Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas meldt zich voor spits van 46,5 miljoen: ‘Het is gecompliceerd’

Laatste update:

Besiktas hoopt Christian Benteke over te nemen van Liverpool, maar dat wordt geen eenvoudige operatie. Voorzitter Fikret Orman weet immers dat de club uit de Premier League de international van België vorig jaar zomer voor 46,5 miljoen euro overnam van Aston Villa.

/

De 25-jarige Benteke heeft op Anfield bovendien nog een contract tot de zomer van 2020 en is dus een dure klant. “Benteke is een erg goede voetballer en we zouden hem graag bij Besiktas zien, maar Liverpool heeft veel geld betaald om hem te halen, dus het is in dat opzicht ietwat gecompliceerd voor ons”, zegt Orman in de media.

Samuel Eto’o en Mario Balotelli komen in ieder geval niet naar Istanbul. “Eto’o wilde voor ons spelen, maar de eisen van Antalyaspor waren buitenproportioneel. Ze wilden een transfersom plus Kerim Frei. We zijn daarom met Eto’o gestopt. Balotelli is een ster, maar ook wat problematisch. We gaan hem niet halen.”

De wedstrijd verliep hopeloos, maar voorafgaand aan Liverpool FC tegen FC Barcelona waren het mooie minuten voor Luis Suarez! Hij schudde veel bekende gezichten de hand en genoot volop. (Y)

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 6 augustus 2016

Zou Besiktas een geschikte club voor Christian Benteke zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onmogelijk. Ä°k snap niet waarom Besiktas voor Balotelli gaat, hem zou je gewoon kunnen huren met optie tot koop. Ä°ndien Balotelli zich als een malloot gaat gedragen dan gooi je hem gewoon uit de selectie en heb je nog een prima spits met Cenk. Voor de rest zie ik weinig beschikbare spitsen voor Bjk, ze mogen nog maar 3 miljoen uitgeven door de Ffp. Wanneer Sosa wordt verkocht hebben ze al wat meer ruimte.

8 augustus 2016 om 20:25

Ik snap niet dat jij dat niet snapt. Bjk heeft na Gomez echt geen zin om een kinderopvang te spelen voor Balotelli. Ze willen gewoon een volwassen prof die ze erin schiet. Dat is met Balo verre van zeker. Bjk moet zich niet alleen nationaal laten gelden om de titel te verdedigen, maar ook de Turkse eer verdedigen in de CL.

8 augustus 2016 om 20:41

Besiktas mag ten eerste maar 3 miljoen uitgeven. Zelfs door de uitschakeling van Fener, waarbij ze 10 miljoen extra kregen mogen ze dit bedrag niet uitgeven wegens afspraken met de Uefa. Ä°k zie geen enkele goede spits op de huidige markt die voor onder de 3 miljoen te halen is, rekening houdend dat je nog een centrale verdediger moet halen. Balotelli is potentiel nog steeds een zeer goede spits, daarnaast is het realistisch om hem eerst een jaar te huren. Balotelli heeft zich de laatste jaar bij Milan uitstekend gedragen, onder Senol Gunes (Queresma bijv) moet dit ook lukken.

8 augustus 2016 om 20:44

Het zou ook zeer waarschijnlijk om een verhuur gaan. Ik neem aan dat jij dat ook beseft. Benteke mag niet gaan voor weinig, maar komt ook niet in de plannen voor. Wanneer hij verhuurd wordt aan bjk is hij 99% zeker van een basisplaats en ook nog CL.

Je moet iets in de titel zetten om clicks te krijgen...Waarom niet een normale titel? Zo lijkt het erop dat Besiktas voor een spits gaat met een prijskaartje van 46,5 miljoen euro. Maargoed, iedereen weet wel dat het commerciele titels moeten zijn.

On: Liverpool had nooit zoveel geld neer moeten leggen voor deze spits, na een leuk seizoen gedraaid te hebben. Kan zo in het rijtje met Carroll. Overbetaalde spits. Heeft laten zien te kunnen scoren, maar heeft gefaald bij Liverpool.

8 augustus 2016 om 20:02

is huuroptie

8 augustus 2016 om 20:17

Dat is veel kletspraat in een 100-tal woorden.

"zo lijkt het erop dat Besiktas voor een spits gaat met een prijskaartje van 46,5 miljoen euro" Neen, dat lijkt niet zo, da's gewoonweg zodanig onrealistisch dat niemand hier in 'trapt', gewoon die bovenkamer van je gebruiken.

Verder kende hij kende niet "een leuk seizoen" maar scoorde hij 49x in 94 wedstrijden waarmee hij ze haast op zijn 1tje in de PL hield. De aanvoer was ook niet bepaald om over naar huis te schrijven, en toen hij weg was zijn ze gedegradeerd met 17 schamele puntjes

Hij heeft ook niet echt gefaald bij Liverpool, hij past gewoon totaal niet in het concept van Klopp. Weinig kansen gekregen maar wel gewoon 9 goals en 3 assists in 1520 minuten in de PL dus elke 126 min een beslissende actie. Zeer goed dus.

8 augustus 2016 om 20:59

Daarnaast is het gewoon een spits van 46,5 miljoen euro tot dat hij voor een ander bedrag wordt verkocht. Ja, de titels zijn veelal sensationeel, maar zijn nooit onwaar. Als je normale titels wil moet je NOS gaan lezen, maar dan heb je drie berichten per dag. Kies jij maar. Ik wist het wel.

8 augustus 2016 om 23:40

Bon Jovi ik raad je aan om de fa cup wedstrijd tegen WHU terug te kijken. Die wedstrijd naar mijn idee symbool voor het seizoen van Benteke.

8 augustus 2016 om 23:45

liverpoolpsv

Een spits die geen vertrouwen van zijn coach voelt, zit niet lekker in zijn vel en kan niet presteren.

Lijkt me sterk dat Besiktas genoeg geld heeft voor Benteke, dan nog te bedenken dat Fikret Orman bekend staat om zijn zuinigheid. Ben benieuwd wie de vervanger van Mario Gomez zal zijn. We zullen zien.

Gaat natuurlijk nooit gebeuren, ietwat gecompliceerd, lol.

Hij is niet alleen veel te duur maar die overstap zegt hem natuurlijk ook niks, hij kan veel beter krijgen. Je leest wel vaker dat Turkse clubs interesse hebben in onhaalbare spelers.

8 augustus 2016 om 20:36

Meestal neemt Voetbalzone ook vaak geruchten over van Turkse rioolkranten zoals Fanatik vergelijkbaar met The Sun.

8 augustus 2016 om 21:29

All right, bedankt voor de info.

Voetbalzone jullie moeten echt wat aan jullie transferbedragen doen. Er is geen 46.5 miljoen betaald voor Benteke, maar 32.5 miljoen pond(ongeveer 40 miljoen euro, wat natuurlijk veel geld is), de rest is uitgesmeerd over een paar variabelen zoals aantal gespeelde wedstrijden, doelpunten etc.. deze zijn allemaal nog niet behaald.

Ik merk dat jullie vooral bij Liverpool altijd de variabelen er bij op tellen, behalve bij verkochte spelers zoals Sterling, daar is het nog altijd netjes 61 miljoen ipv 69.5 miljoen

8 augustus 2016 om 21:40

32,5 miljoen pond = 38,2 miljoen euro
Manchester City betaalde 44 miljoen pond = 52 miljoen euro voor Sterling, exclusief 5 miljoen pond.

8 augustus 2016 om 21:57

City betaalde bijna 62 miljoen euro direct, QPR had 20 procent doorverkoop clausule dus ging zon 13 miljoen van dat bedrag naar QPR, echter kan Liverpool een kleine 7 miljoen euro bij cashen door bepaalde variabelen. Get your facts straight please.

8 augustus 2016 om 21:57

En je weet dat de pond vorig jaar een stuk hoger genoteerd stond? Door Brexit is de pond flink in waarde gedaald.

8 augustus 2016 om 22:28

excuseer van dat doorverkooppercentage wist ik nie
en ja ik weet dat van de Brexit...

Over recentelijke transfers van bijvoorbeeld Galatasaray zie ik geen topics maar over onmogelijke transfers zoals deze wordt er wel een topic gemaakt.

Lol die kost minstens 20 miljoen! Onmogelijke opgave voor Besiktas.

Gaat nooit gebeuren. Veels te duur voor Besiktas, die juist bekend is geworden voor het goedkoop binnenhengelen van goede spelers.

Als Besiktas ambitie heeft in de cl gaan je voor Balotelli. Hij is de enige die haalbaar is, alle andere opties zijn te duur.

Mario Gomez zou voor 90 % definitief terug naar Besiktas gaan. Transfersom: 3,5 miljoen euro. Salaris 6,5 miljoen euro per seizoen. (bron: Milliyet)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren