Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bondscoach slaat terug: ‘Laat de Turkse pers hem dan verdedigen!’

Laatste update:

De nationale ploeg van Turkije begint op 12 juni met een wedstrijd tegen Kroatië aan het EK en met name van Arda Turan wordt het nodige verwacht. Het baart het journaille echter zorgen dat de aanvoerder zich dit seizoen niet zodanig heeft kunnen profileren als een speler die Turkije straks bij de hand moet nemen in Frankrijk.

/

De 29-jarige Arda speelde dit seizoen slechts 25 officiële wedstrijden voor Barcelona en werd opgenomen in het ‘flopelftal’ van het seizoen van sportkrant AS. Een journalist vroeg hier zaterdag op de persconferentie naar en omschreef Arda als iemand die op het EK uit zou moeten kunnen blinken. Hij sprak van een ‘kandidaat-ster’. “Een kandidaat-ster? Het is voor een speler niet makkelijk wanneer je de eerste zes maanden van het seizoen mist. Ik voel mij vrij goed, maar ben geen ster en ook geen kandidaat-ster. Je moet stoppen met het aannemen van zulke stellingen.”

Bondscoach Fatih Terim flankeerde Arda tijdens de persbijeenkomst en was evenmin te spreken over de uitlatingen van de desbetreffende journalist: “Ik weet zeker dat de slechte pers in Turkije hem verdrietiger heeft gemaakt dan de slechte pers in Europa. Hij speelt bij Barcelona en laten we daar nou eens trots over zijn. Het is iets unieks om voor Barcelona te spelen. De Spaanse pers valt over hem heen en bekritiseert hem onterecht. Laat onze pers hem dan verdedigen! De Spaanse pers moet weten dat Arda niet alleen staat.”

Is de Spaanse pers te kritisch op Arda Turan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat onze over het verdedigen als Turkse pers. Als een speler slecht speelt wat bij Arda zo is dan zal er kritiek volgen van de media...

Goed gezegd terim. Turkse trots bij barcelona vechten voor een basis is niet makkelijk. Onze turkse messi geen zorgen de fans zullen je wel beschermen. Je bent onze pareltje

Grootste fout van Arda was vertrekken bij A. Madrid. Als je dan gaat, ga dan naar een team waar je de man kan zijn. Er waren genoeg teams waar hij makkelijk in de basis zou kunnen staan. Hoop dat hij volgens jaar weggaat bij Barca en naar een soort gelijke team als A. Madrid kan gaan.

De pers is de pers, overal in de wereld zijn ze hetzelfde. Negatieve bericht verkoopt eenmaal. Dus Terim, leuk en aardig maar jij weet net zo goed als ik, dat dit niet gaat veranderen.

28 mei 2016 om 22:51

Hij dacht gewoon; this is a lifetime chance. Ik begin al aardig op leeftijd te komen en Barca komt niet altijd langs. Geef hem is ongelijk.

Terim heeft gelijk, Arda heeft een halfjaar niet gespeeld en was desondanks zeker niet slecht gestart. Het ging alleen een maandje slecht met Barca en Arda wordt daarna neergezet als zondebok. In die periode speelde niet alleen Arda slecht, maar ook MSN. Het is gewoon goedkoop scoren door Arda te beschuldigen, ik vind dat je hem vanaf komend seizoen mag beoordelen (Zelfde geld voor Aleix Vidal)

29 mei 2016 om 02:48

Arda heeft amper gepresteerd, het woord zondebok is meer in de wereld gebracht om een excuus te vinden voor een slechte reeks en een speler te verdedigen. De Arda van Atletico had pit, een geweldige actie en een grote wil om te winnen. Maar lijkt het deels kwijtgeraakt te zijn en kwam geen lantaarnpaal meer voorbij. Hij past misschien simpelweg niet bij Barcelona en kan ook gewoon niet tippen aan de drie die daar voorin staan. Daarbij moet hij zich schikken in een hele andere rol dan bij Atletico waar zijn strijd en passie veel meer tot zijn recht kwam en bijna elke minuut speelde. Speelde bij Atletico meer als een middenvelder op de flanken en moest zich vaker defensief laten zien door de speelstijl van Atletico. Werd bij Barcelona ook als rechtsbuiten of als middenvelder gebruikt op een driemansmiddenveld. Misschien kan Arda er weinig aan doen en heeft Barcelona een speler aangetrokken die niet helemaal in het plaatje past!

Ik denk dat het voor elke speler lastig is om een half jaar niet te spelen en dan er te moeten staan. Niet alleen omdat je uit je ritme bent, maar ook omdat het team zich al gevormd heeft en je achteraan mag aansluiten.

Hoe dan ook, ik denk dat Arda Turan een uitstekende speler is maar net niet goed genoeg voor Barcelona. Geen schande, maar hij had beter naar een club als Arsenal kunnen gaan. Sowieso, zeker achteraf gezien kan je je afvragen waarom je een transfer maakt naar een club terwijl je niet mag spelen. Ik weet niet of dat ten tijde van de transfer al bekend was, hoe dan ook niet slim van de speler.

28 mei 2016 om 23:48

Niet zo zeer niet goed genoeg, hij past niet in het systeem. In het huidige systeem zou hij eigenlijk linksbuiten moeten spelen. Daar is Neymar natuurlijk onomstreden. Op het middenveld kan hij prima uit de voeten als een half, maar die heeft Barca dan niet. Dus speelt hij een centrale middenvelder die uitwijkt naar buiten toe. Gaat helemaal nergens over.

29 mei 2016 om 00:39

Blijkbaar waren Barca en Arda ervan overtuigd dat hij op die positie uit de voeten zou moeten kunnen, anders waren ze er niet aan begonnen. Wie weet volgend seizoen. Het is niet voor iedere speler weggelegd om meteen mee te draaien in hun systeem.

Een ster? Oh die boven instanbull aan de hemel....lol arda een ster? turkye heeft geen sterren
Of het moet de ster zijn die op de barca bank plakt.

29 mei 2016 om 00:36

What's up your ass?

29 mei 2016 om 00:38

Hakan Çalhanoglu is een ster. Arda Turan is een ster. Als Atletico vandaag Arda Turan in de finale ter beschikking had, hadden ze die gewoon gewonnen. Barça is gewoon een niveautje te hoog voor hem, maar daar onder is perfect voor hem.

29 mei 2016 om 06:46

Wat heb jij dan gedronken? Je kan niet eens Istanbul schrijven.

Zwaar aan de vodkaredbull vandaag, wat een haat, laat me raden familielid tiki taka door een Turk ofzo.

29 mei 2016 om 10:39

Laat hem! Hij is gewoon een naprater! Hij kent Arda en de meeste turkse voetballers niet! Arda is de beste Turk met technisch vaardigheden! Zo vaak laten zien. Dat moet je toch weet.

29 mei 2016 om 10:39

Weten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren