Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bij PSV mislukte spits maakt kans op verrassende overgang naar AC Milan’

Laatste update:

AC Milan heeft een plan om Gianluca Scamacca los te weken bij Sassuolo, zo meldt La Gazzetta dello Sport. De centrumspits, die op zestienjarige leeftijd bij PSV terechtkwam maar daar niet slaagde, wordt momenteel door Sassuolo uitgeleend aan Genoa. Bij laatstgenoemde club heeft Scamacca, die vanwege zijn speelstijl en postuur vergeleken wordt met Zlatan Ibrahimovic, indruk gemaakt op Milan.

Sportief directeur Frederic Massara van AC Milan heeft naar verluidt al contact opgenomen met Giovanni Carnevali, de algemeen directeur van Sassuolo. De vraagprijs voor de spits van 1,96 meter zou liefst 25 miljoen euro bedragen, maar i Rossoneri willen Lorenzo Colombo in de deal betrekken om dit bedrag te drukken. Een winterse transfer ligt moeilijk, omdat dan ook Genoa, waar dit seizoen Scamacca dus aan is verhuurd, dan een compensatie verlangt.

Scamacca werd door PSV in 2015 verrassend uit Italië weggeplukt bij AS Roma. De verwachtingen van de Italiaan waren hooggespannen, maar Scamacca haalde nooit het eerste elftal. In 2017 werd de aanvaller verkocht aan Sassuolo, dat hem inmiddels al drie keer op huurbasis wegstuurde. In het seizoen 2018/19 werd Scamacca uitgeleend aan PEC Zwolle, maar dat avontuur werd met slechts tien officiële duels en geen enkel doelpunt allesbehalve een succes.

Afgelopen seizoen ging het Scamacca een stuk beter af bij Ascoli. Voor de club uit de Serie B maakte de 21-jarige spits 13 doelpunten in 35 officiële wedstrijden. Sinds dit seizoen speelt Scamacca op huurbasis bij Genoa. Voor die club staat zijn teller na een half seizoen op zes doelpunten in twaalf officiële optredens. Ook in de diverse Italiaanse jeugdteams maakt Scamacca indruk. Voor de Onder-21 van i Azzurri staat de spits op zeven goals in twaalf duels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat hij nooit is doorgebroken bij ons, zag echt een goede spits in hem

23 december 2020 om 16:01

Net zoals Romero, bedoel je?

23 december 2020 om 16:15

Bij Romero heb ik toch nog wel een sprankje hoop dat het nog iets kan gaan worden, maar zie het helaas wel een beetje somber in.

Moet bekennen dat ik werkelijk waar geen flauw idee heb wie deze speler is en hoe hij speelt, maar na 10 jaar van mismanagement heb ik nu het gevoel van, als hij echt gehaald wordt heb ik er wel vertrouwen in omdat ik gewoon vertrouwen heb in Maldini en Massara. Niet dat dat een 100% garantie dat deze jongen als hij komt gegarandeerd het goed gaat doen, maar het zegt wel wat over het Milan van nu en 2+ jaar geleden en hoe de fans er naar kijken.

23 december 2020 om 14:54

Als ik Milan was zou ik voor hem en zeker voor Jovic gaan. Ook al heb ik gehoord dat Milan geen interesse heeft vind ik hem halen toch broodnodig want hij speelde goed samen met Rebic en heeft al laten zien een echte killer te zijn als hij de kansen krijgt

23 december 2020 om 15:35

Idd en sowieso voor een prikje op te pikken. Moet z'n vertrouwen opnieuw vinden

23 december 2020 om 17:19

Broodnodig precies.. Ik zie Milan liever spelen zonder Rebic in de basiself, veels te wisselvallig die man. Als Zlatan fit is, geef mij maar Leao op links en Saelemaeckers op rechts, dus een speler halen op basis van "hij speelt lekker samen met Rebic" hoeft voor mij niet meteen.

23 december 2020 om 18:26

Broodnodig bedoel ik meer dat het nodig is voor Milan een spits haalt

Bizar dat hij dan niet is doorgebroken bij psv niet alleen omdat hij uitstekende statistieken neerlegt, maar om het feit dat toen hij bij PSV was luuk de Jong daar speelde en dus eigenlijk makkelijk te vervangen was

23 december 2020 om 15:18

Klopt een speler die 319 minuten voor een doelpunt nodig heeft is beduidend beter dan LDJ

23 december 2020 om 18:16

Ik heb het over dat hij na ldj een normale optie zou zijn geweest omdat ze de zelfde type spits zijn

Was deze jongen bij Pec niet afschuwelijk slecht? De zoveelste mislukte huurling uit de SerieA. Echt een aparte competitie die serieA dat zo’n speler ineens zo gewild is bij de nationale top.

23 december 2020 om 15:13

Die ja. Hij legt als Italiaans jeugdinternational wel heel goede statistieken over. Die spits van Inter die nu bij Volendam speelt doet het wel aardig overigens.

23 december 2020 om 16:14

Dat was ook alweer een paar jaar geleden he. In een paar jaar kan een speler zich flink ontwikkelen. Salah was bij Chelsea ook een mislukking maar bij Liverpool de uitblinker van de competitie . En die Danilo die nu bij psg voetbalt kon bij Roda ook geen indruk maken.

23 december 2020 om 16:40

Ok dat is waar, maar deze Scamacca kon er in Zwolle helemaal niets van. Het voorbeeld met Danilo is wel een beetje vergelijkbaar, maar Danilo speelde in Kerkrade ten minste alles. Het was zeker niet indrukwekkend maar bij zo’n speler kon je nog wel zeggen dat hij zich kon verbeteren. Bij Scamacca had ik dat gevoel totaal niet. Hij kon echt gewoon niet mee met het niveau van Pec. Bovendien was het niveau van de Zwollenaren toen ook niet zo super. De vergelijking met Salah is slecht. Salah maakte ten minste Europees indruk met Basel.

Was dit die ene jeugdspeler die ze hadden gehaald die toen al 1.90 ofso was op zijn 15e ofso?

23 december 2020 om 15:21

Nee dat was Franco Antonucci

23 december 2020 om 15:37

Dan is Antonucci flink gekrompen, aangezien hij nu 1,71 cm is. Daarnaast werd Antonucci door Ajax gehaald. Dus wat Stagiaire zegt klopt. Hij was weliswaar 19, maar idd 1,95 cm

23 december 2020 om 15:45

Hahaha, ik zie het nu ook. Ik dacht Abtonucci. Maar dan klopt het wel inderdaad wat @Stagiaire zegt

23 december 2020 om 16:50

Hij was wel 15 of 16 toen hij naar PSV kwam.

23 december 2020 om 17:34

Kwam idd bij de u15, was bijna 2 koppen groter dan de rest.

23 december 2020 om 16:30

Volgens mij wel ja. Was toen binnen gehaald omdat hij qua fysiek voor liep op de rest en hierdoor kon hij ook veel scoren.

Het is een best leuk talent(geworden) ook bij jong Italiã« doet hij het leuk. Maar het is gewoon niet het grote Milan niveau. Als we dan toch voor de jonge optie gaan, haal dan Cutrone terug van Fiorentina. Die kent Milan al, komt uit jeugd en kon onzettend van zijn passie genieten. Milan heeft behoefte aan ervaring. Haal Giroud, haal Costa. Met zulke ervaren, grote fysiek sterke speler komt Milan verder. maar aan de andere kant heeft Scammaca deze kenmerken ook, groot, gysiek sterk. zoals de tekst al zegt; lijkt enigsinds op Ibra, alleen niet natuurlijk het zelfde niveau en ervaring wat Milan nodig heeft

23 december 2020 om 16:18

Ze hadden Petagna niet mogen wegsturen. Dan had je dat type spits... Doet het goed bij Napoli en het verleden. Haal die maar terug. Cutrone heeft niet de kwaliteiten wat Milan moet verlangen, wel de passie. Hij is all-round maar steekt nergens mee uit. Normale snelheid, basis techniek, duelkracht eerder ondermaats nee dat was een goede beslissing om hem weg te sturen

23 december 2020 om 17:27

Ging het net zeggen, als je dan toch dat profiel zoekt, haal dan Petagna terug, die vond ik echt zo lekker spelen bij Spal, wat ook zijn transfer naar Napoli opleverde. Wel best jammer dat Colombo hier in betrokken zou worden, die zie ik in de toekomst dan wel elders indruk maken. Milans talenten zijn al vaak underrated gebleken, Locatelli als grote voorbeeld, maar bvb Pessina hebben we ook veel te makkelijk laten gaan.

Haha wat? Deze gast kon geen potten breken bij psv en daarna pec. Ondanks zijn fysieke voorkomen had hij een zeer slecht moyenne bij Jong psv en (vgm) de -19 waar die in is uitgekomen. Nooit verwacht dat hij het evt nog naar het eerste van Milan zou schoppen.

Ik zie het niet gebeuren. Te moeilijke constructie in de winter en gewoon niet heel bijzonder. Als Moncada zegt dat ie goed is dan heb ik er nog enigszins vertrouwen in maar ik zie het totaal niet. Daarbij veelste duur. Giroud zag ik net genoemd worden. Dat is best een goed idee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren