Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bestuur FC Zwolle treedt aan eind seizoen af

Laatste update:

Het bestuur van FC Zwolle treedt aan het eind van het seizoen af. Dat heeft de Eerstedivisionist vrijdagavond bekendgemaakt. Het bestuur stond onder grote druk na het plotselinge non-actief zetten van trainer Jan Everse, wat zowel bij de spelersgroep als bij de supporters in het verkeerde keelgat is geschoten.

Het lopende seizoen werkt het bestuur samen met een commissie van goede diensten, die bestaat uit vijf leden. Dit om de lopende zaken op een goede manier te kunnen behartigen. De komende periode zal worden gezocht naar nieuwe bestuursleden die het vanaf volgend seizoen kunnen overnemen.

Dinsdag dient in Zeist de arbitragezaak die Everse tegen Zwolle heeft aangespannen. In die kwestie heeft de commissie van goede diensten het volledige mandaat gekregen van het bestuur. Everse werd begin deze maand op non-actief gezet na een conflict met een medewerker van de club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed nieuws dit voor Zwolle. Ik hoop dat Everse weer snel voor de groep staat

ja ik ook hij deed het juist goed en vind dat verhaal maar raar met de zoon van de directeur ofzo

Hoppa,
Werd ook een Tijd!
'van Vliet Zwolle Hoeft Je Niet'
Everse - goede coach,
Gelukkig maar weer,
Wij zijn voor Jantje!!!!

Mooi gedaan van weet-ik-wie... schijnt een fake persbericht te zijn, was min of meer al aangekondigd (tussen de regels door) deze week op de punt-org fanzine.

27 maart 2009 om 20:21

Maaruhh... niks is zeker in deze soap

27 maart 2009 om 20:46

Ik mag hopen dat dit een fake bericht is, ik heb hier steeds geroepen dat het bestuur gewoon zou blijven zitten. Vi meldt het bericht echter ook.

Eerlijk gezegd had ik nog niet eerder gehoord van deze commissie van goede diensten.

Als het bericht klopt dan heeft het bestuur het enige juiste gedaan: haar verantwoordelijkheid nemen voor deze klucht van het laagste soort.

27 maart 2009 om 21:19

Het bestuur treedt niet af, alleen die goede-diensten-commissie treedt toe tot het bestuur, bron is de officiele site van de club ("vanaf heden heeft het bestuur de leden van de commissie van goede diensten gemandateerd tot medebesluitvorming"

27 maart 2009 om 21:22

Dat is toch ietsje anders dan dat wat dit bericht zegt Hierin wordt gezegd dat het bestuur aftreedt.

27 maart 2009 om 21:26

Precies! Vreemd dat er allerlei tegenstrijdige berichten de ronde doen. Ik wacht wel af.

en nu investeerders, of zij Everse dit niet.?

Goed gedaan!.het kan toch niet zo zijn dat niemand in zwolle laat hun club door ex Voorzitter Van Vliet helemaal verzieken. Wat een vreselijke engerd is hun Ex Voorzitter. ik hoop dat de nieuwe bestuur niet alleen vanwege hun ego Fc Zwolle zal leiden. neee ze moeten ook van de club houden.. Succes!!

Voor Everse werd Paul Krabbe bij Zwolle ook al vanwege zijn gedrag de laan uitgestuurd, ondanks dat hij zelfs promoveerde naar de eredivisie

zo gelukkig, dan hebben al die acties van ons wel geholpen

"zo meldt de Overijsselse club".
Ik heb ff op fczwolle.nl (officiele site) en .org (suppsite) gekeken, maar daar staat niets over opstappen. Degene die dit naar buiten heeft gebracht is niet Fc Zwolle zelf, maar Rtv Oost. Ik hoop dat dit waar is, maar nog niet zo heel lang geleden is er op .org een artikel geplaatst, dat het bestuur helemaal niet wil aftreden, maar de persoonlijke vete wordt toegelaten. Ook de .nl-site zegt dat het bestuur tot het einde van het seizoen zal aanblijven: "na de laatste wedstrijd van dit lopende seizoen treden de huidige bestuursleden af en treedt een door de commissie te vormen bestuur ad interim aan.".

Ik twijfel dan ook aan de betrouwbaarheid van dit artikel, ook al zal het bestuur vroeg of laat wel aftreden. De druk wordt steeds groter, als ik Van Vliet was geweest was ik al na de rode kaart weggegaan. En ik had mijn makkers daar in het bestuur meegenomen! Het bestuur heeft gefaald, en ooit moet er dan een einde aan komen. Dat moment komt, filosofisch én realistisch gezien, steeds dichter bij.
Gelukkig maar.
Al het gezeik rondom Everse en Reynders, die €100.000 van de transfer van Moisander die spoorloos zijn verdwenen, de 4e trainer in 7 jaar die zijn contract niet uitdient...... Het wordt tijd dat dit nieuws er écht komt, en ik verwacht ook dat het uiterlijk voor de wedstrijd tegen Top Oss daadwerkelijk officieel wordt.

Al zit er natuurlijk ook wel een zeer goede reden voor het bestuur om aan te blijven: de strip"broodjes Aap van de dag" op fczwolle.org. Die zal namelijk stoppen zodra het bestuur weg is.
Maarja, al met al wegen de nadelen van aanblijven natuurlijk véél zwaarder dan de voordelen.

Dag Ronald, dag bestuur!

Vanaf donderdag staat Everse zelfs weer op het veld, meldt Tv Oost zojuist in dat regioprogramma!
En terecht!!!

Prachtig nieuws dit.. nu nog die inversteerder en dan word zwolle dit seizoen of de volgende een eredivisie ploeg.

Geloof het nog niet zo direct, daarbij, hoewel ik het niet eens ben hoe het betsuur everse behandeld heeft, heeft het betsuur het nou echt nog niet zo gek gedaan de afgelopen jaren!

Er staat nu een mooi stadion en Zwolle is een van de gezondste clubs uit de eerste divisie en misschien ook nog wel van de eredivisie erbij.

Waar 2 ruzie maken heben er 2 schuld zei m´n vader altijd...

Het bestuur treedt aan het einde van het seizoen af en handelt samen met de commissie van goede diensten de zaken in het lopende seizoen af. Dit is natuurlijk alleen maar pro forma, zodat de hoge heren nog zogenaamd via de voordeur wegkunnen straks. In de praktijk staat het bestuur onder curatele, en dat is maar goed ook. Anders was het bestuur stug doorgegaan in de arbitragezaak en dat had Fczwolle minimaal een afkoopsom van 250.000 euro gekost. Nu kan dit financiele debacle voorkomen worden, wat betekent dat Jan Everse gegwoon weer terug komt. Moet ook wel, want anders was Fc Zwolle kapot gegaan aan die afkoopsom. Voor dat bedrag betaal je 5 basisspelers een jaar...

De supporters zijn ook ongelofelijk woest op dit bestuur! In het verkeerde keelgat geschoten is nog zacht uitgedrukt.
Ik was gister bij de wedstrijd van Zwolle tegen Den Bosch. Onder de wedstrijd waren er alleen maar spreekkoren tegen het bestuur en voor Everse, en na de wedstrijd barstte de bom volledig! Me kwam in actie tegen de opstandelingen. Ik was een kijker, dus ben toen maar weggegaan. Maar dat geeft wel aan hoe boos ze zijn, toch?

ik was er gister ook
alleen maar spreekkoren en na de wedstrijd was het raak
Me en supporters oorlog, auto in de hens , stoeptegels werden heen en weer geslingerd

28 maart 2009 om 11:02

Echt een achterlijke aktie van die gasten! Gaan ze stenen gooien naar voorbij rijdende auto's, wat een eikels. Richt je aktie tegen het bestuur, en doe dat op een unieke agressieloze manier. Nee, nu zijn er mensen de dupe die er helemaal niets mee te maken hebben. Je zou maar kinderen in de auto hebben zitten, en je wordt bekogeld. Heb er geen goed woord voor over! Opsluiten die hap, en nooit meer in het stadion laten.

Bestuur stapt eindelijk op!
Zwolle wint uiteindelijk verdiend
zwolle heeft 80 min lang gedomineerd.

wat betreft de rellen etc:
het ging er heet aan toe en onder de wedstrijd waren er ook al verschillende opstootjes rondom het uitvak van den bosch.
na de wedstrijd werd het erger nadat een paar den bosch supporters het nodig vonden om ** zwolle te gaan roepen vanuit hun auto
terwijl er veel grote groepen zwolle supporters stonden. veel Me kwam er aan te pas.

zou wat zijn als Everse de arbitragezaak verliest en ontslagen word, en dat dan vervolgens het nieuwe bestuur hem gewoon weer aansteld volgend seizoen! hij is wel de juiste van voor Fc Zwolle vind ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren