Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

BILD: Mislintat kijkt in eigen land en wil snel zaken doen met Bayern München

Laatste update:

Ajax is geïnteresseerd in de diensten van Eyüp Aydin, meldt Florian Plettenberg namens BILD. De achttienjarige defensieve middenvelder staat momenteel onder contract bij Bayern München, waar hij onderdeel uitmaakt van het beloftenteam. Ajax zou al gesproken hebben gevoerd met het talent. Plettenberg benadrukt echter dat de interesse zich in een vroeg stadium bevindt.

Dat Ajax in de zoektocht naar versterkingen uitkomt in Duitsland is niet geheel toevallig. De Amsterdammers hebben met Sven Mislintat een directeur voetbalzaken die de Duitse markt op zijn duimpje kent. Mislintat werkte eerder als technische man bij Borussia Dortmund en VfB Stuttgart en heeft in die hoedanigheid al veel spelers voorbij zien komen uit zijn geboorteland. Volgens Plettenberg is ditmaal zijn oog gevallen op Aydin.

De achttienjarige defensieve middenvelder moet bij Ajax in eerste instantie ervaring opdoen in het beloftenteam, met de mogelijkheid om door te stromen naar de hoofdmacht. Alhoewel de belangstelling zich in de aftastende fase bevindt, wordt al wel gesproken over een mogelijke transfersom van één miljoen euro. Ajax zou ook al gesproken hebben met Aydin. De inhoud en uitkomst van dat gesprek is vooralsnog onbekend.

Begin februari leek het er nog op alsof Aydin door Bayern zou worden verkocht aan een andere club uit de Bundesliga. De middenvelder ging ondanks een uitnodiging niet mee op het wintertrainingskamp naar Doha en had zijn zinnen gezet op speelminuten in een eerste elftal. BILD liet daarop de namen vallen van VfB Stuttgart, Eintracht Frankfurt en TSG Hoffenheim als mogelijke vervolgbestemming. Het is niet bekend of zij nog steeds in de markt zijn.

Eyüp Aydin als jeugdinternational van Duitsland.

Aydin, geboren in Heidenheim, deed enkel profervaring op op het vierde niveau in Duitsland. Bij Bayern wist hij zijn debuut in de hoofdmacht nog niet te maken. Afgelopen seizoen kwam hij namens het beloftenteam tot 24 wedstrijden, waarin hij 3 keer scoorde en 4 assists leverde. Een jaar eerder stopte de teller bij 30 wedstrijden, 1 goal en 6 assists. Ook kwam hij uit voor Bayern Onder 19 en Onder 17 en is hij Duits jeugdinternational. Zijn contract loopt nog door tot volgend jaar zomer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iemand enige kennis van deze jongen? Heb zijn naam nog nooit eerder gehoord. Ligt misschien aan mij

8 juni 2023 om 13:21

Ken hem ook niet. Maar het werkt heel simpel, is die goed genoegd dan blijft hij bij Bayern. Zien ze nu al dat hij dat niet redt, dan mag die verhuurd of weg. Hier heb je gewoon niks aan. Beetje het verhaal Vein (heet die zo) bij PSV. Zinloos dus

8 juni 2023 om 13:41

Je doelt op Adrian Fein. Heeft een erg goede techniek, maar daar houdt het ook mee op. Niet gek dat die nu bij Excelsior speelt.

8 juni 2023 om 14:39

Hoezo heb je hier niks aan? Staat te boek als best groot talent, dan kan je zo’n gok best wagen. Misschien geen Bayern niveau, maar dat zijn wij ook niet. En je trekt nu al je conclusies zonder enig beeld bij hem te hebben. Ook knap op zich.

8 juni 2023 om 15:09

Tja je zegt het zelf....een gokje. Maar het lijkt me dat we nu dringend behoefte hebben aan een stabiele basis. Je moet vrijwel een geheel nieuw elftal bouwen en dan heb je in eerste instantie een paar ervaren krachten nodig waarvan je weet wat ze brengen. Een doordacht plan zeg maar.

8 juni 2023 om 17:03

Dit is gewoon een speler die in Jong begint, niks om zorgen over te maken. Waarschijnlijk omdat Fitz-Jim en/of Vos definitief aansluiten bij het eerste. Met Delgado die niet is gebleven zou ik dat erg logisch vinden. De grote transfers komen nog wel.

8 juni 2023 om 17:15

Je moet inderdaad bouwen. Bij Bayern kan dat niet. Dus het kan zijn dat dit gewoon een uitstekende oplossing is van Diamant-augen.

8 juni 2023 om 17:58

HansjeInderdaad. Ene K. De Bruyne mocht ook weg van Chelsea, had Wolfsburg natuurlijk helemaal niets aan.

8 juni 2023 om 21:11

Salah mocht ook weg Lukaku mocht weg en City verloor Sancho aan Dortmund

11 juni 2023 om 20:24

Alsof er een volgorde van inkomende transfers moet zijn. Een TD is toch met veel meer dingen bezig.

8 juni 2023 om 18:04

Nummer 6Sterk aan de balNeemt graag risico in de passing vooruitDoet mee met het positie spelletjeWilt de bal hebbenWilt de bal gelijk doorspelen in een keerEn neemt graag vrijetrappenVoorbereiding graag laten meedoen aub

Ken deze speler niet dus weet niet hoe die is

Speler is 18, wordt gehaald voor Jong met de mogelijkheid om door te stromen naar de hoofdmacht. Klinkt niet als een directe versterking, terwijl me dat met het nakende vertrek van Alvarez wel wenselijk lijkt. Hoop bovendien dat de foto verouderd is, want hij oogt wat licht/smal/tenger (en vooral jeugdig) en dat is voor een CVM niet ideaal.

8 juni 2023 om 12:14

Ik gok dat de speler niet van jong bayern naar jong Ajax wilt maar juist bij het eerste aanhaken. Als hij echt goed is, dan kan dat op 18 jarige leeftijd wel. Hij neemt dan alleen wel de beoogde plek van Vos in..

8 juni 2023 om 12:19

Ik ken deze jongen niet maar als hij defensief is ksn vos ernaast gaan spelen maar vos is nog niet op het niveau van het eerste.
Vergeet niet dat taylor gewoon veel verder is dan Vos en die komt al te kort voor het eerste. Het lijkt me wel slimmer een ervaren kracht te halen want ik zie die jonkies niet heersen op het middenveld.

8 juni 2023 om 12:38

@midow, ik dacht precies hetzelfde. Lijkt mij dat ze niet 2 18jarige defensieve middenvelders in de a-selectie neerzetten. Dus deze jongen zou moeten strijden met Vos om een plekje op de bank/Jong Ajax? Lijkt me geen logische stap voor die jongen

8 juni 2023 om 12:21

De directe versterking kan je er ook nog bij verwachten, mocht deze speler komen.
Mislintat kijkt duidelijk ook naar de toekomst en daar is deze speler voor. De topaankoop voor 6 zal ook nog wel komen.

8 juni 2023 om 12:26

Volgens transfermarkt is hij 1,81 en daarmee een redelijk normale lengte. Vos lijkt mij de beste kandidaat om de handschoen op te pakken en is daarnaast ook behoorlijk fysiek en groot. Vos heeft daarnaast de voetbal kwaliteiten en met Branco vd boomen heb je ook al lengte in de ploeg.

Een talent die je kunt door ontwikkelen lijkt mij juist een goede optie!

Middenveld met een dubbele 6 zoals schone frenkie zou dan kunnen zijn:
Vos, Branco met Berghuis op 10.

Vos heeft dan naast en voorzich de nodige ervaring, waar hij zich aan ja optrekken.

Met de volgende Wissels kun je mooi rouleren: Klaassen, Taylor, Aydin? Fitz-Jim, Unuvar en Tadic kunnen eventueel nog op 10?!

8 juni 2023 om 12:37

Met Vos en Branco op het middenveld dan laat Ajax wel echt zien even een tussenjaar te nemen. Helemaal als je gaat rouleren met Taylor en Fitz Jim. Ik ben wel zeer benieuwd naar Godt die zie ik wel doorbreken.

Leuk dit soort spelers voor de toekomst, hiermee zit je niet direct de toekomstige trainer in zijn vaarwater. Hoop ook dat er snel duidelijkheid komt wie die toekomstige trainer is. Als je een trainer hebt kan je ook direct kijken voor directe versterkingen voor het eerste, wat natuurlijk hard nodig is.

8 juni 2023 om 13:48

Maar bepaald de trainer de versterkingen ? Volgens mij moet je als club een manier van spelen uitstralen en moet je een trainer en spelers halen die daarbij passen.

8 juni 2023 om 14:04

Dat zou kunnen , maar ik denk vaak dat de aankopen, zeker voor het eerste elftal, in samenspraak gaan met de trainer? Er zal altijd wel wat te bespreken zijn.

Geen Ajax-DNA dus kan niets zijn.
De data Duitser vernietigd de club met dit soort aankopen. Dit is niet het niveau wat Ajax moet nastreven. Moeten spelers van het B-elftal van Bayern Ajax op niveau krijgen?

Ik heb gehoord dat die Duitser goede banden heeft met de zaakwaarnemer van deze speler dus daar zit duidelijk een vorm van belangenverstrengeling.

Mocht het doorgaan verwacht ik om en nabij bovenstaande tekst uit een Telegraaf artikel te plukken.

8 juni 2023 om 16:17

. ........ Ik denk al, heeft valentijn trieste hier ook een account fzo

Je hebt net Van den Boomen gehaald, een 6 bij Ajaxspel, en je hebt Vos lopen die op het punt staat van doorbreken. Daarbij heb je nog Fitz-Jim, en Brandes is ook al 19.

Van den Boomen, die het vooral moet hebben van lange, vaak ook hoge passing terwijl Ajax 90% van de tijd korter over de grond speelt, niet zo goed is in de kleine ruimte terwijl Ajax daar veel in komt te spelen, is al een bedenkelijke 'aankoop', en dit zou meteen weer de tweede zijn. Zeker als hij al op zeer korte termijn als optie voor Ajax 1 wordt gezien.

8 juni 2023 om 13:37

Van den Boomen is een 8, Fitz Jim gaat richting de uitgang huur/verkoop. Deze jongen komt binnen als vervanger van Delgado en mag de strijd aangaan met Vos. Ajax moet absoluut nog een topper binnenhalen op de 6.

Wel met je eens dat van den Boomen qua spel niet bij Ajax past, ook z'n spelhervattingen hebben we niets aan zonder koppers.

9 juni 2023 om 12:29

@homelander

Van den Boomen was een 8 bij Toulouse, niet bij Ajax. Ajax is geen Toulouse, speelt heel anders. Van den Boomen kan alleen eventueel op 8 als je met een dubbele 6 speelt, dus twee lagere middenvelders. Maar zo zou Ajax niet moeten spelen.

Taylor heeft een minder jaar, maar dat heeft het hele elftal. Taylor is een ideale 8, dus die zou je ook niet moeten vervangen door Van den Boomen.

Inderdaad, geen koppers, en Ajaxspel gaat sowieso veelal over de grond met kortere passing, en je moet juist handig en vlot zijn in de kleine ruimte. Dat past allemaal niet zo bij Van den Boomen.

Veruit de grootste zwakte van Ajax de afgelopen jaren was de opbouw en het onder druk uitvoetballen. Dat wordt met Van den Boomen ipv Alvarez al wel veel beter, maar nog onnodig zwak.

8 juni 2023 om 13:37

Boomen is 27, een directe versterking voor het eerste elftal. Vos gaat aansluiten bij het eerst elftal.

Deze jongen wordt gekocht voor jong Ajax. Die spelen in de KKD en hebben ook een selectie van zeker 17 man nodig.

9 juni 2023 om 12:25

Er wordt geschreven dat ie gedurende het seizoen al eventueel bij Ajax 1 kan aansluiten, dus hebben bepaalde plannen met hem.

Ik ben bang dat Ajax inderdaad zo kansloos is Van den Boomen als 8 te zien.

Dan heb je dus al een TD van niks binnen gehaald.

9 juni 2023 om 12:32

We hebben nog geeneens een trainer dus hoe van de Boomen gezien gaat worden, daar valt niks over te zeggen.

Elke jeugdspeler heeft de potentie om in het seizoen door te breken en dus aan te sluiten bij het eerste elftal. In de praktijk is het voor slechts weinigen weggelegd.

Maar laten we hopen dat als deze jongen komt, hij inderdaad weet door te breken. Zou heel mooi zijn.

Ik vind dat Mislintat eerst een trainer aan moet stellen en daarna pas spelers. Je kan nu wel spelers halen maar wat als een trainer andere spelers wilt? Dat schiet toch niet op.

8 juni 2023 om 12:57



half mee eens.
ja een trainer wil graag zijn eigen spel spelen, dus eigen spelers die daarbij passen hebben.
maar een trainer is maar een passant...

maar hetzelfde kan gezegd worden van een TD natuurlijk.
die bepaald alleen niet wie er opgesteld worden, en is verantwoordelijk voor welke spelers er tot de beschikking staan van een trainer.

ik ben het eens dat er een trainer zsm moet komen, maar dat die mislintat al bezig is met jonge spelers benaderen,scouten en kopen. daar heb ik geen moeite mee eerlijk gezegd. of transfervrije spelers

8 juni 2023 om 13:00

Denk dat je een speler die tussen jong en Ajax 1 zit prima kunt halen nu.
Als je met een zak geld een versterking voor het eerste elftal wil halen zou ik wel even wachten.

8 juni 2023 om 14:20

precies dat denk ik ook. Het zou natuurlijk mooi zijn als Ajax binnekort de nieuwe trainer kan presenteren, zodat ze gerichte aankopen voor het eerste kunnen doen.

Dus als Bild iets schrijft, is het waar? 😂

Nog een erger niveau dan de Telegraaf

8 juni 2023 om 16:15

De Telegraaf had als titel boven dit bericht gemeld: 'ajax haalt supertalent van Bayern Mã¼nchen'
Om vervolgens in het onderstaande bericht te melden dat Mike Verweij vermoed dat de speler voor 1 miljoen mag vertrekken en dat Valentijn Driessen heeft gehoord dat Ajax 1 keer met de speler heeft gesproken.

Voor 1 miljoen kun je altijd een gokje wagen.

Als hij maar een miljoen kost zou ik hem ook wel bij Fener willen zien. Op Football Manager is ie altijd wel een groot talent voor Fener-begrippen. Natuurlijk is FM niet het echte leven. Maar hij is zowel voetballend en verdedigend erg sterk voor zijn leeftijd. Dus daar heb je wel een goede aan denk ik zo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren