Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boilesen: ‘Ik voel me goed bij Ajax en ga hier niet zomaar weg’

Laatste update:

Als Ajax Mitchell Dijks binnenhaalt, dan wordt het contract van Nicolai Boilesen mogelijk niet verlengd. Dat meldde De Telegraaf vorige week vrijdag. De Deen lijkt zich dan ook te moeten beraden over zijn toekomst en in gesprek met Jydske Vetstkysten laat hij vrijdagavond ook weten dat hij eventueel openstaat voor een nieuw avontuur.

/

“De club is voor mij het belangrijkste. Het is niet aan mij om te bepalen of ik in de Premier League, Bundesliga of Primera División wil spelen, het gaat om de club. Ik heb een slecht seizoen gedraaid, maar voel me verder goed bij deze club en ga niet zomaar weg. Maar ik sluit ook niets uit. Als er een goede aanbieding komt, dan ga ik daar naar kijken”, aldus de 23-jarige Boilesen.

Boilesen speelt sinds 2010 voor Ajax en maakte alle vier de kampioenschappen onder Frank de Boer mee. In het onlangs afgelopen voetbaljaar moesten de Amsterdammers genoegen nemen met de tweede plek, achter PSV. Boilesen droeg verschillende keren de aanvoerdersband om zijn arm, maar De Boer is niet tevreden over wat de Deen in de afgelopen maanden heeft laten zien.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Best jammer dat hij dit seizoen matig tot slecht gespeeld heeft, want ik zag eerst wel talent in deze jongen.

29 mei 2015 om 23:10

Precies, ik ook. Deze jongen heeft talent en als ajacied moet je hem tijd gunnen.

30 mei 2015 om 00:18

Hoe lang nog? Begin goed maar geen vooruit eerder achteruit. Veel geblesseerd geweest afgelopen jaren. Het lijkt mij verstandig dat Ajax hem verkoopt in de zomer, nu ze er nog geld voor kunnen vangen.

30 mei 2015 om 01:44

Ja precies! Hij is echt DE enige echte aanvoerder van dit Ajax! Haha

30 mei 2015 om 07:04

Ajax heeft tijd genoeg getoond! Jarenlang paar wedsttijden goed spelen en daarna weer geblesseerd, speelt hij een heel jaar als aanvoerder is hij dramatisch en heeft hij niet eens de echte zelfreflectie om dat toe tr geven, want zo slecht ging het niet?! Strik erom en weg ermee, zonde dat er geen goede wissel was voor hem

30 mei 2015 om 08:26

Bied hem een contract voor 2 jaar aan, of verkoop hem met een doorverkoopclausule, zoals bij Dijks. Ik verwacht dat hij in de toekomst nog wel kan verrassen. Als we hem dan voor weinig hebben laten gaan, is dat zonde. Hoe je ook over Boilesen denkt, potentie heeft ie wel.

30 mei 2015 om 08:52

Hij heeft in 5 a 6 jaar tijd +- 60 wedstrijden voor Ajax gespeeld. Is vaker geblesseerd geweest dan fit. Nu is hij een tijdje fit en hij bakt er werkelijk waar niets van. In zijn begin jaren was het inderdaad een toptalent en waarschijnlijk heeft hij dat talent nog steeds, echter is er een probleem: Zoveel blessures hebben hem gewoon gigantisch ver terug geworpen alsof het weer een 15, 16 jarige is. Sorry, voordat hij dus weer op niveau is van bij zijn debuut, zijn we 2 a 3 jaar verder. Jammer, hij is de zwakste schakel. Tot ziens Nicolai.

30 mei 2015 om 10:43

Jij geeft precies aan waar bij deze speler het probleem zit. Hij is veel geblesseerd geweest. Daardoor is hij in zijn ontwikkeling gestagneerd en dat probeert hij te overcompenseren met ijver als hij speelt. Als hij als linksback vanuit zijn functie sober zou spelen ipv langs de linkerkant overal te willen zijn en vanaf compleet idiote plekken de bal de diepte in te trappen... dan raakt hij a) minder geblesseerd en b) kan hij zijn verdedigende taken beter uitvoeren en c) laat hij anderen beter spelen....

30 mei 2015 om 02:17

Hij had de belofte ook wel maar als je zo jong zo vaak en zo lang geblesseerd bent geweest dan kan het nu eenmaal gewoon zo zijn dat het er nooit meer uitkomt.

De grote blunder die de Boer heeft gemaakt is om hem aanvoerder te maken. Dat sloeg namelijk helemaal nergens op. De aanvoerder is overduidelijk Klaassen. Boilesen heeft geen uitstraling. Het lijkt hem allemaal weinig te boeien. Weet niet waarom het draait.

Als je dan zo belabberd speelt en je verdediging keer op keer in de steek laat dan keert iedereen ook tegen je. Helemaal als je in de picture staat als aanvoerder.

Ik hoop dan ook dat hij samen met Sigthorson gaat vertrekken deze zomer. 2 spelers waar elke Ajacied of voetballiefhebber zich groen en geel aan ergert. Je kunt het je publiek ook niet aandoen om deze spelers op te blijven stellen.

Gelukkig geeft die nu toe dat die een slecht seizoen heeft gedraaid. Op een goed volgend seizoen dan maar, ik weet dat hij het in zich heeft!

Zou het beste zijn als ajax boilesen zijn contract laat uitdienen. Boilesen zou namelijk nog steeds beter zijn dan dijks. Wellicht kan de concurrentie van dijks hem inspireren om beter te gaan spelen.

30 mei 2015 om 00:18

Nu graag ook nog wat degelijke concurrentie voor van Rhijn!

30 mei 2015 om 05:54

Tete

31 mei 2015 om 00:15

Misschien moet Ajax Pele van Anholt halen als concurrent voor van Rhijn. Die 2 zijn denk ik aan elkaar gewaagd en kunnen elkaar naar een hoger niveau brengen.

Heeft potentie als goede linksback voor Ajax ondanks het magere seizoen. Probeer hem nog 1 seizoen te verlengen. Kan dan mooi de concurrentie aangaan met Dijks.

Opzich mag hij best blijven voor een seizoen om te concurreren met Dijks. Misschien vindt hij zijn vorm weer wat hij vanaf het begin van Ajax liet zien. Helaas is het een man van glas. Denk ook mede daarom dat Ajax niet gaat verlengen met Boilesen.

29 mei 2015 om 23:26

Verlengen hoeft inderdaad niet nee. Maar voor volgend seizoen zou een bezetting met boilesen en dijks prima zijn. Dijks als basisspeler zie ik nog niet zo zitten, hij heeft pas 1 aardig seizoen gedraaid en moet je niet gelijk voor de leeuwen gooien in ajax 1. Rustig laten brengen, boilesen heeft meer ervaring om bij ajax te spelen.

30 mei 2015 om 01:03

Ja, laat hem het ajax spel leren eerst. Ook al is het een ajacied die terug is, want het is belangrijk.

Boilesen speelde in 5 seizoenen 52 wedstrijden en de goede wedstrijden waren op de vingers van 1 hand te tellen. Snel afscheid nemen van Boilesen en door selecteren.

29 mei 2015 om 23:51

Precies. Heeft zelden goed gespeeld. Is in het verleden dan ook flink gehyped.

Strik erom, weg ermee...
Nu de scouts op pad sturen voor een nog extra linksback

Boilesen mag weg. Heeft bewezen niet het grote talent te zijn dat men in hem zag.
Iedereen kan mindere wedstrijden hebben, of zelfs een minder seizoen.
Maar dan zak je niet op constante basis zo volledig door het ijs.
Het is niet alleszeggend, maar ook geen toeval dat hij bij de absolute onderkant van het G-klassement staat.

Nee, ga maar gewoon weg.

Boilesen of Dijks, beide spelers zijn niet van het niveau Ajax.

Omdat niemand hem wil haha daarom wegwezen boilesen eerst nog twijfelen niemand wil je hup get out

30 mei 2015 om 00:45

Boilesen jammer, leek een groot talent maar heeft zichzelf niet kunnen bewijzen

30 mei 2015 om 01:04

Jullie riepen dat het een groot talent was.

1 uitbraak van boilesen kan gelijk de wedstrijd veranderen. Vele vergissen zich over hem. Hij heeft het dit seizoen niet laten zien maar dat maakt niet uit. Ajax is echt een sterk team als ze deze selectie behouden. Bazoer en sinkgraven zullen veel tijd krijgen

Deze man heeft het tot nog toe nooit over zijn uitermate slechte spel gehad het afgelopen seizoen. Alleen over dat hij misschien wel naar een andere (betere) competitie wil. Zo vreemd.

Het is bij Ajax hollen of stil staan.
Talentvolle spelers die geen kans krijgen.
Of spelers die een heel seizoen en soms nog langer mogen aanrommelen en gewoon elke keer worden opgesteld alsof er niks aan de hand is.
Terwijl een blinde oma nog kan zien dat de speler elke wedstrijd zo een beetje bijna alles fout doet.
Slechte coaching van Frank de Boer als je het mij vraagt.

En Stel dat zo een speler na anderhalf seizoen ineens ietsje beter wordt.
Was dat het waard?
Dan heb je als coach nog steeds gefaald.
Rest van het team moet harder werken om het gepruts van zo een speler weg te werken.
Dat is egoistisch en dom van de coach om stug door te gaan met zo een speler.



Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren