Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blamage voor Internazionale en De Boer; Maher maakt eerste treffer

Laatste update:

Frank de Boer leek Internazionale na een stroeve start aan het voetballen te hebben gekregen, maar na de remise tegen Bologna (1-1) heeft de dd-voudig kampioen van Italië donderdagavond opnieuw teleurgesteld. Op bezoek bij Sparta Praag werd in het kader van de groepsfase van de Europa League met 3-1 verloren. FK Krasnodar won tegelijkertijd van OGC Nice (5-2) en Adam Maher maakte zijn eerste doelpunt voor Osmanlispor. Die treffer leverde echter geen punten op tegen FC Zürich (2-1).

/

Sparta Praag - Internazionale 3-1
Internazionale kreeg voor de zevende keer in acht wedstrijden dit seizoen het eerste doelpunt van het desbetreffende duel om de oren. I Nerazzurri keken al na zeven minuten tegen een achterstand aan: na halfslachtig ingrijpen van Felipe Melo kon Václav Kadlec scoren. Doelman Samir Handanovic had al eerder handelend moeten optreden op een inzet van Kadlec en na 25 minuten stelde de Tsjschische aanvaller de Sloveen wederom voor grote problemen. Kadlec stond na een snel genomen vrije trap van Martin Frydek volledig vrij in het strafschopgebied en schoot overhoeks binnen: 2-0. Internazionale kwam in het eerste bedrijf niet verder dan een schot van Antonio Candreva en een kopbal van Andrea Ranocchia.

De Boer hoopte dat Internazionale na rust wel een vuist kon maken, maar dat lukte niet. Hij bracht daarom Mauro Icardi en Ivan Perisic binnen de lijnen en na 71 minuten viel de aansluitingstreffer. Rodrigo Palacio schoof de bal binnen na een combinatie met Éder, maar die 2-1 werd al gauw weggepoetst door het door Zdenek Scasny getrainde Sparta Praag. Ranocchia veroorzaakte een vrije trap, incasseerde zijn tweede gele kaart en zag vanaf de zijkant hoe Holek er met een kopbal 3-1 van maakte in de Generali Arena. Eder kreeg nog wel een kans op de 3-2, maar de Braziliaanse Italiaan mikte naast.

/

FK Krasnodar - OGC Nice 5-2
Nice begon iets beter aan het duel, maar het waren de Russen die na een kwart wedstrijd de score openden. Voormalig Feyenoorder Fedor Smolov prikte binnen na een lage voorzet van Artur Jedrzejczyk en die 1-0 gaf de thuisploeg vertrouwen. Na een kans voor Odil Akhmedov maakte Joãozinho er na een inschattingsfout van Dante uiteindelijk 2-0 van. Krasnodar leek met die comfortabele voorsprong de kleedkamer op te kunnen zoeken in het Kuban Stadion, maar drie minuten voor de onderbreking scoorde Mario Balotelli op aangeven van Malang Sarr. De Italiaan maakte daarmee zijn derde doelpunt uit zijn laatste vijf schoten voor Nice.

Les Aiglons hoopten na die treffer door te drukken, maar na ruim een kwartier spelen in de tweede helft werd het 3-1 voor Krasnodar. Joãozinho mocht na een handsbal van Paul Baysse aanleggen vanaf elf meter en maakte geen fout. De koud ingevallen middenvelder Wylan Cyprien tekende achttien minuten voor tijd weer voor de aansluitingstreffer, maar verder kwam het team van Lucien Favre niet meer tegen de huidige nummer zes van de Premjer Liga. In de slotfase gooide Krasnodar het duel op slot: Ari, die voor rust was ingevallen voor de geblesseerd geraakte Smolov, was het eindstation van een counter en wederom Ari maakte er daarna nog 5-2 van.

/

FC Zürich - Osmanlispor 2-1
Maher begon op de bank, maar viel na ruim een uur spelen in voor voormalig NAC Breda-verdediger Aykut Demir. De aanvallende middenvelder had niet lang nodig om zijn stempel te drukken, want na 73 minuten scoorde met een laag schot na voorbereidend werk van Aminu Umar. De score was geopend door Marco Schönbächler, die na een prachtige demarrage met een van richting veranderd schot het net vond. Daarvoor, na 26 minuten spelen, had Dzengis Cavusevic al een strafschop namens Zürich gemist. De Sloveen maakte die misser echter goed door na tachtig minuten te scoren na een pass van Adrian Winter: 2-1.

Denk jij dat Internazionale de Europa League-groep overleeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Boer is zo dom om gewoon weer een Europese wedstrijd niet serieus te nemen qua opstelling en krijgt weer de deksel op zijn neus. Op deze manier gaat hij kerst niet halen vrees ik

29 september 2016 om 20:59

Ik weet ook niet wat hij aan het doen is hoor. Op de backs na heeft hij een fantastische selectie, maar zowel in europa als in de competitie stelt hij de verkeerde mensen op.

29 september 2016 om 21:12

Frank was nooit zo goed in de poppetjes op de juiste plek neer zetten. Je primaire taak als coach.

30 september 2016 om 11:59

Lukt hem in de competitie anders aardig.. De focus ligt compleet niet op de EL.

29 september 2016 om 20:59

Nou ik denk dat het bestuur toch echt de competitie belangrijker vindt dan de EL hoor. Dus dat hij op deze manier de kerst niet gaat halen is natuurlijk wel heel erg overdreven. Ik snap wel dat wanneer je binnenstapt op een lastig moment bij een grote club dat je dan de focus legt op de competitie en niet onnodig risico gaat nemen in Europa. Tuurlijk moet het beter, maar ze gaan hem echt niet ontslaan omdat hij de EL niet wint

29 september 2016 om 21:05

Waarom gaat hij de Kerst niet halen dan? Hij staat in de competitie derde dus dat lijkt me niet.

30 september 2016 om 01:07

De focus ligt zo duidelijk niet op de EL dat dit wel met het bestuur afgestemd zal zijn. En zolang het in de serie a zo goed blijft hoeft ie zich geen zorgen te maken

30 september 2016 om 05:31

Joey

Heeft niemand nu door dat Inter, jammer genoeg, geen reet om de EL geeft? Als de Boer op het einde van de rit staat waar hij nu staat in de Serie A is het een geslaagd seizoen.

De boer past ook totaal niet bij inter. Snap niet dat hij Ajax heeft ingeruild voor zo'n club. De selectie sluit totaal niet aan bij zijn speel style. Hij had beter een jaar extra niks kunnen doen en zo wachten op een leuke club. Er valt geen eer te behalen bij dit inter Milan. Denk dat hij in de winter al op de wip ligt.

29 september 2016 om 22:35

Nou met spelers als Banega, Mario, Medel, Candreva, Perisic, en Icardi kan je heel goed het spelletje spelen dat FDB graag wil hebben. Dat hebben we de afgelopen wedstrijden wel gezien en er zit zeer zeker een stijgende lijn in het spel. Als je bijv. de wedstrijd tegen Juve hebt gezien dan zou je dit nooit zeggen . Ik durf te wedden dat je weinig hebt gezien van Inter dit seizoen in de Serie A.

Daarnaast is er sinds dit seizoen een totaal ander bestuur met een totaal ander beleid dan bijv onder Moratti toen trainers na 5 wedstrijden werden ontslagen.

Met dit team kan je heel ver komen in de Serie A, alleen de bank moet wat beter vooral achterin.

Handanovic
Ansaldi
Miranda
Murillo
Miangue
J.Mario
Medal
Candreva
Banega
Perisic
Icardi
29 september 2016 om 23:07

Ik merk toch wel weer dat het altijd aan de buitenlandse club ligt en nooit aan de Nederlandse trainer als ik zo alle reacties online en op tv lees.

Wanneer De Boer onderuit gaat met Inter, Dick Advocaat met Fener or weet ik veel wie met weet ik veel met welke buitenlandse club dan ligt het nooit aan die trainer. Onze trainers zijn blijkbaar heilig en hebben het voetbal uitgevonden. Het zijn ook allemaal toptrainers met Co Adriaanse voorop terwijl zij Europees nooit echt meedoen in de top.

30 september 2016 om 05:32

Matcoss

Al eens gezien wat voor goede voetballers dit Inter heeft? Ajax spelletje, balletje breed? Neen, dat kan de Boer met deze jongens ook hanteren en zelfs beter, Europa League word gewoon niet echt serieus genomen vrees ik.

Goed voor het vertrouwen van Maher!

Sparta Praag is geen club om van een blamage te spreken.

Oeiiii.. weer verlies voor Inter en Frank de Boer. Hij heeft het pittig daar.

29 september 2016 om 21:22

Nou pittig staan gewoon 3de hoor.

Ai ai ai frankie de boer heeft het zwaar met Inter. Moet nu toch ook wel meer resultaat gaan behalen.

30 september 2016 om 01:03

Doet het uitstekend met inter in de competitie, boven verwachting. De focus ligt gewoon niet op de EL, compleet b team elke keer.

Serieus, alle inter fans zijn dik tevreden met de boer

30 september 2016 om 04:47

Dat hij het in de competitie boven verwachting doet is natuurlijk niet zo. Inter heeft een uitstekende selectie en er is deze zomer voor ruim 90 miljoen aankopen gedaan. Eigenlijk vind ik alleen Juventus qua materiaal net wat beter dan Inter. Als dit Inter met dit materiaal niet in de top 3 eindigd is dat een wanprestatie.

30 september 2016 om 11:58

De Boer is zonder voorbereiding aan het seizoen begonnen met een selectie die niet fit was en met een ploeg waar geen enkel tactisch benul in zat. Als je Inter nu in de competitie ziet spelen zit er een duidelijke lijn in en weten ze belangrijke punten binnen te halen. Daarnaast ziet het er ook gewoon fris en leuk uit. Als je dit vergelijkt met vorig jaar is het een wereld van verschil, buitengewoon knap als je ziet dat ie er pas anderhalve maand zit.

Inter fans voor dit seizoen zeiden dat als de Boer top 4 zou halen hij het uitstekend gedaan zou hebben en voorlopig is ie goed bezig. Het spel wordt ook alleen maar beter tot nu toe.

Ik denk dat we erg blij mogen zijn dat Frank de Boer weg is bij Ajax. Bosz had misschien een trage start bij Ajax, ik zie wel een stijgende lijn, waarvan ik overtuigd ben dat het met de Boer niet meer gelukt was.

Probleem bij de Boer is echt dat hij tactisch erg matig is.

Snap ook niet waarom je steeds in Europa met even B elftal moet spelen. Speel in elke wedstrijd verdomme gewoon verdomme met de sterkste opstelling.

Gewoon eigen schuld van de Boer, als je met Ranocchia-Murilo speelt. En waarom niet Mario in de basis...

29 september 2016 om 22:23

Je kan niet altijd met Miranda en Murilio in t centrum spelen ze kunnen niet alle wedstrijden spelen, we hebben gewoon een hele slechte bank.

Mario speelt niet omdat hij niet is ingeschreven voor EL wegens de FFP net als Gabigol, Kondo en Jovetic. Daarnaast is Mario geblesseerd dus die ga je een tijdje niet zien.

Verder snap ik wel dat iedereen negatief is, maar als FDB straks CL haalt en plaats 3, 2 of 1 behaald dan gaat niemand het hebben over de EL. Voorlopig staan we derde dus in de competitie gaat het wel de goede kant op.

29 september 2016 om 22:27

Jij bent nou het voorbeeld van iemand die niet weet wat er speelt bij een club en dan gaan ze hier negatief reageren op iets waarvan ze niets van afweten. Als jij er iets van had geweten dan wist je wel dat Inter spelers als Joao Mario en Gabigol niet hebben ingeschreven voor de Europa League omwille van de fairplay regel. En over de Europa League? Wij Inter fans willen heel graag dat Frank dit serieus gaat nemen, want als winnaar mag je direct naar de groepsfase van de Ucl.
Maar Frank zal het wel beter weten dan ons, hij zal wel de competitie willen winnen en terecht. Kans hebben we

Grappig wist niet eens dat Maher weg was bij psv

Geen beste start van de EL voor Frank de Boer, maar Inter speelde ook verreweg niet met de beste selectie. Spelers als Ranocchia of Nagatomo moet je gewoon niet in de basis hebben staan, die zijn niet goed genoeg. Denk dat het duel van zondag tegen Roma wel belangrijker is, maar als ze daar geen resultaat boeken zal de druk er weer flink op staan.

Mooi zo voor maher. Ik hoop dat hij slaagt en dat hij een mooie club kan vinden. Fenerbache lijkt voor hem passen.

Wanneer gaat de boer de el eens serieus nemen? Als hij ook in seri a zo slechte resultaat gaat halen, zal hij echt niet redden bij inter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren