Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bij deze club word ik wel gewaardeerd, Twente past beter bij mij’

Laatste update:

Feyenoord nam Kamohelo Mokotjo in de zomer van 2009 over van Supersport United, maar in Rotterdam heeft de middenvelder nooit door kunnen breken. Via PEC Zwolle kwam de 23-jarige Zuid-Afrikaan afgelopen zomer bij FC Twente terecht en bij die ploeg voelt hij zich thuis.

/

“Bij deze club word ik wel gewaardeerd”, zegt de tweevoudig international in gesprek met TC/Tubantia. “Dat is bepalend geweest voor mijn keuze. En de omgeving van Twente past natuurlijk veel beter bij mij. Ik heb een hekel aan de stad, aan verkeer, drukte”, verwijst hij naar Rotterdam.

“Ik kan me hier in Twente ook probleemloos verzoenen met mijn leefsituatie. Ik weet waarvoor ik het doe. Ik geloof in mezelf en dat maakt het allemaal makkelijker”, aldus Mokotjo, die dit seizoen totaal al achttien officiële wedstrijden speelde.

Is FC Twente het plafond voor Kamohelo Mokotjo, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ondanks dat twente de laatste jaren bij de top hoort is daar de druk natuurlijk veel minder dan bij feyenoord. Kennelijk kan hij daar niet goed tegen en als je clasie voor je moet dulden dan is dat natuurlijk geen makkelijke opgave. Wel een goed voetballer.

28 november 2014 om 14:50

Dan is het niet de druk van een club die jaar in jaar uit faalde in Europa, maar de druk van een veeeeel grotere opleiding. Niet moeilijk in Rotterdam. Of speelden ze in Twente zonder druk Europees? Hoe hoog is de druk bij GAE tegen Zwolle?

Mokotjo speelt dit seizoen erg goed. De ideale vervanger voor Filipe is gebleken. Mocht Filipe terugkomen van zijn blessure (volgend seizoen) dan is het helemaal een luxe. Ga zo door!

prima speler maar wel een huilebalk.... niet geslaagd bij Feyenoord , jammer maar hij had gewoon eerst wat tussenstappen nodig en Feyenoord is met Clasie al prima voorzien op het middenveld. Niet huilen over respect maar gewoon doorvoetballen

kijken of ie nog zeurt over auto's en drukte als clubs als Barca , Real of een londonse club zich zou melden: pffff niet doen kamohelo dit is niet slim

Ik vind hem tot nu toe erg overschat. Hij wordt vaak erg opgehemeld in de media en speelt ook aardige wedstrijden. Toch vind ik hem ook vaak onnodig balverlies leiden en veel snelheid missen. Het is een prima speler voor dit Twente maar komt ook gewoon tekort voor net een niveau hoger. Zelf vind ik Gutierrez echt een klasse beter dan deze jonge en zal hij het met ebecilio uit moeten vechten wie op het middenveld plaats neemt.

Ik heb het interview gelezen, waarin hij zeer dankbaar is neer o.a. feyenoord en totaal niet jankt hoor. Hier staat zoals gewoonlijk alleen dat wat een reactie kan oproepen

Nooit dat deze man 23 is. Wat een groeven in zijn gezicht zeg

een hekel aan de stad? daarom was je er ook zo vaak te vinden. wat een gelul zeg. Omdat je niet ben geslaagd om je niet zo zeiken over de stad. Zwak van hem vind ik

28 november 2014 om 14:31

zoek even het complete interview op dan begrijp je het misschien wel.

Begrijpelijk als je een hekel aan de stad zou kunnen hebben ivm het verkeer en de drukte. Maar hij had toch ook een woonplek buiten Rotterdam kunnen opzoeken? Omdat je bij Feyenoord speelt hoef je echt niet in de stad te wonen..

Word een beetje moe van Mokotjo eerlijk gezegd. Gaat hij nu elke maand met een artikel komen waarin hij op de een of andere manier zich moet afgeven op Feyenoord?
Begrijp me niet verkeerd, Hij is een goede speler en Feyenoord had hem prima kunnen gebruiken maar het was wel Mokotjo die zelf is weggegaan omdat hij niet op de RB positie wilde spleen en de concurentie in Rotterdam op dat moment te groot voor hem was. Want wees eerlijk, bij Feyenoord heeft hij niet laten zien wat hij bij PEC heeft laten zien
Bij Twente speelt hij inl een minder vrije rol en haalt ook niet het niveau wat hij bij PEC haalde.
Lijtk wel alsog hij vergeten is aan wie hij te danken heeft dat hij deze carriere heeft kunnen opbouwen.

Vind het eigenlijk een net niet speler, prima voor de eredivisie, maar thats it, doet altijd net een fractie te lang over het bedenken van waar de bal heen moet.
Dat maakt in de eredivisie niet zo heel veel uit, heb je over het algemeen tijd genoeg om dat te bedenken, maar zal blij zijn als Gutiérrez weer terug is, gaat het spel net een tikkeltje sneller, die ziet de oplossing net wat eerder.
Lees ook vaak dat Mokotjo het dan met Ebecilio moet gaan uitvechten, maar vind dat echt geen positie voor Mokotjo, denk ook niet dat hij dat kan, misschien dat Felipe dan op de plek van Ebecilio zou kunnen.
Maar vind eigenlijk dat Mokotjo moet gaan banken, omdat ook Ebecilio zijn rol goed uitvoert, en het middenveld juist complementair aan elkaar maakt. 1 echte spelverdeler, 1 echte 10 en 1 echte loper.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren