Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boadu scoort razendsnel en beleeft heerlijk debuut voor FC Twente

Laatste update:

Myron Boadu heeft zaterdag een heerlijk debuut beleefd voor FC Twente. De spits, die op Deadline Day gehuurd werd van AS Monaco, maakte tegen RKC Waalwijk binnen 68 seconden na zijn entree een doelpunt. Twee minuten later had Boadu ook nog een beslissende rol in de treffer van Younes Taha. Ricky van Wolfswinkel had voor rust al gescoord: 3-0. Twente verkleint de achterstand op nummer drie Feyenoord naar twee punten. RKC staat zestiende.

FC Twente versterkte zich op Deadline Day met de tijdelijke komst van Boadu, maar de spits stond niet in de basis. Ricky van Wolfswinkel, terug van ziekte, is na het vertrek van Manfred Ugalde voorlopig de eerste spits van Twente. Bij RKC ontbrak de eerste spits, Michiel Kramer, vanwege een schorsing. Mats Seuntjens werd naar het centrum geschoven om dat op te lossen.

Al in de tweede minuut werd RKC gevaarlijk. Een hoekschop belandde in de drukte bij Reuven Niemeijer, die de bal op drie meter afstand van het doel verlengde. Lars Unnerstall kon zich er nog net voor gooien.

De Waalwijkers bleven in de openingsfase brutaal aandringen. Een kopbal van Chris Lokesa werd gekeerd, terwijl Mats Seuntjens even later te lang wachtte met zijn schot, waardoor Robin Pröpper zich ervoor kon werpen.

In de 21ste minuut sloeg Twente uit het niets toe. Sem Steijn bracht de bal voor het doel, waarna Michel Vlap die met een bekeken kopballetje panklaar legde voor Van Wolfswinkel. De spits tikte van dichtbij binnen: 1-0.

Vlak voor rust leek Steijn de voorsprong voor Twente te verdubbelen door een voorzet van Michal Sadílek in te tikken, maar de middenvelder gaf die assist vanuit buitenspelpositie en werd teruggefloten.

In de tweede helft opende Twente een stuk sterker dan in de eerste. Een poging van Vlap werd met de voeten gekeerd door Etienne Vaessen, waarna Van Wolfswinkel een nauwelijks te missen rebound kreeg. De spits schoot echter tegen de keeper op.

Daarna ging Vaessen in de fout bij het wegtrappen van een bal. Daan Rots onderschepte de bal op de punt van het strafschopgebied bij de keeper van RKC en gaf een voorzet op Van Wolfswinkel. Opnieuw leek de aanvaller te gaan scoren, er stond immers geen keeper in het doel, maar ditmaal bracht verdediger Dario Van den Buijs redding voor RKC met een ultiem blok.

In de 78ste minuut mocht Boadu zijn opwachting maken als invaller voor Van Wolfswinkel. De spits had twee minuten nodig voor zijn eerste doelpunt in Enschedese dienst. Boadu werd een-op-een gezet door Youri Regeer, omspeelde Vaessen met enig fortuin en kon de bal daarna in een leeg doel tikken: 2-0.

Twee minuten later had Boadu een beslissende rol in het derde doelpunt van Twente. Zijn schot werd met de voet gekeerd door Vaessen, waardoor Younes Taha de rebound simpel intikte: 3-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Boadu in Oranje! Even zonder dollen. Als dit zijn kwaliteiten zijn (ik was hem uit het oog verloren) en hij weet het vol te houden, dan moet hij in ieder geval de kans krijgen

3 februari 2024 om 18:29

Nou nou even rustig. Typisch Nederlands weer dit als een Nederlandse spits weer een keertje scoort hoor

3 februari 2024 om 18:35

Is toch overduidelijk een grap, om daar serieus op in te gaan. Relax

3 februari 2024 om 18:36

Was natuurlijk met een knipoog ;-). Zoals ik zei was ik hem uit het oog verloren, maar wat ik vandaag zag brengt hoop. In dat kwartier liet hij zijn kwaliteiten zien. Als dit zijn niveau is, na zo lang niet gespeeld te hebben, dan verwacht ik dat hij een kans zal krijgen. En nee, niet alleen door zijn doelpunt. Of heb je de wedstrijd niet gekeken?

3 februari 2024 om 18:53

15 min om alles te geven. In 90 min kan je dat nooit doen. daarnaast was het gewoon een lucky goal. Als dit het niveau is, dan was Vleminckx ook een topspits

3 februari 2024 om 18:59

Daarom zegt hij ook ALS hij dat niveau vast weet te houden. Als je 90 minuten lang kan spelen zoals hij deze 15 speelde is dat toch gewoon een prima optie? Daarnaast snap ik niet waarom je dit een Lucky goal vindt. Hij loopt op precies het juiste moment, omspeelt de keeper prima en rond daarna af. Enige gelukkige is dat hij de bal daar even kwijt was en meekreeg, al is het meer pech dat hij hem überhaupt niet helemaal soepel meekreeg.

3 februari 2024 om 18:38

haha zonder dollen zeggen maar wel na 15 min spelen in oranje moeten haha. Rustaggggg

3 februari 2024 om 18:45

@Mini-lens: leer anders even om te lezen. Ik geef aan dat hij de kans moet krijgen als hij dit langer weet vol te houden. Ik neem aan dat jij ook wel snapt dat geen enkele speler na 15 minuten een kans verdient in Oranje. Dat gebeurt alleen als ze een bal naar de juiste kleur kunnen spelen als ze bij Ajax onder contract staan

4 februari 2024 om 19:20

Krijgen we dat weer.. Bij Wieffer en hartman was dat niet? Zet je bril anders ff af..
En leren lezen.. gezien de reacties waren er meer die t niet echt duidelijk vonden of beetje overdreven om na 15 min uberhaupt over het nl elftal te praten.

3 februari 2024 om 18:39

Prachtig voor die jongen, maar dit zegt toch gewoon alles over het niveau van de Eredivisie. Is in Frankrijk 3 jaar lang niet aan de bak gekomen. Wij doen soms echt of er alleen in Nederland word gevoetbald.

3 februari 2024 om 18:53

Nee Baradona, soms zijn speler en club niet altijd een match. Heeft niet altijd met niveau te maken.

3 februari 2024 om 19:01

Ah ja. Een beetje zoals Botman niet mee kon met Ajax, maar wel de Premier League en de ligue 1 overhoop speelde. Dat kan natuurlijk alleen komen doordat het niveau van de eredivisie veel hoger is dan het niveau van die competities. Zoals Hisztory zegt, soms passen club en speler niet bij elkaar, dat betekent niet dat de speler slecht is.

3 februari 2024 om 19:01

Precies er zijn ook buitenlandse spelers die hier niet niet aarden neem een Savio als voorbeeld.

3 februari 2024 om 19:00

Hij debuteerde anders ook verdomde sterk in Oranje. Gewoon een paar jaar weggegooid bij Monaco en nu weer back in business.

3 februari 2024 om 19:35

Wat een rommelgoal, hij had gewoon mazzel. Boadu is snel maar afmaken is niet zijn sterkste punt.

Wat was het een kwartier lang genieten van Boadu. Nu pas op 60% en je ziet al het verschil. Worden nog 5 mooie maanden voor Twente. Strijd om plaats 2 is nog niet gestreden.

3 februari 2024 om 18:30

Niemand in Twente kijkt naar de tweede plaats hoor. Ik hoop ook echt dat Feyenoord morgen wint, zodat Twente de derde plek langer vasthoudt.

3 februari 2024 om 18:35

Inderdaad. Ik vind de derde plek prima. Laat feyenoord maar 2e worden.

3 februari 2024 om 19:06

Juist, helemaal mee eens! Winst voor Feyenoord is veel belangrijker voor ons.

3 februari 2024 om 18:34

2e niet realistisch. 3e plek verdedigen is wat twente gaat doen.

3 februari 2024 om 18:50

Laten we a.u.b. ophouden. Boadu kreeg 15 min dus kon alle energie erin steken. Als je 90 min speelt zal je je energie moeten verdelen. Daarnaast kreeg die alle ruimte op het laatst. Ik loop echt nog verre van de polonaise

3 februari 2024 om 19:30

Als Ajax supporter zie ik ook geen reden om de polonaise te lopen.

4 februari 2024 om 07:04

Ik kijk ook beetje met twentse bril, zou het graag willen maar dan moet een ieder wel 5% beter worden. Blijf overigens wel balen vd deal met Badou zonder koopoptie

De invallers doen het. Mooi. Het was echt best wel slecht totdat zij kwamen. En eerlijk is eerlijk, die invallers zijn waarschijnlijk ook gewoon de betere voetballers. Unuvar, Eiting en Taha zijn begaafder dan Vlap, Kjolo en Rots. Boadu lijkt wel een fijn wapen om erbij te hebben zeg. Snelheid, kracht en doelgerichtheid. Blij met de 3 punten. Nu lekker kijken hoe de concurrentie punten gaat verspelen.

3 februari 2024 om 18:30

Als ik het goed lees ga je er vanuit dat PSV wint? Of zie je PSV nog als concurrentie?

3 februari 2024 om 18:32

Ajax en AZ met name. En met een heel klein schuin oogje nog naar Feyenoord kijken.

Verschrikkelijke eerste helft, tweede helft oppermachtig. Vlap mag wel eens gaan banken, geef Taha of Unuvar maar wat meer tijd. Ook Eiting verdiend duidelijk een basisplek, iets wat Boadu binnenkort ook krijgt. Al viel hij nu op een ideaal moment in.

3 februari 2024 om 18:31

Zuur voor Ricky, ik vind hem echt wel een prima spits. Eerst Ugalde die hem naar de zijkant dwingt en nu Boadu die hem waarschijnlijk weer uit de spitspositie gaat spelne

3 februari 2024 om 20:07

Maar Van Wolfswinkel is ook alweer 35 jaar. Dus die moet ook wel weten dat hij heel dicht tegen het einde van zijn carriere is. Vooralsnog is die nog super efficient met 653 minuten (over 18 wedstrijden) en 8 goals.

3 februari 2024 om 19:35

Niet per se mee eens, dat Vlap niet rendeert op linksbuiten ziet iedereen maar vind het over het algemeen wel voetballend beter met hem dan met Steijn op 10.
Ik zou Vlap naar het midden halen en Unuvar maar de kans gaan geven.
Eiting is lastig, Kjolo doet veel onzichtbaar werk.

3 februari 2024 om 19:42

Is ook lastig, maar man, wat gaat het voetbal sneller met Eiting. Dat is echt wel nodig. Nadeel is dat Kjolo en Sadilek beide goede voetballers zijn, maar je hebt meer voetballend vermogen nodig. Andere oplossing zou Regeer voor Smal zijn, want die kan er niets meer van.

3 februari 2024 om 20:10

Vandaag was Kjolo slecht hoor. Zoveel ballen die hij zomaar inlevert. Vind hem niet super constant.

Rkc speelde een goede eerste helft. Twente was de eerste helft erg zwak. Nadat eiting inviel liep het veel beter. Natuurlijk boadu en Ünüvar niet vergeten. Ik hoop dat ze Ünüvar volledig over kunnen nemen.

Boadu. Daar gaan we nog veel plezier aan beleven. Nu al beslissend terwijl hij nog maar op 70-80% zit.

De wissels horen gewoon basis te staan, zoveel meer voetbal.

3 februari 2024 om 18:37

Mee eens. Vlap heeft zoveel tijd nodig en heeft veel balverlies. Unuvar, Taha en Boadu. Heerlijke aanval. Oosting moet keuzes maken.

3 februari 2024 om 18:48

Klopt, tegen de rechterrijtje clubs sowieso.

Ik had verwacht dat Twente met de verkoop van Ugalde een flinke jas uit had gedaan, ook omdat ik de indruk had dat Boadu het scoren toch een beetje verleerd was. Nu wil ik na 1 wedstrijd ook geen conclusies trekken, maar dit is in ieder geval een lekker begin voor hem!

Hier is hopen dat Taha, Eiting en Ünuvar in de basis staan volgende keer..
Man man, wat een verschil weer als de gebruikelijke 2 voorin er af gaan.

3 februari 2024 om 19:08

Ik weet het niet, vandaag was de 1e helft natuurlijk wel heel slecht daar niet van, maar ik geloof wel in Oosting zijn visie met je hebt een team die start en een team die de wedstrijd af maakt.
Taha brengen na 70min heeft meer zin dan Rots in brengen na 70min voor mijn gevoel.

3 februari 2024 om 19:09

Dat is ook waar, maar om die reden je betere speler maar 20 min geven en de slechtere speler 70 is ook wat raar.

3 februari 2024 om 19:32

Klopt en heb ook wel vertrouwen in Oosting.
Echter is het ook makkelijker voor Vlap en Rots om er in te komen na 70 minuten.

3 februari 2024 om 19:34

Denk dat het lastig is om van buitenaf in te schatten wat de betere speler voor 70 of 20 minuten is, Eiting/Kjölo bijvoorbeeld, tuurlijk ga je met Eiting meer kansen creëeren, met Kjölo daarintegen geef je er zelf weer minder weg.

Unuvar Boadu Taha Eiting moeten voortaan Basis wat een gevaar kwam eruit bij hun ,genieten van het laatste 15 min ,Boadu had nog 2 keer kunnen scoren en Unuvar was betrokken bij 2 prachtige aanvallen met hun erbij is FC Twente zeer gevaarlijk in de aanval! Word lastig nu voor Ajax de derde plek

Spits Nederlands Elftal is bekend.
BOADU is de nr 1 Spits. Koeman wakker worden.

Heel pijnlijk om hem als AZ-fan te zien schitteren bij Twente

3 februari 2024 om 19:54

Waarom? Jullie hebben met Pavlidis een geweldenaar in de spits.

Boadu de klasse spat eraf, als Brobbey kans op kans krijgt bij Koeman...Dan mag Boadu die ook krijgen. Wat een wereldklasse straalt er vanaf. Wordt een intense strijd om plek 2 CL.

Dit is toch echt de wedstrijd van de invallers. Alle 5 deden ze hun voorgangers verbleken. Eerste helft ongelofelijk matig met een totaal gebrek aan creativiteit. Linkerkant was volledig onzichtbaar. Vlap levert een prima assist en dan denk je nu heeft hij vertrouwen en is hij los maar het bleef daarna net zo slap en niets toevoegend als daarvoor. Ook bij Steyn zal er een tandje bij moeten. Is de flow van de eerste competitie helft flink kwijt. Prachtige entree voor Boadu natuurlijk en ook Eiting, Regeer en Taha vielen prima in. Maar voor mij de beste was Ünüvar. Joseph a.u.b., geef hem meer speeltijd. Daar waar er het totaal niet liep op links ging het plotseling lopen, hij strooide met intelligente passes en we kregen niet alleen een kwaliteitsimpuls links voorin, maar onmiddellijk speelde ook Smal weer veel beter. Dus twee vliegen in 1 klap. De concurrentie wordt groter en groter en de mannen zullen van de jongens gescheiden worden. Niet presteren betekent banken en het zal mij benieuwen wie daar wel en niet mee kan omgaan.

4 februari 2024 om 07:11

Top analyse

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren