Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blick: PSV heeft ‘neusje voor’ in strijd met Fenerbahçe en Lyon

Laatste update:

Volgens La Gazzetta dello Sport heeft Ricardo Rodríguez reeds een persoonlijk akkoord bereikt met Fenerbahçe. Blick meldt woensdagochtend echter dat de zaken anders liggen. PSV heeft namelijk een 'neusje voor' in de strijd om de linksback van AC Milan, aldus het Zwitserse medium. Naast PSV en Fenerbahçe wil ook Olympique Lyon de vleugelverdediger op korte termijn aan de selectie toevoegen.

AC Milan vraagt volgens Blick voor zes miljoen euro voor Rodríguez, die zoals De Telegraaf het voorstelt een voorkeur heeft voor een overgang richting PSV. Diens zaakwaarnemer onderzoekt momenteel de mogelijkheden omtrent een transfer richting de Eredivisie. Rik Elfrink, clubwatcher van het Eindhovens Dagblad, laat echter weten dat PSV niet de 'hoofdprijs' wil betalen voor de linksback uit Zwitserland. AC Milan wil naar verluidt alleen meewerken aan een definitieve transfer, een huurdeal lijkt niet tot de mogelijkheden te behoren.

PSV-doelwit Ricardo Rodriguez overleefde hernia diafragmatica

Lees hier ons achtergrondverhaal over PSV-doelwit Ricardo RodríguezLees artikel

In dat kader heeft Fenerbahçe klaarblijkelijk een achterstand op PSV, daar de Turken inzetten op een huurovereenkomst voor Rodríguez. Laatstgenoemde moet bij AC Milan Theo Hernández voor zich dulden en maakt zich derhalve zorgen over zijn plaats in de EK-selectie van Zwitserland. Bondscoach Vlatko Petkovic liet onlangs al weten dat hij graag ziet dat zijn internationals wekelijks aan spelen toekomen. Een tussentijdse transfer voor de flankspeler, met een contract tot medio 2021 in Milaan, lijkt derhalve de beste oplossing voor alle partijen.

De linksbackpositie is al het gehele seizoen een probleem voor PSV. Toni Lato werd afgelopen zomer op huurbasis overgenomen van Valencia, maar wist nimmer te overtuigen in Eindhoven. De Spaanse verdediger speelt inmiddels voor Osasuna. Michal Sadílek en Oscar Boscagli maakten ook geen indruk aan de linkerkant van de verdediging, waardoor de komst van ‘topkandidaat’ Rodríguez zeer wenselijk lijkt te zijn voor interim-trainer Ernest Faber.

Zie jij Ricardo Rodríguez bij PSV tekenen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

6 miljoen is een koopje, hij staat er direct en kan op meeredere posities spelen.

8 januari 2020 om 09:38

Ik vraag het me af of hij er direct staat, en 6 miljoen is niet echt een koopje als alles mis bent gelopen het afgelopen jaar.

8 januari 2020 om 09:45

Voor deze speler wel hoor. Denk niet dat AC Milan echt 6 miljoen vraagt, dat is wel heel laag.

8 januari 2020 om 09:49

Vind het gewoon veel en het is wel een risico met hem denk ik.
Maar ja beter heb je zelf niet in je selectie zitten.

8 januari 2020 om 09:53

Een risico? 6 miljoen voor hem dat is juist geen risico. Je weet wat je binnenhaalt, heel veel ervaring en een prima linksback die het op hoog niveau heeft laten zien.

8 januari 2020 om 10:56

Kijk zijn statistieken is na! Voor dit seizoen gewoon 6-7 jaar vrijwel alles gespeeld(buiten wat blessures om). Daarnaast zijn Milan en Wolfsburg natuurlijk niet de minste clubs.

8 januari 2020 om 11:02

Ik wou zeggen dat is met de huidige markt een buitenkans ipv een risico.

8 januari 2020 om 13:17

Wel als je weet dat hij 2 seizoenen geleden voor 17 miljoen is gekocht en vorig seizoen vrijwel alles heeft gespeeld.

Volgens het artikel op de website van Blick wilt AC Milaan 6 miljoen Zwitserse frank voor Rodriguez (ongeveer 5,5 miljoen euro). Dit lijkt me zeer onwaarschijnlijk. Mocht hij zo weinig kosten en je kan hem voor de 5 miljoen halen. Dit is hetzelfde bedrag wat je eigenlijk voor Lato wilde betalen en dit is een gevestigde naam die nog jaren mee kan. Doorpakken John!

8 januari 2020 om 13:25

Het lijkt mij ook sterk. Volgens Italiaanse bronnen vroeg Milan minimaal 10 miljoen, dat lijkt me meer gepast. Hij is 2 seizoenen geleden voor 17 miljoen gehaald en heeft vorig seizoen vrijwel alles gespeeld. Dan lijkt het me erg sterk dat hij nu 11,5 miljoen in prijs is gedaald. Wellicht een constructie waarbij 5,5 miljoen wordt betaald en het dmv bonussen kan oplopen tot een bedrag dat dichter bij de 10 ligt. Ik heb overigens ook het idee dat PSV niet bepaald de voorkeur betreft voor Rodriguez zelf, maar dat PSV vooralsnog de enige club is die hem daadwerkelijk definitief wilt overnemen. Persoonlijk hoop ik echt dat hij komt, maar mijn gevoel zegt me dat het niet gaat lukken. Komt misschien ook door het gebrek aan vertrouwen in dhr. de Jong. Alsjeblieft, prove me wrong!

8 januari 2020 om 14:25

Geloof me als ik zeg dat ze man ontzettend gedaald is qua niveau. Vroeger leek hij af te stevenen om voor een topclub te spelen. Maar de tijd heeft iets anders doen uitwijzen. Een toptransfer zou ik hem niet noemen, wel een degelijke linksback voor in de basis.

6 miljoen is het risico wel waard, gezien de huidige bezetting op die positie en de sportieve status van PSV.

Zou leuk zijn als Eredivisie clubs meer van dit soort spelers zouden halen, voetballers die in top competities gewoon prima mee hebben gedraaid maar nog niet al te oud zijn, de talenten in de eredivisie kunnen veel leren van zulke spelers.

Voor 6 miljoen is dit een koopje. Wel jammer dat ze al eerder 2/3 linksbacks hebben gehaald en het seizoen feitelijk al gespeeld is voor PSv buiten de beker nog. Verder afwachten hoe goed hij nog is, want hij is niet voor niets bij een matig presterend AC Milan naar het 2e plan verhuisd...

Volgens de Turkse media wilt Milan rond de 5 miljoen euro en wilt Rodriguez een salaris van 3 miljoen en graag de overstap naar Fener maken. Of dat waar is valt te bezien, maar we hebben wel zwaar een linksback nodig. Fener heeft maar één echte in de selectie en die is en geblesseerd en vaak ook erg matig, nu zitten we te kloten met Dirar op de linksback en lees net dat de trainer ook Türüç daar wilt uitproberen. Na het mislopen van Kolarov zie ik hem graag komen.

Hopelijk dat we eindelijk de gewenste versterking binnen halen na Angelino. Boscagli en die Amerikaanse jongen uit Hannover mooi laten rijpen achter hem. Teze het met Dumfries laten uitvechten op de RB positie. Dan heb je alleen nog een ervaren speler nodig als centrale verdediger. Type Moreno.

8 januari 2020 om 18:03

Ik pleit voor Pieters

Ben in Eijsden (L) van Bommel tegengekomen en hij geeft aan dat hij nog steeds een goede band heeft met mensen in en rondom psv.
Het is van Bommel die met Johan Vogel heeft gesproken over Rodriguez. Vogel heeft Rodriguez warm gemaakt voor psv dus die transfer zal er komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren