Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Borussia Dortmund kan 72 miljoen euro winst maken op Jadon Sancho’

Laatste update:

Manchester United zet vol in op de komst van Jadon Sancho, zo meldt The Sun zaterdag. Volgens de Engelse boulevardkrant heeft de Engelse grootmacht tachtig miljoen euro over voor de komst van de talentvolle buitenspeler. Een eventuele overstap zou opmerkelijk zijn, daar Sancho voor een deel zijn opleiding genoot bij rivaal Manchester City.

De achttienjarige Sancho negeerde de pogingen van Manchester City om hem langer in het Etihad Stadium te houden en vertrok in de zomer van 2017 voor circa acht miljoen euro naar Dortmund. City wilde hem graag behouden, maar de club kon hem geen garanties geven over speelminuten in de hoofdmacht. Zowel in de Bundesliga als Champions League maakte de piepjonge buitenspeler, die op jonge leeftijd de jeugdopleiding van Watford inruilde voor City, al een grote indruk. Dit seizoen kwam hij in alle competities tot 8 goals en 10 assists in 28 wedstrijden.

Sancho, die volgende maand zijn negentiende verjaardag viert, is uitgegroeid tot publiekslieveling bij Dortmund. Hoewel hij regelmatig aan spelen toe komt onder trainer Lucien Favre, zou een aanbieding voor zowel BVB als Sancho mogelijk moeilijk te weerstaan zijn. Manchester City zou kunnen voorkomen dat het Engelse talent naar United verkast. De club heeft bij de deal met Dortmund afgesproken dat wanneer een andere club een bod uitbrengt op Sancho, zij de kans krijgen om dat bod te evenaren. Echter, mocht United of een andere club aan de haal gaan met Sancho, dan heeft Manchester City recht op vijftien procent van de afkoopsom.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ondanks dat ze er een hele hoop geld mee kunnen verdienen, vraag ik me toch af of het verstandig is om hem te verkopen. Hij is een Engels talent, wat in Engeland sowieso erg veel waard is. Kijk naar een Stones of een Delph, die voor een veel te groot bedrag zijn overgekocht. Deze jongen kan, zolang hij zijn koppie erbij houdt en het qua blessures allemaal meevalt, gewoon een echte wereldspeler worden. Als het zover is, gaan clubs in de Premier League nóg meer geld neerleggen voor Sancho. Daarnaast speelt hij bij Dortmund uitstekend en beleven ze veel plezier aan 'm. Ook zie ik hem misschien niet naar United gaan, omdat hij bij City in de jeugd heeft gespeeld. Maar misschien valt dat ook weer reuze mee, omdat hij nooit écht voor City heeft gespeeld..

16 februari 2019 om 09:51

80 miljoen en strik erom. Een blessure en allicht komt hij nooit meer op dit niveau. Of zakt hij de komende 2 seizoen weg qua niveau. Als je 80 miljoen kunt krijgen moet je er voor gaan, voor dat geld kun je zat een goede vervanger halen

16 februari 2019 om 10:25

Nou ja, hij heeft 8 jaar in de jeugd bij Watford gespeeld en maar 2 jaar bij City. Denk dat zijn rivaliteitsgevoel richting United dan inderdaad wel zal meevallen.

16 februari 2019 om 10:37

En jij denkt dat zijn contract bij Dortmund nooit zal verlopen. Als hij nog 2x een Goed seizoen speelt en zn contract niet verlengt is hij nog maar de helft van de prijs van nu waard

16 februari 2019 om 11:38

Stones oke, maar Delph? Hij koste 11 mil. Met zijn flexibiliteit de afgelopen jaren een koopje geweest. Helemaal vanuit het engelse nationaliteit oogpunt waaruit je kijkt.

17 februari 2019 om 14:33

Ken eigenlijk niemand die openlijk zijn liefde voor city heeft verklaard en daardoor uitsluit bij united te spelen ooit

Sancho - Rashford - Lingard/Martial met daarachter Angel Gomes

16 februari 2019 om 09:58

Angel Gomes gaat het niet halen vrees ik, is echt te klein/licht/traag en heeft te weinig aggresiviteit. Technisch kan hij met iedereen mee, maar zijn fysiek is zo slecht. Hij is ook niet zo balvast of lang als een Silva/Ozil. Ik zie hem het alleen bij een echt dominante team die 70% balbezit heeft, excelleren. En ik zie sowieso eerder Greenwood doorbreken.

16 februari 2019 om 11:19

Ja, en dan de laatste lijn die ruk is

16 februari 2019 om 11:43

Ik houd me mond. Vorige keer vond ik 105 miljoen voor Mbappe al duur (voordat hij naar PSG ging), maar misschien heeft Sancho hetzelfde potentieel.

Ideal voor de rechter kant. De minst sterke positie voorin bij United.

Links Martial / Alexis
Centraal Rashford / Lukaku
Rechts Sancho / Mata / Lingard

Martial - Rashford - Sancho wordt dan de voorhoede voor de komende 5 tot 10 jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren