Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas reageert met statement op geruchten over Balotelli

Laatste update:

Mario Balotelli gaat naar alle waarschijnlijkheid niet bij Besiktas aan de slag. De regerend kampioen van Turkije heeft via de officiële kanalen laten weten dat voorzitter Fikret Orman, in tegenstelling tot wat Fanatik beweerde, niet heeft gezegd dat hij de Italiaan wil inlijven.

/

De krant publiceerde een interview waarin Orman gezegd zou hebben dat ‘Besiktas Balotelli wil en Balotelli Besiktas’. “Hij is het type voetballer waarmee onze supporters zich zouden kunnen identificeren. Ik denk dat de zorg en aandacht die hij in Turkije zal krijgen hem goed kan doen”, viel er verder in het vraaggesprek te lezen.

Besiktas laat in een statement evenwel weten dat Orman deze uitspraken nooit heeft gedaan en adviseert de supporters dan ook om voor transfernieuws de officiële website te raadplegen. Balotelli, die 33 interlands achter zijn naam heeft staan, lijkt geen toekomst te hebben bij Liverpool. Tot dusverre scoorde hij er 4 keer in 28 wedstrijden.

Denk jij dat Mario Balotelli volgend seizoen voor Liverpool speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Balotelli zou een geweldige aankoop kunnen zijn voor Besiktas! De competitie is (met alle respect) van een lager niveau dan van de competities waar hij in heeft gespeeld en de tegenstanders zijn daardoor vaak ook van een lager niveau wat het makelijker maakt om veel te scoren en om zijn oude vorm te herpakken en misschien toch nog zijn potentie waar te maken maar of Balotelli geinteresseerd is in Besiktas en omgedraaid?

28 juli 2016 om 01:18

Ik denk dat je voor een salaris van 3-4 miljoen (denk dat dit ongeveer balotelli moet kosten) je veeeeeeeel betere spitsen kan kopen. En besiktas heeft een goede transfer beleid dus een fout als balotelli maken ze niet.

28 juli 2016 om 02:29

Wie zou ballo nog willen voor 3-4 mil sorry hoor maar 1 mil max is meer op zijn plaats

Balotelli komt niet. Dit beleid weet dat senol hoca niet wil omgaan met moeilijke spelers. Zelfs quaresma wilde senol hoca niet maar de kracht van de supporters en quaresma zelf die terug wilde komen zorgde ervoor dat fikret baskan hem makkelijk kon halen. Balotelli is onredbaar. Hij heeft zijn eigen carriere verpest door zijn onvolwassenheid en onverantwoordelijkheid. Zelfs senol hoca iemand die bekend is om de beste uit spitsen en jonge spelers te halen zal hem geen kans geven en niet willen. Hij zou voor meer problemen zorgen dan ons helpen. 4 jaar geleden spraken we nog over iemand die zijn land naar de ek finale loodste. We kunnen betere spitsen halen dan balotelli. Ik persoonlijk zou dzeko willen maar roma gaat hem denk ik houden, daarnaast is besiktas met veel spitsen bezig derdiyok, eto, bony, remy, enz.

Balleteller. Deze man word zo overschat dat ik er gewoon gek van word dat hij profvoetballer is. En het grappige is, dat hij denkt dat hij goed is. Besiktas verdient een betere voetballer dan deze geld zoeker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren