Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas nieuwe nummer twee in Turkije; Gómez ontsnapt aan rode kaart

Laatste update:

Besiktas heeft de tweede plaats in de Süper Lig overgenomen van Trabzonspor. Het team van Senol Günes kwam maandag echter niet tot een overwinning, want op bezoek bij Gençlerbirligi werd het 1-1. De Zwarte Adelaars hebben nu net als Trabzon tien punten, terwijl Fenerbahçe er drie meer heeft.

/

Gökhan Töre kopte Besiktas halverwege de tweede helft na een voorzet van Cenk Tosun naar een punt en is nu bij vijf doelpunten in zijn laatste vier competitiewedstrijden voor Besiktas betrokken geweest. De eerste kansen in het 19 Mayis Stadion waren voor de thuisploeg: Bogdan Stancu vuurde van afstand maar net over en vond later Tolga Zengin op zijn pad. Na een kwart wedstrijd was het wel raak: Dusko Tosic verlengde de bal na een kort genomen corner met het hoofd in zijn eigen doel.

Besiktas had het meeste balbezit, maar deed daar aanvankelijk weinig mee. Tien minuten na rust mocht men van geluk spreken dat Mario Gómez na een elleboogstoot op het veld mocht blijven staan. Besiktas kwam halverwege de tweede helft door toedoen van Töre uiteindelijk toch op 1-1 en kreeg ook nog kansen op de 1-2. Een kopbal van Gómez werd stijlvol uit de hoek gedoken en de ruim 7.800 toeschouwers zagen hoe ook pogingen van Atiba Hutchinson en Cenk er evenmin in gingen.


Denk jij dat Besiktas kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beter. Hoe meer puntverlies hoe beter voor Fenerbahce. Ik ben zeer benieuwd naar aankomende zondag, hopelijk kunnen we BJK nog meer pijn doen.

Tolga zag er niet best uit bij die goal. En ook de situatie waaruit die corner ontstond. Maar goed, hij heeft voor de wedstrijd een kleine fan een slefie met hem laten nemen. Nu gaat iedereen hem prijzen en hem 'adam' (gentlemen) noemen, dus zijn avond kan niet meer stuk. Op naar de derby volgende week.

21 september 2015 om 21:55

Adam? Wanneer besiktas doeltrap heeft ben ik bang dat we doelpunt tegen gaan krijgen.. dus ga maar na. Gast is gwn geen keeper, kan beter voor amnesty inyernational greenpeace of zo ga werken

21 september 2015 om 22:35

Eerlijk is eerlijk, Tolga is goed begonnen aan het seizoen.

21 september 2015 om 23:47

Wat is goed? Hoeveel kansen heeft besiktas tot nu toe weggegeven en hoeveel doelpunten heeft hij gehad? Welke reddingen heb jij gezien? Schoten die op hem gericht waren? Die kan ik zelfs tegenwerken met mijn 'bang zijn voor de bal' houding. Gast kan gwn niet keepen. Mischien een heel goed persoon, maar keepen? Hou maar op.

22 september 2015 om 01:23

Tegen Basaksehir had hij hele belangrijke reddingen en de doelpunten die we tegen kregen tot nu toe kan hij weinig aan doen. Als het aan mij lag zou ik hem direct wegdoen, maar je kan niet heen om het feit dat hij goed is begonnen. Natuurlijk moeten we afwachten hoe lang het gaat duren voor hij weer de oude Tolga wordt, maar op dit moment ben ik tevreden met zijn vorm.

22 september 2015 om 12:27

Gast nogmaals wat is goed? De doelpunten waar je weinig tegen kan doen, maar toch hou je ze tegen, dan ben je goed. Net als muslera. Je bent niet goed als je een aantal reddingen maakt waarvan de schoten op je lichaam zijn gelost. Wij moeten echt een goede keeper halen in de winter. En dan heb ik het niet ovet zon valdes.

22 september 2015 om 12:46

Wat verwacht je dan, dat hij iedere wedstrijd 5 ballen uit de kruising haalt? Ik zeg dat hij goed is begonnen, niet dat hij heel goed of perfect is begonnen.

22 september 2015 om 13:52

Nee. Maar hij mocht op zen minst een x een mooie redding maken? Bij de kleinste compliment voor deze jongen word ik al boos. Hij verdient die credits niet. Ook nirt hij is goed begonnen. Mischien voor zijn eigen doen. Nog steeds niet voor een besiktas keeper. Die goal van erkan gaat dwars door het midden. Wel snoeihard maar dwars door het midden. Had die dan twgengehouden op ze minst. Dan kon je zeggen hij is aardig begonnen. Niet eens goed

22 september 2015 om 19:41

Als ik hem een compliment wil uitdelen, doe ik dat. Dat jij daar boos om wordt, dat kan mij weinig schelen. Ik heb hem vaak bekritiseerd hier, maar als hij het goed doet, verdient hij ook een compliment.

Die goal van Erkan was snoeihard en zijn zicht werd belemmerd door een speler. We moeten niet iedere doelpunt op zijn conto gaan schrijven, dat slaat nergens op.

22 september 2015 om 20:16

Club-Brugge woede ik ken het.

22 september 2015 om 23:55

Zal mij een worst wezen dat het jou weinig kan schelen. Waat hebben we het over..

Op basis van wat zeg jij hij is goed begonnen? Dus de afgelopen paar wedstrijden is hij besiktas waardig? Aangezien jij vind dat hij goed is begonnen.
Die gast hoort gwn niey onder de lat te staan, bij besiktas niet nergens niet.

23 september 2015 om 18:33

Ik vind hem ook BJK-onwaardig, maar dat betekent toch niet dat hij een paar wedstrijden niet goed kan keepen? Muslera is een veel betere keeper, maar kijk eens hoe die is begonnen aan het seizoen. Is hij dan gelijk GS-onwaardig? Is Tolga BJK-waardig omdat hij een paar goede wedstrijden keept? Nee, natuurlijk niet. Ik wil nog zien of Tolga heel het seizoen zo kan keepen, maar er zijn pas 5 wedstrijden gespeeld en hij heeft het goed gedaan vind ik. Ik zeg ook nergens dat hij BJK waardig is, dus ik vraag me echt af hoe je daarop komt.

Had een belangrijke redding in de wedstrijd tegen Basaksehir op het schot van Visca. Dat was echt geen bal die recht op hem afkwam, net als de redding op het schot van Wellington in de wedstrijd tegen Mersin. In de rebound scoort Nakoulma, maar dat is een fout van de verdediging.

Jouw haat tegen Tolga Zengin is zo groot dat je niks positiefs wilt horen over hem, ook al verricht hij goed werk. Als hij slecht speelt, verdient hij de kritiek, als hij het goed doet, verdient hij de complimenten. Heel simpel. En als je mijn mening over Tolga wilt weten, vraag maar aan Forzafener, die weet precies hoe ik over hem denk.

23 september 2015 om 19:09

Je bent besiktas waardig als je goed kan keepen. Anders keep je maar elders. We hebben geen halve bak nodig. En ik kan zeker wel complimenten geven ook aan hem. Maar hij is gwn slecht.
Je noemt nu een paar reddingen op. Werkelijk? Als ie dat ook niet had gekund dan kon je, meen ik echt, mij erin zetten.

Het gaat er niet om wat jij van hem vind. Jij probeert jou standpunt te verdedigen dat hij goed is begonnen. Daar discussieren we over. Maar je zegt zelf er zijn pas 5 wedstrijden gespeeld. Wat wil je uiteindelijk zeggen? Er is hoop? Heel deze discussie gaat daarover. Als jij hem goed vind starten als Ahmet hem goed vindt starten, en Mehmet en Ali, ja dan gaat er vrij weinig veranderen.

We hebben een ander keeper nodig. En we hoeven niet in hem te investeren. hij zal niet beter worden. Nee ik heb geen glazen bol, maar deze man zal niet beter worden.

23 september 2015 om 19:35

Deze discussie gaat over het feit dat ik vind dat hij goed is begonnen, want jij reageerde daarop. Ik heb nooit gezegd dat er hoop is of dat hij Besiktas-waardig is, dat haal jij er zelf allemaal bij. Nee, er is geen hoop en hij is BJK-onwaardig en ik had gehoopt dat ze een keeper zouden halen in de zomer, maar zoals ik al zei, dat verandert niks aan het feit dat ik vind dat hij goed is begonnen. En ja, hij is een slechte keeper, maar zelfs slechte keepers kunnen goede periodes hebben en hele goede keepers kunnen zwakke periodes hebben, kijk maar naar Muslera.

Ja, natuurlijk noem ik reddingen op, hoe moeten we anders bepalen of hij goed is begonnen aan het seizoen of niet? Wat wil je horen dan? Waar moeten we een keeper op beoordelen? Moet hij net als Neuer 100 meter uit zijn doel komen, is dat de criteria? Verwacht je dat hij in 5 wedstrijden 100 reddingen heeft? Dit is geen Mersin Idman Yurdu, zoveel kansen geven we niet weg, een keeper krijgt maar een paar momenten om zich te onderscheiden.

Je doet nu alsof ik net heb geroepen dat hij de beste keeper van het heelal is, ik zei alleen dat die man goed is begonnen aan het seizoen, ik weet niet waar jij je zo druk om maakt.

Tosic die een eigen doelpunt maakt tegen zijn oude club. Hmmm...

21 september 2015 om 23:22

ja omkoperij zeker?
mm yo ass kiddo

Sjongejongejongejonge! Dit is toch niet normaal? Hoe verspeel je 2 punten tegen dit Genclerbirligi? Kan me niet eens een kans van ze herinneren. Gewoon gescoord door een eigen doelpunt man man man. Je speelt bijna met 70% balbezit en weet nauwelijks kansen te creëren, pas na de 1-1 werden ze wakker. Maar voor mij heeft Senol Gunes vandaag gefaald. Gomez speelde dramatisch! maar je haalt Quaresma eruit? De meeste Besiktas fans moeten eens verder kijken dan alleen Quaresma. Omdat je Olcay Sahan wilt laten spelen offer je quaresma op om als 10 te gaan spelen. Gokhan Tore raakt nog meer de bal kwijt dan Quaresma, maar je wisselt Quaresma? Wissel dan Gomez en laat Quaresma staan zodat je via de flanken kan spelen, want door de as lukte het voor geen meter. Maar goed punt verschil is nu 3 dus je moet sowieso en dat wordt ook eens tijd de derby winnen!

Laat alsjeblieft Motta of Koybasi spelen als Linksback en geef Milosevic eens de kans ipv Ersan. Het niet aantrekken van een middenvelder gaat ons nog veel hoofdpijn bezorgen.

21 september 2015 om 21:29

De wedstrijd Trabzon-Gala is een mooi voorbeeld, van zo een wedstrijd die je in het begin beschrijft.

Jammer voor besiktas , ze hadden op basis van de tweede helft wel de overwinning verdiend. Tja goed spelen helpt niet tegenwoordig . Zie Fenerbahçe en Galatasaray. Alleen Fenerbahçe maakt minder fouten op dit moment. En ik heb als voetballiefhebber echt hekel aan wedstrijden die op maandag gespeeld worden. Het moet echt afgeschaft worden, dat is mij mening

Tosic. Tosic. Ik wil geen woord vuil maken aan hem, welke idioot vind hem beter dan Motta, die zeer gretig is en een goede linkerpoot heeft. Ik wil tosic nooit meer zien, ze hebben in Turkije echt totaal geen voetbalverstand.

2e Helft heel goed gevoetbald kansen gecreëerd maar niet weten af te maken. Quaresma en Olcay waren bagger slecht. Volgende week weer nieuwe kansen.

21 september 2015 om 21:27

Het waren niet Olcay en Quaresma die bagger slecht waren, maar Senol Gunes die vandaag bagger slecht was! Hij offert zowel Sosa als Quaresma op om Olcay te laten spelen. Pas toen Necip er in kwam en Sosa op 10 kwam te spelen begon het weer te lopen. Ik zie Senol Gunes dus als de schuldige. Over de verdediging wil ik maar 1 ding zeggen en dat is Rhodolfo is een klasbak en dat is gelijk ook de enige vooruitgang vergeleken met vorig jaar! Zet Serdar op rechts Milosevic Centraal en Motta links dan heb je 1 nieuwe man er in staan, maar geloof me ze zullen het minstens net zo goed als deze 4 doen. Dus of de gekochte namen nodig waren? Vertel jy het me maar

21 september 2015 om 21:36

Ik ben niet echt onder indruk van Milo, aantal wedstrijden gezien waarin zijn handelingen niet goed waren en te laat waren ieder x. Ik vond Pedro beter dan milo en ersan maar krijgt geen kans.

21 september 2015 om 22:37

Tosic, Motta, Ismail, allemaal een pot nat. In de zomer moeten we weer kijken naar een linksback.

22 september 2015 om 01:11

Helemaal mee eens !! Ik vind ramon motta kwa snelheid, agressie, doorzettingsvermogen, voorzetten, schoten veel beter dan die tosic. En beck valt mij ook wel tegen ik had wel betere rechts back verwacht

22 september 2015 om 01:26

Enige wat Motta heeft ten opzichte van Tosic zijn zijn schoten en zijn snelheid. Verdedigend is hij 3 keer niks en qua voorzetten is hij 10 keer niks.

Het bestuur zal nog vaak herinnerd worden aan het tekort op het middenveld. En aan het feit dat ze Quaresma hebben gehaald.

21 september 2015 om 23:03

Bedoel je daarmee dat Q7 het slecht doet? Zelf volg ik jullie niet meer zo goed.

21 september 2015 om 23:16

Hij laat niks zien. Komt geen mannetje meer voorbij en probeert alles met zijn trivela's op te lossen. We hadden een vleugelspeler nodig maar geen Quaresma.

Helemaal mee eens !! Ik vind ramon motta kwa snelheid, agressie, doorzettingsvermogen, voorzetten, schoten veel beter dan die tosic. En beck valt mij ook wel tegen ik had wel betere rechts back verwacht

22 september 2015 om 01:32

Beck van bayern?

Niemand heeft het over de smerige overtreding van Gomez! Als het een Fenerbahce speler was dan zouden er al 220 berichten over zijn geschreven! Donkerrood en minimaal 4 wedstrijden!
Maar de Turkse scheidsrechters hebben geen ballen! Belachelijke wanvertoning! Iedere wedstrijd weer!

22 september 2015 om 12:48

Nee joh, minimaal 17 wedstrijden en een boete van 3 miljoen euro. Maak je liever druk om Markovic die de scheidsrechter uitscheldt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren