Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bezoek aan provinciegenoot mondt uit in blamage voor Eredivisionist

Laatste update:

VVV-Venlo is woensdagavond uitgeschakeld in de eerste ronde van de KNVB Beker. Het team van Robert Maaskant werd in een strafschoppenserie geklopt door RKSV Groene Ster uit de Derde Divisie Zondag (4-2), nadat het 2-2 stond na negentig minuten. VVV kwam in de tweede helft op voorsprong uit een strafschop, maar Groene Ster kantelde de wedstrijd. VVV wist ternauwernood een verlenging uit het vuur te slepen en in de penaltyserie faalden twee spelers van de bezoekers.

VVV had het geen moment gemakkelijk op bezoek bij provinciegenoot uit Heerlerheide. In de eerste helft hadden de bezoekers een duidelijk overwicht, maar men wist niet door de defensie van Groene Ster te dringen. VVV beperkte zich met name tot hoge ballen en afstandsschoten. Tot veel succes leidde die tactiek niet en zodoende eindigde de eerste helft zonder doelpunten. Na de rust werden de bezoekers geholpen door een handsbal van Groene Ster. Johnatan Opoku ontfermde zich met succes over de penalty: 0-1.

Ook Groene Ster kreeg echter een penalty, na een overtreding van Samuel Scheimann, en Thom Vluggen stuurde Delano van Crooij de verkeerde kant op. Vervolgens werd VVV gered door het aluminium: Groene Ster trof uit een vrije trap de paal. VVV zat in de problemen en combineerde zeer moeizaam. De grootste kansen waren voor Groene Ster, zoals een kopbal van Cem Unal ruim een kwartier voor tijd. Namens VVV vroeg Elia Soriano tevergeefs om een penalty, toen hij onderuit ging in het strafschopgebied, en dus hield Groene Ster uitzicht op een stunt.

Vijf minuten voor het einde van de reguliere speeltijd kreeg de ploeg van Maaskant toch het deksel op de neus. Aanvoerder Van Kesteren van Groene Ster mikte raak via de binnenkant van de paal: 2-1. VVV zocht met man en macht naar de gelijkmaker en kreeg toch nog waarop het hoopte, dankzij een treffer van Haji Wright in de laatste seconde. De verlenging leverde geen doelpunt op en dus kwamen er penalty's aan te pas. In de serie troffen Richard Neudecker en Wright geen doel: 4-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk komt morgen het bericht dat Maaskant ontslagen is. Wat een waardeloze trainer.
VVV moet zich diep schamen. Als ze in de winterstop niets doen zijn ze degradatiekandidaat nummer 1.

30 oktober 2019 om 22:33

RKC speelt misschien beter, maar haalt geen resultaat. Denk niet dat VVV nog ingehaald wordt door rkc eerlijk gezegd.

30 oktober 2019 om 22:36

RKC speelt misschien wel beter dan het gehele rechter rijtje, maar zoals je al zegt die halen gewoon geen punten. Die gaan er dit jaar kansloos uit. VVV, Fortuna en Emmen zullen wel voor nacompetitie gaan. Buiten dat heeft VVV de laatste jaren beetje boven hun stand geleefd denk ik. 1/2 goeie spelers zoals die keeper van PSV maken nogal veel verschil bij zo’n club. Denk niet dat Maaskant veel te verwijten valt, ook al ben ik geen fan van hem.

30 oktober 2019 om 22:45

@MessiBazoer; vergeet niet dat er 2 teams zijn die degraderen.

30 oktober 2019 om 22:57

Eens

30 oktober 2019 om 22:59

Er zijn dit seizoen twee clubs die direct degraderen. Ik zie RKC ook geen inhaalslag maken, maar VVV is hard op weg om de andere directe degradant te worden.

30 oktober 2019 om 22:33

Dat is RKC al.

30 oktober 2019 om 22:55

Achja nummer 1 en 2 dan.

31 oktober 2019 om 09:49

VVV heeft geen geld om hem te ontslaan, dat is waarschijnlijk het probleem. Kan mij niet voorstellen dat ze na deze vertoning nog achter Maaskant staan.

Dit is zo droevig. In 120 minuten niet kunnen winnen van een amateurploegje als eredivisionist. Snap niet hoe je dit kan laten gebeuren.

Wat is er met vvv gebeurd zeg.. Vorig jaar nog zo'n goed seizoen.

30 oktober 2019 om 22:47

Kwam mede door dat vorig jaar Unnerstall VVV op de been hield en die donkere spits van VVV veel ballen erin schoot.

31 oktober 2019 om 00:33

Mlapa

Als dit niet het einde voor Maaskant betekend weet ik het ook niet meer. Ze presteren dramatisch in de Eredivisie en dan ook nog verliezen van een amateurclub in de beker..

Geweldige prestatie van Groene Ster. Toch nog een club op niveau uit de regio Parkstad waar men trots op kan zijn.

Was het maar zo'n feeat dat Maaskant er uit vloog. Heeft contract voor 2 jaar. VVV kan dat niet betalen. Bovendien: persoonlijke vriend van Stan Valckx. Dus die wordt echt niet ontslagen. Helaas.

Verliezen van een club die 3 niveaus lager speelt...autsj

31 oktober 2019 om 07:35

Nou dit groene ster bouwt al jaren naar een team toe .. je ziet dat het nu eruit komt vorig jaar kampioen en nipt uitgeschakeld in knvb beker tegen Heerenveen .. dit jaar na een promotie netjes 3e en zag ik zelf deze stunt wel aankomen.. off: aantal seizoenen geleden maakte een andere club ehc hoensbroek het psv in eigen huis heel lastig, in de gaten houden dat groene ster en ehc nog geen 10 min van elkaar af liggen in een stad als heerlen.. ik ben een trotse Heerlenaar

Einde oefening voor Maaskant waarschijnlijk. De vorige trainer is weer vrij. Wat mist vvv Unnerstahl .. was toch wel een zekerheid op goal.

Fantastische avond voor mijn club! Hier hoop je vooraf stiekem op. Wat een atmosfeer. Hopen op weer een mooie loting de volgende ronde!

Bye bye Maaskant........

Maaskant effect begint langzaam een cliché te worden hé.
VVV is dit seizoen degradatie kandidaat.
Leuke stunt van de amateurs

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren