Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Toptalent ingezet in jacht op handtekening van Ricardo Rodriguez’

Laatste update:

Hertha BSC onderzoekt de mogelijkheden om Ricardo Rodríguez terug te halen naar de Bundesliga, zo verzekert Sport Mediaset vrijdag. De ambitieuze club uit de Duitse hoofdstad is eventueel bereid om Lazar Samardzic in de deal te betrekken. Rodríguez is na een verhuurperiode bij PSV teruggekeerd bij AC Milan, al lijkt speeltijd in het San Siro geen optie te zijn. Een tussentijds vertrek is normaal gesproken dan ook de beste oplossing voor alle partijen.

Rodríguez werd in de winterstop van afgelopen seizoen door AC Milan verhuurd aan PSV. De Zwitserse linksback kwam vanwege de coronacrisis tot slechts zes optredens in het shirt van de Eindhovense club. De technische leiding was desondanks tevreden over de inbreng van de vleugelverdediger, waardoor werd gekeken naar verlenging van de samenwerking. PSV was naar verluidt bereid om te voldoen aan de transfersom van drie miljoen euro. maar haakte af vanwege het jaarsalaris van Rodríguez van 5,5 miljoen euro bruto.

Samardzic is volgens Sport Mediaset een interessante optie voor AC Milan. De pas achttienjarige aanvallende middenvelder kwam afgelopen seizoen tot veertien doelpunten en negen assists in zestien duels namens het Onder 19-elftal van Hertha BSC. Mede hierdoor is Samardzic onder de aandacht gekomen van enkele topclubs in Europa, waaronder dus AC Milan. Een deal waarbij de middenvelder wordt aangetrokken en Rodríguez vertrekt is het onderzoeken waard, zo klinkt het.

Rodríguez, die eerder voor VfL Wolfsburg uitkwam in de Bundesliga, wordt al langere tijd genoemd als mogelijke aanwinst van verschillende clubs. Onder meer de namen van Trabzonspor en Lokomotiv Moskou kwamen voorbij, evenals die van Eintracht Frankfurt en TSG Hoffenheim. Hertha BSC is ook al eens naar voren geschoven, al was Samardzic toen nog niet in beeld als mogelijk ruilobject.

Is Hertha BSC een geschikte club voor Ricardo Rodríguez?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo, VZ is er eens snel bij omtrend Milan transfers, dit is namelijk pas vandaag bekend, zover ik weet. Maarre, idk, 18 jarige broekie dat nog niet eens speelt bij een niveau Hertha en moet nu naar Milan, ik zie het niet meteen zitten. Wat mij handig lijkt mits dit door gaat, hem te laten stallen bij Hertha en dat hij in het eerste zijn minuten gaat mee pakken, want anders gaat die gogme met nul kommo nul Baggage naar Milan. EN dat als middenvelder dat al goed bezet is. En kan best zijn dat het een toekomst aankoop is, maar dan zie ik liever een 18 jarige serie A speler. Die zal nul aanpassing nodig hebben en kan dan gelijk werken aan zijn niveau

31 juli 2020 om 13:48

Tja, maar die 3 miljoen die Rodriguez gaat opbrengen heb je ook niet heel veel aan, dus kun je best een risico nemen met een talentje

31 juli 2020 om 14:40

Is echt een supertalent deze jongen. Rodriguez zal ingezet worden als ruilmiddel voor hem en niet andersom zoals de titel suggereert. Echt een kans die we met beide handen aan moeten grijpen.

Hertha lijkt me een prima club voor Rodriguez, maar wat een salaris heeft die vent bij Milan joh! 5,5mln voor zo’n medium linksback is idioot.

31 juli 2020 om 13:58

Was bij Wolfsburg natuurlijk wel een absolute uitblinker he. Met het oog op 'hij groeit door en wordt een absolute topper' gehaald en waarschijnlijk dat salaris aangeboden gekregen. Een andere reden kan ik ook niet bedenken.

Zo‘n talent te verkopen is echt dom. Beter iets meer voor Rodriguez betalen. Maar het lijkt erop dat zich Hertha tot een pure koopclub ontwikkelt. Jeugdopleiding alleen nog maar omdat je anders geen licentie krijgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren