Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bordeaux slaat bod van meer dan veertig miljoen euro resoluut af

Laatste update:

Girondins Bordeaux is nog niet bereid mee te werken aan een vertrek van Malcom. Franse media schrijven dat de Ligue 1-club een formeel bod van meer dan veertig miljoen euro van Internazionale heeft afgeslagen. De reden is naar verluidt dat de club uit Milaan de transfersom in termijnen wil betalen en daar is Bordeaux geen voorstander van.

Internazionale moet rekening houden met de Financial Fair Play-regelgeving en vooral vóór 1 juli, de eerste dag van een nieuw boekjaar. De Serie A-club kan vanwege de sowieso niet al te florissante financiële huishouding niet anders dan transfersommen over meerdere jaren te betalen. Ook doet Inter vaak het voorstel om een huurcontract met een verplichte optie tot koop na een bepaald aantal wedstrijden te accepteren.

Malcom, 21 jaar, kwam in januari 2016 voor vijf miljoen euro over van Corinthians. De Braziliaan, die aan de zijkanten maar ook in de spitspositie uit de voeten kan, groeide in de wijnstad al snel uit tot smaakmaker. Na 2,5 jaar staat de teller op 23 doelpunten in 96 officiële duels, waarvan 12 in de afgelopen voetbaljaargang. Bordeaux hanteerde aanvankelijk een vraagprijs van zestig miljoen euro, maar lijkt ook met tien à vijftien miljoen euro minder genoegen te nemen.

Malcom geniet ook interesse uit Engeland, waar de mislukte poging van Inter met gejuich zal zijn ontvangen. Met name Arsenal en Tottenham Hotspur hebben interesse in de aanvaller, die ook al maandenlang met Bayern München in verband wordt gebracht. Volgens voormalig Bordeaux-trainer Willy Sagnol, die nu in Beieren werkzaam is, gaat Malcom een mooie toekomst tegemoet. “Ik kreeg wat kritiek in Frankrijk, omdat ik vijf miljoen euro betaalde voor een achttienjarige. Maar als je vandaag de dag kijkt, is het een koopje. En hij is nog lang niet uitontwikkeld."

Denk jij dat Malcom naar Internazionale gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arsenal moet dit keer echt niet slapen. Ze hebben geen fatsoenlijke buitenspeler en Malcom zou geweldig zijn. Dan nog Koulibaly halen misschien nog Seri.

12 juni 2018 om 09:27

Seri gaat naar het Napoli, als ik de laatste geruchten mag geloven. Begrijpelijk keuze als kan kiezen tussen napoli en Arsenal. Vandaar ik ook denk dat koulibaily blijft

12 juni 2018 om 23:28

Dat ligt er maar net aan. Napoli speelt inderdaad CL, maar daar is wel net de succescoach vertrokken en is het dus afwachten hoe Ancelotti het doet. Bij Arsenal zou hij bijvoorbeeld meer kunnen verdienen, of meer speeltijd kunnen krijgen. Niet dat ik Seri bij ons wil zien omdat ik van mening ben dat het niet het type speler is wat wij nodig hebben. Koulibaly daarentegen zou ik wel ontzettend graag zien komen! Biedt daar maar een dikke zak met geld op en voor hem ook een dik loon, en kijk dan hoe het loopt. Ik acht dan de kans best wel aanwezig dat je hem kunt overhalen. Je kan hem in ieder geval sowieso een gegarandeerde basisplaats bieden gezien die koekenbakkers bij ons achterin...

Als United zijnde zou ik die 40 miljoen direct betalen voor Malcom of Gelson Martins. Zit momenteel geen enkele rechtsbuiten in de selectie en zouden het gegarandeerd beter doen dan Mata en Lingard op die positie. Krijgt Lukaku ook eens fatsoenlijke aanvoer. Helaas zitten ze niet op te letten.

12 juni 2018 om 10:01

Je noemt twee jongens die liever naar binnen komen en de combinatie met de spits zoeken dan buitenom gaan en de spits bedienen. Hoezo dan krijgt Lukaku goede aanvoer?

12 juni 2018 om 10:24

Beide hebben diepgang en houden (in eerste instantie) het veld breed. Naar binnen snijden doet iedere vleugelspeler tegenwoordig. En vooral Gelson heeft gewoon een goede voorzet in zich. Daar weet Basje Dost alles van.

12 juni 2018 om 10:26

Gelson Martins is een rechtspoot op rechts, dat hij zovaak naar binnen komt valt wel mee.

12 juni 2018 om 11:13

@real

Martins is een klassieke buitenspeler hoor, die gaat niet zo vaak naar binnen. 1 van de weinige buitenspelers die veel buiten om gaat

12 juni 2018 om 11:12

Ja joh, laat ze nog meer buitenspelers kopen, want ze hebben er nog niet genoeg 😂😂

Iemand die wat meer kan vertellen over deze speler? Is hij 40mio waard?

12 juni 2018 om 10:37

Heeft een geweldig seizoen gedraaid bij Bordeaux ,Hij is de speler waar alles om draaide afgelopen jaar, elke keer als hij de bal kreeg onplofte het stadion, maar ik vind het wel een gok als ik eerlijk ben

12 juni 2018 om 10:37

Heeft een geweldig seizoen gedraaid bij Bordeaux ,Hij is de speler waar alles om draaide afgelopen jaar, elke keer als hij de bal kreeg onplofte het stadion, maar ik vind het wel een gok als ik eerlijk ben

Past prima bij clubs als Tottenham Liverpool of Arsenal. Vanuit daar weer naar een hogere niveau.
Als het maar geen gevalletje Robinho word.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren