Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Borussia Dortmund zet alles in het werk voor komst van St. Juste’

Laatste update:

Jeremiah St. Juste maakt deze zomer wellicht een toptransfer. De Allgemeine Zeitung weet vrijdag namelijk te melden dat Borussia Dortmund concreet in de markt is voor de centrumverdediger van FSV Mainz 05. BVB zit naar verluidt qua bod iets onder de vraagprijs van tussen de 15 en 20 miljoen euro die Mainz momenteel hanteert, zo klinkt het vanuit Duitsland. St. Juste ligt momenteel vast tot medio 2023.

Bij Dortmund staan naast St. Juste ook de PSV-aanvallers Noni Madueke en Donyell Malen op het wensenlijstje. De mandekker, die op het laatste moment afviel bij Oranje op weg naar het EK, wordt al enige tijd gevolgd door Dortmund, dat op zoek is naar een fysiek sterke en stabiele verdediger. Corriere dello Sport bracht vorige week nog naar buiten dat Lazio vijftien miljoen euro overheeft voor St. Juste. Dortmund echter wil hem dolgraag in Duitsland houden.

Vanwege zijn verplichtingen bij het Nederlands elftal begint St. Juste later dan zijn ploeggenoten bij Mainz aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen in de Bundesliga. De ex-speler van sc Heerenveen en Feyenoord, sinds 2019 actief in Duitsland, kan volgens BILD zijn loopbaan ook vervolgen bij VfL Wolfsburg, waar Mark van Bommel inmiddels de scepter zwaait als hoofdtrainer.

Jeremiah St. Juste kan voor vijftien miljoen euro droomtransfer maken

De verdediger werd eind mei al genoemd bij Borussia DortmundLees artikel

BILD wist eind mei al te melden dat St. Juste op de radar was verschenen van Dortmund. Tevens werd toen bekendgemaakt dat Mainz tussen de 15 en 20 miljoen euro verlangt voor de verdediger, een bedrag waar Lazio klaarblijkelijk aan wil voldoen. Ook Club Brugge en Spartak Moskou werden ruim een maand geleden naar voren geschoven als mogelijke bestemmingen voor St. Juste. Naar verluidt kwam de Nederlander na zijn komst bij Mainz overeen dat hij na twee seizoenen zou mogen vertrekken, indien een bod binnenkwam dat voldeed aan de verwachtingen van de clubleiding.

Directeur Christian Heidel van Mainz liet onlangs weten dat die belofte niet verbroken zal worden. Hij benadrukte in mei echter ook dat er nog geen officieel bod op St. Juste was binnengekomen. Martin Schmidt, een andere directeur van Mainz, verduidelijkte een en ander in gesprek met BILD. Er was nog niet gesproken met geïnteresseerde clubs over een eventuele transfer. "En dat mag wat ons betreft zo blijven. We zijn er gerust op dat we een goede selectie hebben aan het eind van de zomer", aldus de directeur van de nummer twaalf van het voorbije seizoen in de Bundesliga.

Waar komt Jeremiah St. Juste het beste tot zijn recht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nederlandse trainers zijn toch allemaal hetzelfde he. Koeman wilt Wijnaldum en Depay, Bommeltje wilt Ihattaren en St Juste. Hebben ze nou niet door dat je zo je eigen graf graaft?

2 juli 2021 om 13:17

Dat is toch overal zo. Wenger nam Franse spelers mee naar Arsenal, kijk naar de Duitse trainers in de eredivisie en de Duitse spelers die bij die clubs spelen. Alleen bij de absolute topclubs heb je dat minder omdat geld daar minder een rol speelt.

2 juli 2021 om 13:20

Nuno espirito santo haalde letterlijk alleen Portugezen binnen, Conte nam ook een aantal Italianen/vertrouwelingen binnen bij Chelsea, onze vriend Schmidt idem dito. Het is gewoon fijn werken als je al weet wat je in de kuip hebt.

2 juli 2021 om 14:01

JA gek heh, die kennen ze heel goed en weten dus ook echt wat ze er aan hebben..

Dit doen niet alleen Nederlandsers, dit doen zo goed als alle trainers. En is vooral slim, en graaf je zeker niet je graf mee.

Als je er nou een stuk of 5/6 halt en het werkt niet dan kan het tegen je gaan werken ja. Maar 2 is niks geks aan!

2 juli 2021 om 16:44

@capis als je een beetje het internationale voetbal volgt als coach dan kan je toch ook wel spelers van een andere nationaliteit vinden waarvan je weet wat je eraan hebt?

2 juli 2021 om 15:06

Het is opzich niet gek, alle coaches doen het zo. Plus Koeman heeft weinig keus ook. Hij moet het doen met transfervrije keuzes. Daarnaast heeft St Juste gewoon goed gedaan en hoop je op dat ihattarens magie toch gaat werken. Dus niet raar nee.

9 juli 2021 om 13:28

Dus NL spelers bij NL trainers in het buitenland zijn per definitie een recept voor ongeluk ?

Zou lekker in de Bundesliga blijven. Past denk ik beter bij hem dan Italië.

2 juli 2021 om 16:34

Leg is uit waarom dat beter bij hem past dan Italië haha. Wat een onzin dat altijd

9 juli 2021 om 13:35

Kan met snelheid in de rug voetballen en goed opbouwen. Iets wat bij Dortmund en in de Bu desliga gevraagd wordt. In Italie draait het meer om tactische organisatie en meedogenloosheid ipv het voetballende gedeelte.

9 juli 2021 om 14:19

Als je bij Lazio speelt moet je ook kunnen opbouwen en met ruimte in je rug kunnen spelen. Als die een goede verdediger is maakt het niet uit of je in Italië of Duitsland speelt.

Ik hoop dat Dortmund concreet wordt voor deze jongen. Zou mij zelf het aantrekkelijkst van die clubs lijken qua selectie/geld maar je hoeft ook niet meer te wennen aan een nieuw land en taal. Zou mooi zijn als je ziet waar hij vandaan komt.

Ik ben benieuwd hoeveel Feyenoord heeft bedongen bij de doorverkoop van hem. Verder gun ik hem wel een transfer Nasr Italië, id een prima speler en aardige vent.

9 juli 2021 om 16:39

Feyenoord kennende waarschijnlijk 0 haha. Maar dit was ook het eerste wat ik dacht, hoop dat ze een percentage krijgen.

Enorm snel voor een CV. Zou Lazio ook wel een mooie club vinden voor hem. Weet alleen niet zeker of dat bij hem past, maar goed. Wel een flinke stap vooruit!

Ik hoop dat ie voor Italië kiest daar kan die zich als verdediger nog beter ontwikkelen.

Ik blijf dit zo’n fantastische verdediger vinden. Heeft in Duitsland dat laatste stapje gezet in z’n concentratie, Lewandowski lag bijvoorbeeld echt aan banden bij hem. Jammer dat hij bij Feyenoord misbruikt werd als back, maar die goal tegen Napoli was onvergetelijk. Met alles wat ik van Mainz afgelopen jaar heb gezien, is ie absoluut toe aan stap hogerop. Dortmund is natuurlijk een toptransfer dan!

Het verbaast me dat St Juste het zo goed doet, bij Feyenoord vond ik hem niet zo overtuigend. Dit lijkt me weer precies een klassiek voorbeeld van een speler die verkeerd gebruikt wordt bij Feyenoord. Op rechtsback vond ik het maar een blind paard, veel rennen en vliegen, en mist tactisch inzicht als ie dieper op het veld aan de bal komt. Als ie centraal staat en zich focust op het pure verdedigen, is het met zijn atletisch vermogen een prima verdediger. Ik heb het idee dat we met Geertruida weer een beetje die kant op gaan. Heel vergelijkbare spelers, gelukkig dat Slot het nu wel goed lijkt te zien dat Geertruida centraal veel beter is.

9 juli 2021 om 16:05

Bij Feyenoord gaven ze de voorkeur aan Botthegin en misbruikten ze hem als back. Precies hetzelfde als Geertruida.

Ben benieuwd of Feyenoord nog een doorverkoop percentage heeft afgedwongen

Heerlijk he dat wij trainers hebben die zulke jongens gewoon rechtsback zetten. Net als Amrabat rechtsback en Tapia centraal achterin. Heerlijk beleid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren