eigenlijk alleen maar kan rennen. En daar ben ik het niet altijd mee eens."

"Ik denk dat ik dit jaar ook heb laten zien dat ik gewoon goed kan voetballen. Wat ik altijd wel wist, maarja. Ik hoop dat het voor meer mensen duidelijk wordt. Het maakt mij niet zoveel uit. Als de mensen die er verstand van hebben maar weten hoe het zit", aldus Til.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Mmmm heb deze niet gezien maar een rare verwijzing.
Zeker na de uitleg van hartman.
Dit gaat dus niet bij een panel.
Daar mag maar 1 man achter de bal staan

12 maart 2024 om 19:33

Bosz heeft niet letterlijk naar zondag verwezen. Hij gaf enkel met een knipoog aan dat hij misschien een spel moet bedenken om eventuele penaltynemers aan te wijzen.

12 maart 2024 om 20:08

Van mij mogen ze dat spelletje doen als wie dan ook scoort .

Haha leuke verwijzing. Het was deksels effectief, dus wie weet wat Peter uit de hoge hoed weet te toveren.

Verder hoop ik vooral voor Psv dat Veerman mee doet, die kan een wedstrijd naar zn hand zetten.

Ik zit morgen even als Psv-fan voor de buis, hoe gek dat ook is.

12 maart 2024 om 20:12

GluubsterTJ@ ik ben altijd fan van de nl club die tegen een buitenlandse club speelt. Gelukkig jij ook👍

12 maart 2024 om 21:40

Ik niet, maar ik ben dan ook fan van Dortmund!

13 maart 2024 om 05:38

Is niet gek hoor. Ik ben ook voor PSV in Europa, zelfs voor Ajax.

Hoe beter zij het doen, hoe beter dit is voor NL voetbal en dus voor Feyenoord.

Hoe meer aanzien het NL voetbal krijgt, hoe meer geld er vrij gaat komen en dag moeten uiteindelijk alle clubs met elkaar doen.

Zou toch mooi zijn, een schijnbeweging in de strafschoppenserie. Luuk de Jong gaat achter de bal staan, maar vanuit het niets knalt de keeper de bal erin!

12 maart 2024 om 20:40

Dat zou een apart eigen doelpunt zijn!

12 maart 2024 om 22:36

Vond dat die speler van Roda hem er ook knap uit stilstand inschoot.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren