Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas verzaakt niet en vergroot gat met drie titelconcurrenten

Laatste update:

Besiktas heeft zondagavond geen fout gemaakt in de Turkse competitie. De koploper van Turkije was op eigen veld te sterk voor Akhisar Belediyespor en won met 3-1. Door de overwinning loopt Besiktas weg van de concurrentie, daar de andere titelkandidaten niet wisten te winnen.

Voor aanvang van het duel wist Besiktas dat het goede zaken kon doen omdat Istanbul Basaksehir, Galatasaray en Fenerbahçe alle drie gelijk hadden gespeeld. De nummer dertien van de ranglijst moest geen probleem vormen en dat deed het ook niet. Cenk Tosun bracht de thuisploeg al na dertien minuten spelen aan de leiding op aangeven van Ricardo Quaresma. Een klein kwartier later stond Tosun zelf aan de basis van de 2-0 van Anderson Talisca.

Toen Atinc Nukan de stand na 69 minuten spelen op 3-0 was, was de wedstrijd gespeeld. De 3-1 van Olcan Adin was er een voor de statistieken. Door de overwinning is het gat van Besiktas, waar Ryan Babel zondag negentig minuten speelde, met achtervolger Istanbul Basaksehir opgelopen naar vier punten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerste helft waren we heer en meester en Babel zorgde er voor dat het bij 2-0 bleef, tweede helft zag je de vermoeidheid. De benen werkten niet meer mee bij sommige spelers. Ik vraag me af hoe het zou zijn als we op 3 fronten zouden mee doen. Zelfs de Europa League zie ik op lange termijn als een last dit seizoen. We hebben een kwantitatief brede selectie, er zijn misschien 3 of 4 wisselspelers die echt wat toevoegen en op de vleugels hebben we helemaal geen goed alternatief. Als Babel of Quaresma geblesseerd raken hebben we een probleem, het was een grote fout om Olcay en Kerim tegelijk te verkopen.

3 punten zijn binnen, daar gaat het uiteindelijk om. Donderdag tegen Hapoel moet Senol Gunes wat gaan rouleren. En dan wacht maandag GS. Als we die winnen is het 50% gespeeld. Als we die verliezen ligt de race weer helemaal open.

19 februari 2017 om 20:06

Wees blij frei en olcay waren bjk niet waardig. Dan spreek ik enkel over hun voetbal kwaliteiten want werken deden ze wel en vooral olcay dan. Nu nog necip gratis weggeven en klaar.

19 februari 2017 om 20:32

Het gaat er niet om of ze BJK-waardig waren of niet. Is Aras wel BJK-waardig? Hij is nog slechter dan Olcay en Kerim. We hebben nu helemaal geen alternatieven voor Babel en Olcay. Als we nog een vleugelspeler hadden gehaald, was het niet zo'n groot probleem.

Necip moet tot het einde van zijn carriere blijven. Zeurt nooit en je kunt hem altijd goed gebruiken, zagen we ook tegen Hapoel Beer Sheva en Napoli-uit.

20 februari 2017 om 08:54

Meen je die ? Necip blijven, luister vriend ik speel zelf voetbal in een lage klasse maar zelf in onze ploeg zou necip niet in de ploeg geraken. Hij heeft de minste minuten gespeeld en de meeste gele en rode kaarten gepakt, welke slimme actie of goal kan jij je nog herinneren van necip ? Ik snap jou redenering echt niet. Hij is zeker geen meerwaarde voor deze bjk.

Hoezo zet je Aboubakar erin voor Atiba terwijl je 3-0 voorstaat? Gooi Necip erin die een leuke wedstrijd heeft gespeeld tegen Hapoel. Dan speel je de wedstrijd rustig uit. Nu lag alles opeens open voor Akishar, want die hebben na die wissel alleen de bal gehad. Die wissel sloeg echt helemaal nergens op.
Daarnaast werd Oguzhan in de 3e minuut gehaakt in de zestien en dat is gewoon een penalty, maar zoals elke wedstrijd in 2017 worden we weer genaaid. Probleem met die andere twee topclubs is dat zij ook genaaid worden, maar vaak hun wedstrijden niet winnen. Wij winnen onze wedstrijden ook wanneer we door de scheidsrechters benadeeld worden, maar het valt dus minder op omdat we die wedstrijden ook gewoon op eigen kracht winnen.

Babel miste onnodig twee grote kansen en kon de wedstrijd veel eerder beslissen. De eerste twee goals waren wel geweldig en dan met name die van Talisca. Die man heeft echt 100 kilo buskruit in zijn linkervoet zitten waarmee hij ook nog eens goed kan richten. Hij doet me echt denken aan Rivaldo. Precies dezelfde uitstraling.

Voor de rest is het jammer dat we niet kunnen beschikken over Mitrovic en/of Tosic tegen Gs. Want ondanks zijn goal vandaag is Atinc een tikkende tijdbom. In balbezit ziet hij er zo lomp uit dat je gewoon spontaan begint te klappen als hij de bal bij iemand kan krijgen met hetzelfde shirtje. Als Tudor volgende week wilt winnen, moet hij zijn gehele tactiek afstemmen op de zwakheid van Atinc.

Het is voor mij een verassing dat Gokhan, Atiba en Q7 geen kaart hebben gepakt. En dan met name die laatste. Die eerste twee werden gewisseld, maar ik was het meest bang dat Q7 een kaart zou kunnen pakken. Ook al sta je 5-0 voor die man heeft de gave om uit het niets ruzie te maken met een tegenstander in de 90ste minuut of door domweg de bal weg te schieten uit het niets en zo een gele kaart te pakken.

Zaak is nu om die wedstrijd tegen Hapoel zonder schade te doorkomen. Dat moet wel lukken met een 3-1 voorsprong. En vervolgens uit bij GS hun de genade klap uitdelen

19 februari 2017 om 20:02

Ik zie GS helaas wel winnen. Als er een redelijk groot puntenverschil is, wint het team dat moet winnen om bij te blijven de derby. Zeker als dat team de thuisploeg is. Zo gaat het vrijwel altijd in Turkije.

19 februari 2017 om 22:36

Galatasaray heeft net een trainerswissel gehad en mist alle concentratie. Besiktas hoeft niet eens te winnen om kampioen te worden, dus met counter voetbal zou BJK de wedstrijd kunnen afmaken. Ik hoop dat ik het totaal mis heb en Galatasaray uit het niets weer eens goed speelt.

19 februari 2017 om 20:07

Atibas wissel was met het oog op de wedstrijd van gs. Atiba is te belangrijk voor deze bjk vandaar.

Mooie goals van Cenk en Talisca ook leuk dat Atinc een doelpunt scoort. Babel heeft veel kansen gemist. Ik zou tegen Galatasaray Aboubakar op links zetten.

Als in de eerste drie berichten lees en de wedstrijd niet had gezien zou ik denken dat besiktas a la barca had gespeeld. Maar laten we niet overdrijven. Wij hebben ik geloof 4 kansen gehad waarvan wij 2 hebben benut. Tweede helft was idd wat minder maar goed. 3 hele belangrijke punten terwijl je concurrenten punten verliezen. Ps: atiba werd gespaard voor de wedstrijd tegen gs vandaar die wissel.

Het is heel simpel en duidelijk allemaal. Het zit namelijk zo.
Er zijn 17 concurrenten van elkaar en 1 eindbaas.
Wij staan eerste, wij scoren het meest etc etc.. maar wij spelen gewoon a la Barcelona en de rest a la Deportivo ( tuurlijk zitten wij niet op 1 niveau met Barca).
Het is zelfs zo erg geworden, dat de topics van voetbalzone maximaal 20 reacties weten te krijgen.
GS en FB fans weten ook dat hun club niks voorstelt voor de 2e jaar op rij.
Het erge voor hun is dat Besiktas de komende tijd alleen maar zal gaan heersen in Turkije. Want stel nou eens voor dat wij niemand verkopen en alleen maar betere spelers halen & ook Senol Gunes blijft nog jaren, dan zie ik ze echt niet als gevaar. Tuurlijk gaan we heus wel punten verspelen en hebben we verbeterpunten, maar wij hebben genoeg pluspunten en dat hebben zij niet.

Terugkomend op de wedstrijd. Eerste helft motm Quaresma. Wat was hij bezig zeg niet normaal. Een hele simpele overwinning na de 3-0 was het al afgelopen, dus die 20 minuten boeien me niet.
Tegen GS zou ik met Ersan spelen als hij fit genoeg is (mitro en Tosic zijn er niet bij).
Donderdag een klein beetje rouleren, zonder te overdrijven. Tosic ipv Adriano, Beck ipv GG, Tolgay Necip weer op het middenveld en misschien Abou ipv Cenk.

19 februari 2017 om 22:54

Of ze de komende seizoenen zullen blijven heersen weet ik niet maar besiktas wordt iig dit jaar wel kampioen en spelen mooi aanvallend voetbal met veel creativiteit en vertrouwen. Alvast gefeliciteerd met het kampioenschap.

Een zakelijke overwinning. Heerlijk dat je uitloopt op je concurrenten. Volgende week maandag kan het fatality zijn voor gs, mochten we die winnen.

Hoop dat de heren hun koppen erbij kunnen houden, dan zie ik zelf geen problemen. Derby s zijn wedstrijden aanzich en Besiktas verliest vaak van zichzelf, net zoals tegen fb tijdens de bekerwedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren