Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Borussia Dortmund en VfL Wolfsburg onderhandelen over ‘Weltmeister’’

Laatste update:

André Schürrle heeft zijn laatste wedstrijd voor VfL Wolfsburg waarschijnlijk gespeeld. De 25-jarige aanvaller staat volgens BILD op het punt om die Wölfe in te ruilen voor Borussia Dortmund.

/

De boulevardkrant schrijft dat directeur Klaus Allofs en trainer Dieter Hecking een vertrek van de 55-voudig international van Duitsland niet in de weg willen staan en het lijkt er dus op dat Schürrle, net als bij FSV Mainz, weer gaat samenwerken met trainer Thomas Tuchel.

Dortmund bracht al een bod van 25 miljoen euro uit, maar Wolfsburg mikt op vijf tot zeven miljoen meer. Schürrle, die nog een contract heeft tot medio 2019, kwam in dienst van Wolfsburg tot dertien doelpunten en tien assists in 63 wedstrijden.

Denk jij dat André Schürrle naar Borussia Dortmund gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Past ook beter bij het voetbal van Dortmund.

Ik hoop toch eigenlijk echt dat dit niet doorgaat. Als hij bij VFL al nauwelijks aan spelen toe komt, wat heeft Borussia dan aan hem?

En wat gaat er met Kuba gebeuren want nu hebben ze dus met Schurrle,Dembele,Kuba,Passlack en Mor wel heel wat Rechtsbuitens ik zou eerder een extra Linksbuiten halen als stad-in voor Reus

12 juli 2016 om 10:29

Schurlle staat vaak op de linkerflank als ik me niet vergis.
Echter zie ik dit niet al toegevoegde waarde voor Dortmund, maar ik kan me vergissen

12 juli 2016 om 10:34

Ik zie het ook alleen maar als een stand-in voor reus. Want reus speel je niet zo makkelijk uit de basis

12 juli 2016 om 10:42

@ Tiggy

Alle door jou genoemde spelers zijn op verschillende posities inzetbaar. Het spel van BVB kan best als wervelend, aanvallend omschreven worden, waar spelers constant van positie wisselen. Kijk maar na de beelden, daar zie dan dat bijvoorbeeld Reus vanaf links, soms op 10 en soms ook op rcts staat. Wat alle BVB spelers gemeen hebben is fantastische techniek en snelheid.

12 juli 2016 om 11:32

En jullie allemaal niet door dat Kuba al niet meer bij BVB speelt... Hij speelt intussen namelijk bij Fiorentina, Tuchel zag het helaas niet meer in hem...

12 juli 2016 om 11:59

De huurovereenkomst van Kuba is inmiddels afgelopen (fiorentina heeft geen gebruik gemaakt van optie tot koop), waardoor hij vanaf 01-07 weer speler is van Bvb.
Vanwege deelname aan het EK heeft hij nu nog vakantie, daarna zal BVB een besluit over hem / met hem moeten nemen.

Jammer dat Dortmund het op deze speler heeft gemunt. Vanuit mijn optiek gewoon niet meer de speler van 2012/2013, toen hij naar Chelsea verhuisde. Op het EK werd hij ook niet voor niets nauwelijks ingezet. Die 20 miljoen zou Dortmund beter in kunnen zetten om Rodriguez te halen, die dan de hele vleugel bestrijkt. Een vervanger voor Mikitharyan moet ook worden gevonden. Bellarabi konden ze jammergenoeg niet halen, en met Volland hebben ze de afslag gemist, aangezien die nu bij Leverkusen speelt. Een speler als Hatem Ben-Arfa had ook prima bij Dortmund gepast, maar daar hebben ze even niet opgelet. Naar mijn mening zou een speler die het potentieel heeft te groeien niet misstaan. Talisca van Benfica bijvoorbeeld.

12 juli 2016 om 10:30

Dek inderdaad dat je gelijkt hebt, maar je weet hoe de afkoopsommen in Portugal zijn, z'n speler zal niet goedkoop zijn.

12 juli 2016 om 10:36

Wat mij betreft zal dit ook geen goede aankoop zijn, zie liever Götze terugkomen. Dat zou in principe mogelijk moeten zijn voor minder geld dan waarvoor ze Schürrle willen halen.
Ricardo Rodriguez zal sowieso geen optie zijn, Dortmund heeft voor die positie reeds Raphael Guerreiro gehaald.

12 juli 2016 om 10:40

Götze is over de top hoor. Heeft niets meer laten zien bij Bayern en ook niet bij de Dfb. Hij zal altijd wel een wendige speler blijven, maar ik denk dat hij gewoon bij een middenmotor moet gaan voetballen. Ik denk dat hij voor de spurs zal kiezen. Dortmund zou ook kunnen kiezen voor een speler uit de eredivisie, Anwar El-Ghazi zou een prima optie zijn. Daar kan Anwar ook gewoon zijn doorbraak maken en niet zoals Raoila al eens aangaf, ik de Serie A, aangezien die competitie op zijn kont ligt mometneel.

12 juli 2016 om 10:44

Ik geloof niet dat je over een speler die 24 jaar oud is kan zeggen dat ie over de top is.
Heeft misschien bij Bayern niet laten zien wat hij daadwerkelijk kan, maar als ie terugkomt en ook maar enigszins zijn vorm terugkrijgt van zijn Dortmund tijdperk..
Het is voor Dortmund sowieso lastig nu om een nieuwe spelmaker te vinden, alle clubs weten dat je een enorme zak met geld hebt. El-Ghazi lijkt mij (zeker voor nu) te vroeg. Als je toch een speler uit de Eredivisie zal moeten noemen lijkt mij dat Ziyech.

12 juli 2016 om 11:44

@mystique

Eredivisie spelers komen fysieke kracht tekort. Duitse clubs schuwen de 6-12 maanden voorbereiding voor dat ze wedtstrijd fit zijn.

12 juli 2016 om 12:29

Ja maargoed, dat zou je dus iedere keer wel kunnen zeggen. Een speler moet rijpen. Neem Griezmann, jaren lang bij Sociedad, nadat hij in de jeugd ook fysiek niet verder kwam. Nu een snelle behendigde speler, en zo fysiek gaat het er in Duitsland niet aan toe zoals in Engeland.

12 juli 2016 om 12:45

Nou,, het komt erop aan hoe je "fysiek" gaat interpreteren.

Als men denkt dat het om scherpe tackles altijd op het randje gaat, dan is de PL zeker meer fysiek dan de Bl.

Als het om loopvermogen, uithoudingsvermogen, athletiek gaat is de BL gemiddeld zeker vel beter opgesteld. Ook terug te zien in de match cijfers. Heb ik voor de lol tijdens 2015/16 gedaan.

Een voorbeeld hiervan is ook FC Liverpool. Veel spelers gingen in het begin mopperen over de harde trainingen van het klopp Team kort achter zijn overname daar.

12 juli 2016 om 15:33

Dortmund heeft al een nieuwe back die Cédric van portugal

Wat ook nog een mogelijkheid zou kunnen zijn is de komst van Shaqiri, die nu bij Stoke City speelt. Ook een hele goede bewegelijke speler, die fysiek vooral sterk is en drijgend is richting het doel. In Engeland kan hij alleen zijn stijl niet spelen, in Duitsland zou dit wel kunnen, en hij zou CL spelen. Er zijn natuurlijk mogelijkheden genoeg, maar ik denk sowieso wanneer Dortmund zich ergens meldt, ze met een grote zak geld moeten aankomen, aangezien Gündogan, Hummels en Mikitharyan weg zijn. Daardoor is ook het salarishuis van Dortmund veranderd. Ik zou eveneens alvast een beoogde opvolger van Abaumeyang aantrekken, aangezien hij volgend jaar weg zal gaan... ik zie Dortmund dit jaar niet als titelkandidaat / concurrent voor Bayern.

Schürrle heeft onder Tuchel in Mainz de pannen van het dak gespeeld. Misschien heeft die Tuchel(of Löw) nodig om te exceleren.

12 juli 2016 om 10:42

Klopt, dat was een mooie tijd. Maar ook Schürrle is onderheven aan een sterrenstatus. Na zijn transfer van Chelsea naar Wolfsburg voor 30 Mio. werd hij als de verlosser binnengehaald. De eerste wedstrijd speelde hij goed, daarna bleek hij er niets meer van te kunnen. Hij is een vertrouweling van Löw, vandaar dat hij mee was naar het EK. Als Reus fit was geweest, zat André gewoon voor de televisie.

Leuke speler, maar niet voor Dortmund lijkt mij. Ze hebben ook met Kuba, Castro, Kagawa, Mor, Dembele en vooral Reus al veel aanvallende kwaliteiten. Ik las dat ze ook in de markt waren voor het Braziliaanse talent Gabriel, heb even filmpjes gekeken maar man man man, wat kan die jongen lekker voetballen. Een voorhoede met Gabriel, Kagawa, Reus en Aubameyang en dan op de bank nog Dembele, Mor, Kuba en Ramos; is om van te watertanden.
Sowieso een erg sterk team volgend seizoen met Bartra en Rode en het Spaanse talent Merino van Osasuna, hopelijk kan Tuchel er een team van maken zodat ze enigszins kunnen gaan wedijveren met Bayern Munchen

Ondanks dat Schürrle het niet heeft waargemaakt, lijkt me dit wel een goede transfer eigenlijk. Kan weer samenwerken met Tuchel die het volle vertrouwen in hem zal hebben en hem op de goeie manier wel weet te prikkelen om weer te presteren.

Het spel van Dortmund zal hem ook wel beter liggen, omdat dit toch wel veel dynamischer is en hij z'n energie er veel meer kan inleggen. Ben benieuwd!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren