Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bombazo’ in Spanje: Guti gaat als hoofdtrainer aan de slag

Laatste update:

Almería heeft een nieuwe hoofdtrainer: José María Gutiérrez, beter bekend als Guti. De tweededivionist nam maandag afscheid van Pedro Emanuel en maakte in de nacht van maandag op dinsdag via de officiële kanalen de komst van de oud-voetballer van Real Madrid en Besiktas wereldkundig. De komst van Guti was geen verrassing: hij was maandag al gesignaleerd in het bijzijn van eigenaar Turki Al-Sheikh.

Het congé van Emanuel is wél enigszins verrassend te noemen. Almería staat immers op een tweede plaats op het op een na hoogste niveau van Spanje, maar de resultaten van de voorbije weken vielen tegen: één overwinning, vijf remises en twee nederlagen in de laatste acht competitieduels. De achterstand op koploper Cádiz bedraagt daardoor tien punten, terwijl nummer dertien Las Palmas bijvoorbeeld maar zes punten minder heeft dan Almería.

Enkele minuten na het ontslag van Emanuel publiceerde Almería reeds een tweet met de tekst: ‘Er is een nummer veertien boven het stadion gesignaleerd’, verwijzend naar het rugnummer van Guti in dienst van Real Madrid. Niet veel later publiceerde Turki Al-Sheikh een foto van hemzelf met Guti: ‘Met een legende van Real Madrid en Spanje’.

Het is voor Guti de eerste keer dat hij als hoofdtrainer aan de slag gaat. Na zijn actieve loopbaan was hij werkzaam in de jeugdopleiding van Real Madrid, om vervolgens aan de technische staf van Besiktas toe te worden toegevoegd. Sinds mei zat Guti zonder werkgever. De oud-middenvelder zal dinsdag zijn eerste training leiden en komende zondag in eigen huis tegen Real Zaragoza op de bank debuteren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een heerlijke speler was dit. In een tijd waar middenvelders als Zidane, Figo en Beckham werden gekocht, hield hij zich als speler komend van de Castilla altijd staande. Dikke respect dat hij Real ook zo lang trouw bleef. Ik hoop dat hij het als trainer goed gaat doen. Misschien kan hij het stokje overnemen als het het goed gaat daar. Raul en Guti worden in ieder geval in de gaten gehouden als opvolgers.

5 november 2019 om 09:47

Inderdaad, was een genot om naar te kijken. Ik ben benieuwd of hij het goed gaat doen.. Al vind ik dit een slecht teken. De recente geschiedenis leert dat oud-voetballers die in zo'n vacature stappen snel verdrinken in te hoge verwachtingen en te weinig ervarenheid. (seedorf, Gattuso, Stam, etc.)

5 november 2019 om 11:03

Haha! Stam deed het in zijn eerste jaar bij Reading uitsteken en daarna wist ie PEC Zwolle te handhaven. Omdat het nu bij Feyenoord, met bagger materiaal, niet lukt, schaar jij hem in dit rijtje.

Van der Vaart en Sneijder waren altijd lovend over Guti dus ben ik even Guti gaan YouTube'en (ja dan is elke voetballer goed), maar als je ziet hoeveel magistrale assists hij gegeven heeft of vieze steekballetjes. Echt geniaal. Jammer genoeg heb ik nooit erkend hoe goed hij eigenlijk wel niet was.. Jammer

Deze man heeft een dubbele paar hesenen en ogen. Hij was echt ongelooflijk! Je keek je ogen echt uit, dat is wat ik tegenwoordig een beetje mis. Magic assists.

5 november 2019 om 09:19

Ik kan mij nog een schitterende hakbal herinneren van hem op Old Trafford. Heerlijke voetballer.

5 november 2019 om 10:01

Hele goeie voetballer, en een nog betere visie. Helaas was hij nooit goed genoeg als basisspeler. Vond hem altijd beter spelen als invaller. Hij was de ideale 12e man (vooral in het begin).Toekomstige trainer van Rea Madrid. Ik hoop dan dat Xavi dan de coach is van Barca. Oh.... dit wordt wat!

Wat een speler was dit zeg!deze man kon steekpasses geven waar je u tegen zei.hij had wel wat meer crediet mogen krijgen voor zijn spel en zesde zintuig ‘inzicht’zwaar onderschat destijds heel jammer.

Kijk eens aan, de lijntrekker als hoofdtrainer. Ben benieuwd hoe het zal gaan. Misschien zit ik fout, maar ik verwacht hier niet veel van. Zeker niet als Almeria zo omgaat met hun personeel.

Pfff wat een legende! Hopelijk slaagt hij bij almeria. Zou het hem van harte gunnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren