Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blanc erkent verlangen om Di Maria binnen te halen

Laatste update:

Laurent Blanc heeft officieel toegegeven dat Paris Saint-Germain geïnteresseerd is in de komst van Ángel Di Maria naar de Franse hoofdstad. Vorig jaar zomer haalde Manchester United de Argentijnse vleugelspeler voor 75 miljoen euro (een clubrecord) op bij Real Madrid, maar zijn eerste seizoen in Engeland verliep stroef. In Parijs ziet men Di Maria graag komen, maar Blanc denkt dat er wel meer clubs zijn die belangstelling zullen hebben.

/

Zondag berichtte de Frans-Monegaskische radiozender RMC dat Paris Saint-Germain zich officieel bij United zou hebben gemeld met een bod van 65 miljoen euro. Dinsdagochtend kwam daar het bericht van Le Parisien bij dat Di Maria zijn jawoord al gegeven zou hebben aan de F ranse kampioen voor een contract van vijf seizoenen. Zo ver is het echter allemaal nog niet, zegt Blanc zaterdag tegen L’Equipe.

De trainer van PSG zegt tegen de grote Franse krant slechts dat de zaak-Di Maria ‘ingewikkeld’ is. “Di Maria is een speler die toebehoort aan een zeer, zeer grote Engelse club en die club heeft hem vorig jaar pas gehaald. Als deze speler weg zou gaan uit Engeland, kun je erop rekenen dat andere teams interesse zullen tonen. Paris Saint-Germain is er daar dan een van. Mocht de speler echt vertrekken, dan breken er zware onderhandelingen aan. We volgen de zaak met grote belangstelling.”

Paris Saint-Germain is de best denkbare bestemming voor Ángel Di Maria

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Manchester United Di Maria laat gaan, dan hebben ze deze fantastische transferperiode in één keer weer verpest.

18 juli 2015 om 21:41

Ik denk nieteens dat ze hem heel erg zullen missen. Young hield Di Maria met zijn goede spel op de bank en ook gister speelde Young weer goed.

Di maria is natuurlijk een prima speler, maar moet het echt van momenten hebben en leidt veel slordig balverlies. Ik denk dat Di Maria weg is als ze met een goed bod komen.

Met dat geld kunnen ze dan proberen Pedro of Reus te halen.

18 juli 2015 om 21:45

Pedro? Haha je bent niet serieus te nemen man. Pedro wegdoen voor Di Maria is het domste wat Real kan doen. Reus zou misschien wel een goed idee kunnen zijn, mits Dormund bereid is hem te laten gaan. Verder gaan met de spelers die United nu op de flank heeft lopen is gewoon een enorme aderlating voor ze. Nogmaals ze doen met de verkoop van Di Maria, de tot nu toe geweldige transferperiode, in 1 keer teniet.

18 juli 2015 om 21:50

Leuk altijd, een mening verkondigen als waarheid, en na goede tegenargumenten het standpunt enkel herhalen.

18 juli 2015 om 21:57

Leuk altijd , alleen het standpunt lezen en om de tegenargumenten heen lezen. Selectief lezen noemen ze dat.

18 juli 2015 om 21:58

Real? Jij hebt de kop er niet helemaal bij vrolijke vriend.
Als je Di Maria kan verkopen voor een soortgelijk bedrag kan verkopen als dat je hem gekocht hebt, moet United dat gewoon doen.
Het boterde niet echt tussen Van Gaal en Di Maria, zijn 'flair' was afwezig...
Daarnaast; Pedro is een geweldige voetballer! Heeft samen met Messi en Villa de CL destijds gewonnen en hij was óntzettend belangrijk. Pedro is 1 van de meest onderschatte voetballers van dit moment, die cijfert zichzelf weg voor het elftal als het moet, maakt desondanks belangrijke doelpunten én werkt als een paard. Met Mata heeft United al genoeg creativiteit, ik zie liever Pedro bij United op de rechterflank dat Di Maria, al helemaal als je bedenkt dat Pedro maar 30 miljoen kost.
Reus is een droomaankoop, maar is denk ik niet haalbaar.

18 juli 2015 om 22:01

Geen enkel tegenargument te bespeuren Ieder zn manier van "discusieren" natuurlijk.

18 juli 2015 om 23:16

Di maria is wel 3 jaar jonger, met young heb je nog hoogstens twee jaar een speler die op dit niveau kan presteren. Di maria is 3 jaar jonger en heeft een hogere top hoewel hij minder constant is. Als hij nog een jaar in de bpl speelt verwacht ik wel dat hij een constanter niveau kan bereiken

18 juli 2015 om 21:44

Helemaal niet, als er 65 miljoen word neergeteld voor Di Maria moeten ze hem gewoon zonder pardon verkopen. Hij is een wereldaanvaller, schitterende dribbels, goede passes en een vrij goed schot. Helaas presteert hij niet meer dan 50% van het totale seizoen, dus niet constant met andere woorden.

Met die 65 miljoen kunnen ze dat geld misschien ineens voor De Bruyne neerleggen.

18 juli 2015 om 21:58

En wat moeten ze met de Bruyne wanneer ze genoeg aanvallende speler hebben?

18 juli 2015 om 22:27

Als Di Maria vertrekt hebben ze Depay, Young, Mata, Januzaj en eventueel Herrera en Fellaini voor de aanvallende posities op het middenveld. Dit lijkt me niet voldoende. Ik denk dat Di Maria nog een kans krijgt om zich te bewijzen en anders zal er ongetwijfeld iemand bij komen.

18 juli 2015 om 22:44

Rooney kan er ook nog, Valencia ook (al heeft die niet het niveau). Maar op 10 hebben ze genoeg spelers en het lijkt me niet dat je de Bruyne voor de flanken gaat halen, al kan hij daar wel spelen natuurlijk

19 juli 2015 om 08:14

Rooney en Wilson zijn de spelers die in aanmerking komen voor de spits positie. Valencia zal de back up worden van Darmian. Rooney zal alleen op 10 spelen als er een spits bij komt.

19 juli 2015 om 08:41

Dit lijkt je niet voldoende? Wil jij met 3 AMs spelen?

19 juli 2015 om 09:19

Van Gaal wilt iedere positie dubbel bezet hebben. Vul eens iedere positie in met 2 spelers, zonder spelers dubbbel in te zetten, en je zult zien dat je spelers te kort komt als Di Maria vertrekt.

18 juli 2015 om 22:01

Dat is alleen wanneer di Maria in van gaals plannen voorkomt. Maar met van gaal weet je het nooit, die heeft altijd 'revolutionaire' gedachten in zijn hoofd. En d di Maria een bankzitters blijft moet je hem zo snel mogelijk wegdoen natuurlijk

ManU moet gewoon een gok nemen door hem te houden , ik denk dat hij het heel goed gaat doen. Als hij slecht presteert pakken ze wel een groter verlies

Waarschijnlijk gaat idereen weer zeggen dat ze hem niet moeten halen en dat het teveel geld is blabla. Maar die gasten hebben er meer verstand van dan wij. Hun weten wat ze doen. Mvg, profanalist

18 juli 2015 om 22:16

"Zij weten"*
Dat betekent nog niet dat we er over mogen discussiëren.

19 juli 2015 om 09:33

*niet over mogen discussiëren

Zou een goede keus zijn , want vindt hem niet echt passen bij de premier league. Bij Psg zal hij weer gaan opbloeien

Ik hoop dat die bij Manchester blijft! Eerste jaar opwarmertje en dit seizoen knallen.

Die blijft dus gewoon bij United. In een 4-4-2 formatie als nummer 10 achter Rooney en zich dan bewijzen in de Premier league.

18 juli 2015 om 21:49

Depay naast Rooney?

18 juli 2015 om 22:28

Ik denk dat Depay dan op de linker vleugel gaat spelen ik zie het team zo voor me, waarbij ik hoop dat Otamendi nog wordt gekocht. Ik denk dat Di Maria dan veel zal wisselen met Mata, omdat Mata graag naar binnen trekt en Di Maria dan naar de rechter vleugel gaat en met een voorzet gevaarlijk kan zijn.

De Gea
Darmian
Smalling
Otamendi
Shaw
Schweinsteig
Schneiderlin
Mata
Di Maria
Depay
Rooney

Als United er 65 miljoen voor kan vangen zeg ik doen! De vleugels zijn voor de toekomst al redelijk bezet, en als er toch iemand gehaald moet worden zou ik voor Robben gaan. Die is niet duur vanwege z'n leeftijd, en daar zullen spelers als Januzaj en Depay alleen maar beter van worden.

Ik vind die dunne argentijn erg overschat en ook zeker niet constant genoeg voor de top.
Zijn niveau is net sub top niveau As Roma, Tottenham, sevilla en zelf Benfica.
Hij is ook vreselijk arrogant en dat is maar goed ook want hij kan niet eens een fatsoenlijk pass/voortzet geven door zijn onvermogen om een medespeler te vinden.

18 juli 2015 om 21:50

Typefout arrogant vervangen door Egoist.

Zou niet eens een verkeerde oplossing zijn puur kijkend naar het afgelopen seizoen. Aankoop wat mij betreft niet eens nodig bij Utd na de afgelopen aankopen. Denk dat di Maria beter zou passen in een minder fysieke competitie.

De Bruyne en of Reus lijken mij inderdaad fantastische aankopen voor Man. United. Misschien nog een centrale verdediger (Godin of Douglas).

19 juli 2015 om 09:36

Reus is dezelfde type speler als Young en Depay en zou een overbodige aankoop zijn. De Bruyne kan daarentegen prima op 10 spelen achter Rooney, met Mata op rechts. Ik acht de kans op de Bruyne vele malen groter dan Reus.

Heerlijke voetballer ♥, helaas volledig weggekwijnd in het foeilelijke Manchester. PSG zal hem denk ik meer liggen, ik hoop dat hij zo snel mogelijk uit Engeland vertrekt.

19 juli 2015 om 00:39

#Franseco. Zeker nog nooit in manchester geweest ?, Vast niet. Klakkeloos wat overnemen van anderen waarschijnlijk. Buiten het weer is het een prachtige stad, met onderandere het opera house, kathedraal, fletchengarden, en het heaton park voor op je vrije dag om lekker eens te gaan sporten. Totaal anders dan Madrid maar zeker geen foeilelijke stad hoe jij het noemt.

19 juli 2015 om 08:52

Nou en, Utrecht heeft ook een prachtige Oudegracht en een leuke Domplein en Dom en een leuke Nederlandse indruk. TivoliVredenburg is ook een opmerkelijk mooi modern gebouw. Manchester is gewoon een saaie grijze stad en Francesco heeft gelijk.

Blijft bizar dat ManU 75 miljoen voor een wisselvallige speler betaalde. Ze haddrn van te voren al kunnen weten als ze hun verstand gebruijkten dat Angel het moeilijk ging krijgen in de BPL. Ik gun hem echt deze transfer, bih PSG zal hij weer vaker geweldig spelen.

Zou zonde zijn als Man U hem laat laat gaan. Geweldige speler en kan het nog zeker maken in manchester.

Zou een goede transfer zijn voor Di Maria en PSG. Ik zeg doen.

Hoop dat Di Maria bij United blijft.

United moet het alleen doen als ze met het geld er een hele goede spits voor kunnen aantrekken. Ik zie het liever niet gebeuren, Falcao was al een gok.

Di Maria is een goede speler maar 60 miljoen of zelfs nog meer is veel te veel geld voor zo'n incostistente speler. Dat geld kan beter worden besteedt.

Als ie blijft en weer matig presteert kan welke club hem dan ook volgend zomer voor 30mil ophalen of wellicht al in januari want als ie slecht presteert en op geven moment niet meer speelt gaat ie irriteren, vooral met Van Gaal als coach.

Di Maria is een mooie voetballer en ondanks dat PSG hem best goed kan gebruiken, zeker als er jongens vertrekken, zie ik hem liever niet komen. Kost erg veel geld en is naar mijn mening niet altijd constant genoeg. Kan beter in Manchester blijven en komend seizoen vlammen en PSG moet proberen voor Pogba te gaan.

Lavezzi is een leuk spelertje maar hij is te grillig. Di Maria kan soms Dramaria zijn maar is gewoon van een hoger niveau. En als je ziet hoe ze David Luiz tam gekregen hebben daar in Parijs dan denk ik dat Di Maria ook wel in het gareel te krijgen is. Zonder rare Van Gaal fratsen.

Wel jammer dat Motta weg gaat trouwens, die liet het balletje vlot rondgaan. Nu houden ze Verratti zeker bij de club wat jammer is voor Real Madrid.

Di Maria zou wel bij PSG passen, als ze echt kans willen maken op de CL, is dit een logische aankoop. Maar ze zouden beter in het buidel kunnen tasten voor CR7.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren