Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Bij hem was er geen ketchup, nu mogen we dat als we daar zin in hebben'

Laatste update:
/

De sfeer binnen de selectie van Engeland is er met de komst van Roy Hodgson flink op vooruitgegaan. Een van de eerste dingen die de ervaren coach deed bij zijn binnenkomst in de zomer van 2012, was een einde maken aan de 'regeldictatuur' van voorganger Fabio Capello. De spelers van the Three Lions varen daar wel bij, zegt verdediger Phil Jagielka in gesprek met de BBC.

"Je kunt ook te veel regels hebben", begint de stopper van Everton, die zich voorbereidt op het EK-kwalificatieduel met Litouwen van vrijdagavond. "Als Fabio geen ketchup op tafel wilde, dan kwam er geen ketchup. Van Roy mogen we ketchup hebben als we daar zin in hebben." Eerder kwam al eens naar buiten dat spelers bij de Italiaanse coach moesten smeken om een biertje te mogen drinken.

"Ik ga hem niet afmaken", zegt Jagielka echter. "Hij heeft veel successen behaald met zijn manier van leidinggeven. Maar het was soms wel lastig. Je liep langs hem en had geen idee wat je positie was. Dat maakte het allemaal moeilijker, we liepen soms op eieren. Dit elftal beschikt over flink wat persoonlijkheden en karakters. Het helpt dat zij gewoon zichzelf mogen zijn."

Wie is in jouw ogen een betere coach?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is wel streng ja, maar alles om in de kwartfinales te spelen

Misschien is de fiilosofie van Capello een beetje ouderwets, want met Rusland boekt hij nu ook geen successen.

26 maart 2015 om 08:52

Ligt er aan hoe je dat bekijkt. Hij boekt wel degelijk persoonlijke successen, op z'n bankrekening.

26 maart 2015 om 08:52

Klopt. Al schijnt zijn bankrekening wel een groot succes te zijn. Hij doet vast wel dingen goed ook.

"als Fabio geen ketchup op tafel wilde, dan kwam er geen ketchup. Van Roy mogen we ketchup hebben als we daar zin in hebben."

Dit soort quotes.. ik denk dan echt, waar ben je mee bezig.. Wil je die jongens echt allemaal volledig onder controle hebben, mogen ze nog wel staan als ze plassen? Kijk naar Rooney, het voorbeeld van een Engelsman, bier en peuken. Maar 90 minuten lang gaan en 1 van de beste spelers van Engeland.

Het is een kwestie van inzet, niet een kwestie van ketchup.

26 maart 2015 om 09:51

Niet een kwestie van ketchup :'-)
Het geheim van managen!

Hadgson een betere coach dan Capello, ik weet niet wat ik lees...

Hoop dat de Russische bond dit ook allemaal ontvangen heeft en zo snel mogelijk deze gek de deur wijst met zn gestoorde regels en belachelijke selectiebeleid. Lijkt nu wel of je al voor Rusland mag spelen als je je broek op kan hijsen.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren