Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bij Ajax zou hij wellicht op zijspoor zijn beland, je moet geluk hebben’

Laatste update:
/

Sven Kums mag gerust een laatbloeier genoemd worden. De 27-jarige middenvelder speelde twee complete seizoenen voor sc Heerenveen, 2011/12 en 2012/13, en belandde in de zomer van 2014, via Zulte-Waregem, bij AA Gent. Daar is hij tot een van de beste spelers van de Jupiler Pro League uitgegroeid en zit hij zelfs tegen het nationale elftal aan.

Eric Van Meir kent Kums nog uit hun gezamenlijke periode bij Lierse SK, toen de middenvelder nog aan het begin van zijn loopbaan stond. “Hij was altijd al een fantastische voetballer, alleen is hij met de jaren nog slimmer geworden, ervarener en dat maakt van hem een spilfiguur bij AA Gent”, zo verzekert de destijds assistent-trainer en later hoofdtrainer van Lierse in Het Laatste Nieuws.

“Dat hij het zo goed zou doen in de Champions League tegen grote clubs zoals Valencia en Zenit Sint-Petersburg, nee, dat had ik niet gedacht”, zo erkent Van Meir, die ook aangeeft dat Kums in zijn loopbaan de juiste keuzes heeft gemaakt. “Stel dat Ajax hem financieel meer had geboden dan Heerenveen, dan zou hij misschien op een zijspoor zijn beland, terwijl hij zich bij Heerenveen wel verder kon ontwikkelen. Natuurlijk moet je wat geluk hebben om bij een club terecht te komen die er met rasse schreden op vooruit gaat, zoals AA Gent. Op dat vlak ging hij een perfect huwelijk aan."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom Ajax in dit gesprek wordt aangehaald is mij onduidelijk? Volgens mij is hij nooit in beeld geweest bij Ajax dus volkomen overbodige opmerking. Had dan topclub gezegd.

11 januari 2016 om 11:19

Het is wel waar wat hier gezegd word. Ajax koopt zeer veel spelers die vervolgens of vernield worden, of niet uit de verf komen. En dat is bij feyenoord en psv toch echt minder het geval.

11 januari 2016 om 12:47

Ik zou de statistieken wel eens willen zien van alle clubs welke jongens het wel redden en welke niet. Overal heb je miskopen en overal heb je onverwachte successen. Maar daar gaat het niet om het gaat om het feit dat hij nooit met Ajax in verband is gebracht waarom dan wel benoemen?
Overigens is de opmerking in de vernieling helpen ongepast/triest en zegt alles over jou en je objectiviteit.

11 januari 2016 om 21:22

Ik zie zulke jongens als sinkgraven de vernieling in gaan en hij is niet de enige. schone en gudelj worden ook vernield in ajax. Dus niks niet triest. Dat ajax zulke jongens kapot maakt om het plezier in het voetbal te ontnemen en allerlei belachelijke opdrachten mee te geven. Dat noem ik inderdaad vernielen. En daar kan ik mij behoorlijk kwaad om maken. Koop dan die jongens niet. En laat ze lekker voetballen bij de clubs die zulke jongens wel kunnen gebruiken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren